WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Χειροποίητα μοκασίνια εσπαντρίγιες παπούτσια για τις γυναίκες Πράσινη ρετρό

11,50 € /ζευγάρι τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
24 ζευγάρια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ισπανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 χρόνος

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Πάρτε στα αρχικά εσπαντρίγιες ή espardeñas με επίπεδη πλατφόρμα σπάρτο για τις γυναίκες το στυλ μοκασίνι χειροποίητα στην Ισπανία σε ένα τεχνίτη τρόπο. Espardeñas ή εσπαντρίγιες του φυσικού σπάρτο ραμμένα στο χέρι με πολύ αγάπη. Οι αυθεντικές και πρωτότυπες εσπαντρίγιες ή ελατήρια μοκασίνι στυλ με επίπεδη σόλα του φυσικού σπάρτο για τις γυναίκες Πράσινη ρετρό γίνονται με το χέρι σε πικέ ύφασμα και το 100% οικολογικό βαμβάκι. Αυτά τα σπάρτο εσπαντρίγιες είναι το τέλειο συμπλήρωμα που συνδυάζει με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο τάσης ή εμφάνιση της μόδας. Η αντίθεση ποιότητα του σχεδιασμού εσπαντρίγιες μας με επίπεδη πλατφόρμα στυλ σπάρτο μοκασίνι για τις γυναίκες είναι τα παπούτσια της ποιότητας και της άνεσης. Αγοράστε online τα εσπαντρίγιες του σχεδιασμού που είναι η τάση της μόδας αυτή την άνοιξη το καλοκαίρι ... είναι Mambo φίλος μου!

Αγοράστε online τα σανδάλια σχεδιαστή με επίπεδη σόλα σπάρτο πλατφόρμα στυλ μοκασίνι για τις γυναίκες που προκαλούν οργή στο διαδίκτυο. Εντελώς χειροποίητα από αυθεντικά τεχνίτες της σπάρτο ή φυσική γιούτα.

Πράσινη ρετρό μας γυναίκες & # 39? S είναι εσπαντρίγιες σπάρτο μοκασίνι αποτελείται από μια επίπεδη σόλα από σπάρτο ή χειροποίητων γιούτα. Σπάρτο εσπαντρίγιες διακοσμημένα με πικέ ύφασμα τυπωμένο με φιλικό προς το περιβάλλον μελάνια που σέβονται το περιβάλλον. Παπούτσια διακοσμημένα σε αποχρώσεις του πράσινου, τυρκουάζ και λευκό. Χέρι ραμμένη στην κουμπότρυπα βελονιά με επίπεδη σόλα του φυσικού σπάρτο.

Απολαύστε τις πιο πρωτότυπο σχεδιασμό διακοσμημένα εσπαντρίγιες από το διαδίκτυο. Γνήσια εσπαντρίγιες επίπεδη σόλα με σπάρτο στυλ μοκασίνι για τις γυναίκες, χειροποίητα στην Ισπανία σε περιορισμένη έκδοση. Ένα πολύ άνετο διαμέρισμα υποδήματα που δεν πάει φρίκη. Δεν κράμπα εσπαντρίγιες μας από κάθε ζεύγος ταιριάζει απόλυτα στο σχήμα του ποδιού του ατόμου που τους ταιριάζει. Ενεργοποίηση σαν αυτό, το σπάρτο εσπαντρίγιες για τις γυναίκες εντελώς προσωπική και πολύ αποκλειστική.

Οι χειροποίητες εσπαντρίγιες που DOROTHY MAMBO ™ κάνει σε περιορισμένη έκδοση, είναι μια υποδήματα απολύτως χειροποίητα και οικολογικά. Στην κατασκευή του δεν παρεμβαίνει οποιαδήποτε παραγωγική διαδικασία που παράγει ρύπους. Ξεχωρίζουμε με πλήρη αξιοποίηση των φυσικών ινών σπάρτο ή από γιούτα, που μας παρέχει η φύση κατά τρόπο βιώσιμο.

