FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
19 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Δέντρο χιμπατζήδων Οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι Οικογενειακή διασκέδαση

8,12 € - 22% 10,44 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Ελάχιστη τιμή από 30 ημέρες πριν από την έκπτωση: 8,12 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
50 τεμάχια
Χώρα
Ηνωμένο
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
3 ημέρες
Τελευταία ενημέρωση
πριν 2 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

CATAPULT YOUR JUMPING MONKEYS - Αυτό το στρατηγικό παιχνίδι Chimpan Tree είναι ιδανικό για κάθε περίσταση. Κάνοντας αυτό το σετ υπέροχο, είτε σε παιδικό πάρτι, έχοντας μια βραδιά οικογενειακού παιχνιδιού ή ακόμα και εν κινήσει, ενώ κατασκηνώνετε ή σε διακοπές. Με αυτό το παιχνίδι Monkey Jumping, η οικογένειά σας θα έχει ώρες διασκέδασης! Αυτό το επιτραπέζιο παιχνίδι όχι μόνο προσφέρει ώρες ατελείωτης διασκέδασης, αλλά βοηθά τα παιδιά να μάθουν δεξιότητες στρατηγικής κοινωνικής σκέψης και να αναπτύξουν τις λεπτές κινητικές δεξιότητές τους. Ποιος θα στεφθεί ο απόλυτος νικητής του Chimpan Tree;
ΕΝΑ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΕΡΝΕΙ ΠΟΤΕ - Παρέχοντας εξαιρετική ψυχαγωγία για παιδιά και ενήλικες, αυτό το παιχνίδι διασκεδάζει τις οικογένειες για γενιές! Θα είστε ο πρώτος παίκτης που θα εκτοξεύσει τους χιμπατζήδες σας στο δέντρο! Κάθε παίκτης παίρνει τη σειρά για να γυρίσει τον χιμπατζή του στο δέντρο από την εξέδρα εκτόξευσης, αν είναι αρκετά τυχερός οι χιμπατζήδες θα ταλαντεύονται από τα κλαδιά. Ο πρώτος παίκτης με όλους τους χιμπατζήδες του να κρέμονται από το δέντρο είναι ο νικητής. Παίξτε με τα παιδιά σας, τους φίλους σας ή όλη την οικογένεια.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΤΥ - Αυτό το παιχνίδι Chimpan Tree είναι ιδανικό για κάθε περίσταση ή οικογενειακή περιπέτεια. Είτε τα Χριστούγεννα, τα γενέθλια, τη βραδιά οικογενειακού παιχνιδιού ή ακόμα και το κάμπινγκ, αυτό το παιχνίδι είναι βέβαιο ότι θα κάνει όλη την οικογένεια να διασκεδάζει μαζί. Αυτό το παιχνίδι ενθαρρύνει την πρώιμη ανάπτυξη όλων των κινητικών δεξιοτήτων στα παιδιά, από το συντονισμό χεριού-ματιού έως την υπομονή, και όχι μόνο αυτό, δίνει στα παιδιά ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας. Αυτό το αγαπημένο ρετρό παιχνίδι όλων των εποχών είναι επίσης ένα ιδανικό δώρο για κάθε περίσταση.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ - Περιλαμβάνει 1x βάση δέντρου πιθήκων και μια ποικιλία από διαφορετικού χρώματος πιθήκους (μπλε, κόκκινο και κίτρινο). Απαιτούνται τουλάχιστον 2 παίκτες. Διαστάσεις συσκευασίας - Υ6cm x Π27cm x Β27cm. Κατάλληλο για ηλικίες 3 ετών και άνω.
ΕΠΙΚΉ ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ! ΣΕΙΡΑ - Τα προϊόντα Epic Fun είναι άμεσα αναγνωρίσιμα από τη φωτεινή, επεξηγηματική σχεδιασμένη συσκευασία τους. Αυτή η φανταστική σειρά καλύπτει τα πάντα, από κλασικά παιδικά επιτραπέζια παιχνίδια έως οικογενειακά παιχνίδια. Προσφέροντας μια σειρά παιχνιδιών που προσφέρουν απίστευτη αξία για τα χρήματα, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.