Αγοράστε σήμερα μοκασίνια το στυλ σας σε απευθείας σύνδεση εσπαντρίγιες σχεδιασμό που είναι περισσότερο της μόδας αυτή την άνοιξη το καλοκαίρι. Συνδυάστε τα με την εμφάνιση ή την τάση της μόδας που σας αρέσει. Ya κομψό, αστικό, vintage ή οποιοδήποτε στυλ της μόδας. Πάρτε για τις εσπαντρίγιες που συνδυάζονται με κάθε είδους ρούχο ή αξεσουάρ. Είτε σορτς, παντελόνια ή φούστες. Μια πολύ άνετα υποδήματα, χειροποίητα, χειροποίητα πλήρως στην Ισπανία.

Ένα ρετρό vintage εμπνευσμένο σχεδιασμό διακοσμημένα σε πράσινο, τυρκουάζ και λευκό χρώμα. εσπαντρίγιες σχεδιαστών που συνδυάζονται με κάθε είδους ρούχο ή τάση της μόδας. Μια υποδημάτων σχεδιαστής που φέρνει τη φρεσκάδα και casual κομψότητα με την εμφάνισή της μόδας σας.

Alpargatas Σχεδιαστής εμπνευσμένο από το μυθικό 50 & # 39? s και ρετρό γεωμετρίες τους. Ένα πολύ άνετο και ευέλικτο υποδήματα που θα γίνει ένα βασικό θεμέλιο σε κάθε παρασκήνιο ντουλάπα που ξεχωρίζει. Άνετα παπούτσια που δεν πρέπει να χάσετε στην τσάντα ταξιδιού σας φέτος την άνοιξη καλοκαιρινές διακοπές.

εσπαντρίγιες μας με φυσικό μόνη μοκασίνι στυλ σπάρτο για τις γυναίκες, είναι τέλεια παπούτσια για να συνδυαστεί με οποιοδήποτε τύπο ρούχα ή αξεσουάρ μόδας. Έχουν γίνει το τέλειο συμπλήρωμα για να συνδυάσετε με τα ρούχα, φούστες, παντελόνια, τζιν ή τα σορτς σας.

εσπαντρίγιες μας με επίπεδη πλατφόρμα του στυλ μοκασίνι φυσικό σπάρτο για τις γυναίκες, είναι ένα εργονομικό υποδήματα και πολύ άνετα. Όσον αφορά, επίσης, σε αχώριστοι συνταξιδιώτες σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού άνοιξη διάλειμμα. Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες με σπάρτο πλατφόρμα για τις γυναίκες που μπορείτε να φορέσετε το φθινόπωρο. Και σε μερικές από τις πιο προνομιακές θέσεις στον κόσμο, όλο το χρόνο.

Φορέστε το παντού, σε εσπαντρίγιες espadrille σας για τις γυναίκες. Μια πολύ άνετα υποδήματα που δεν καταλαμβάνουν χώρο στο ταξίδι βαλίτσα σας. μεγάλη ευελιξία του, μετατρέψουν αυτές τις εσπαντρίγιες σε ένα απαραίτητο αξεσουάρ μόδας. Απολαύστε ειδυλλιακές βόλτες μέσα στη φύση, κοντά στη θάλασσα ή στην πόλη. Ζήστε την εμπειρία DOROTHY MAMBO ™.

Σε όλες τις συλλογές της μόδας και υπόδησης του σχεδιασμού που κατασκευάζει DOROTHY MAMBO ™. Η ποιότητα στο χώρο της ένδυσης και η πρώτη ύλη είναι το σήμα κατατεθέν μας. Για το λόγο αυτό, κάναμε όλες τις εσπαντρίγιες μας, που αναζητούν ανά πάσα στιγμή, την αριστεία, μέγιστη άνεση και την άνεση. Για την επίτευξη αυτών των υψηλών επιπέδων ποιότητας. Είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί μια εξαντλητική ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα προϊόντα μας. Αυτοί οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας, κάνουν φυσική εσπαντρίγιες σπάρτο μας για τις γυναίκες, παρέχουν τέλεια εφαρμογή και μέγιστη άνεση.

Πράσινη ρετρό μας γυναίκες & # 39? S spandex επίπεδη σόλα παπούτσια spandex είναι η ποιότητα χειροποίητα υποδήματα στην Ισπανία. Η επίπεδη πλατφόρμα μόνη της σπάρτο ή από γιούτα, είναι πλεγμένα στο χέρι από ειδικευμένους τεχνίτες σπάρτο στην Ισπανία. Φτιαγμένο με γιούτα ή σπάρτο υφάσματα, αυτές οι εσπαντρίγιες μοκασίνι στυλ ταιριάζει απόλυτα με τα πέλματα των ποδιών σας. Παρέχοντας ένα χαλαρωτικό μασάζ, ενώ τα πόδια τους. Η επίπεδη πλατφόρμα μόνη της σπάρτο ή φυσική γιούτα, έχει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί η περίσσεια εφίδρωση που θα μπορούσαν να συσσωρευτούν στο πέλμα του ποδιού. Μόλις χωρίς παπούτσι, το κατ 'αποκλειστική του σπάρτο έχουν επίσης τη δυνατότητα να αποπνέουν τη συσσωρευμένη εφίδρωση. Φεύγοντας από τα παπούτσια και νέα για το επόμενο παπούτσι.

Στο κάτω μέρος της επίπεδης μόνη της σπάρτο ή φυσική γιούτα. Έχουμε ενσωματώσει μια λεπτή οργανική φυσικό καουτσούκ σόλα που τους προστατεύει από την φθορά λόγω τριβής. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της σπάρτο εσπαντρίγιες σας για τις γυναίκες.

Σε DOROTHY MAMBO ™ κάνουμε όλοι υποδημάτων σχεδιασμό μας εντελώς χειροποίητα. Παράγουμε όλα εσπαντρίγιες μας σε μια περιορισμένη έκδοση γυναίκες & # 39? S μοκασίνι μοναδική πλατφόρμα σπάρτο. Με τη σαφή πρόθεση να προσφέρει ένα χειροποίητο προϊόν, οικολογικά και πάνω απ 'όλα, πρωτότυπο και πολύ αποκλειστική. Η συμμόρφωση με αυτόν τον τρόπο, με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που απαιτούνται από το χειροποίητο αγορά υποδημάτων.

Όταν το περπάτημα με εσπαντρίγιες μας επίπεδη πλατφόρμα σπάρτο ή γιούτα φυσική γιούτα για τις γυναίκες, θα ζήσετε ένα μεγάλο αριθμό των αισθητηριακών ερεθισμάτων. Οι υφές, το άγγιγμα των σπάρτο, το άρωμα που αφήνει, θα σας μεταφέρει στο παρελθόν. Χάρη στην επαφή που οι ίνες από γιούτα ή φυσικό σπάρτο, ασκεί πάνω στο φυτό των ποδιών σας, θα αισθανθείτε μια μικρή αλλά παρήγορο μασάζ, κατά το περπάτημα. Γι 'αυτό είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε ζευγάρι εσπαντρίγιες ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα των ποδιών σας.

Όλες οι εσπαντρίγιες μας με επίπεδη μοναδικό του στυλ μοκασίνι φυσικό σπάρτο για τις γυναίκες, είναι χειροποίητα παπούτσια, χέρι ραμμένα στην Ισπανία. Η επίπεδη σόλα του σπάρτο ή φυσική γιούτα, είναι πλεγμένα στο χέρι από σπάρτο τεχνίτες.

Σε απευθείας σύνδεση εσπαντρίγιες του σχεδιασμού μας με σπάρτο επίπεδη πλατφόρμα για τις γυναίκες. DOROTHY MAMBO ™ ενσωματώνει ένα αναπνεύσιμο βαμβάκι εσωτερική επένδυση φιλικό προς το περιβάλλον, η οποία παρέχει τη μέγιστη άνεση και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Επιλέξτε από τη μεγάλη ποικιλία των μοντέλων της πλατφόρμας σπάρτο εσπαντρίγιες επίπεδη πλατφόρμα για τις γυναίκες, η οποία ταιριάζει καλύτερα το βλέμμα σας, την τάση ή το στυλ.

Επιλέξτε το μέγεθος ή το μέγεθος του ποδιού σωστά. Μην ανησυχείτε αν δεν ξέρετε τι σωστή αρίθμηση σας. Συμβουλευτείτε και να εκτυπώσετε πλήρη οδηγό μεγέθους μας και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας έχουν δοθεί. Με τον τρόπο αυτό, θα είστε σε θέση να γνωρίζουμε, χωρίς αμφιβολία, τι σωστή αρίθμηση σας. Εάν διστάζετε ανάμεσα σε δύο αριθμούς, επιλέγουν πάντα το μεγαλύτερο.

Ποτέ μην αποδεχθεί απομιμήσεις χαμηλής ποιότητας και αμφίβολης προέλευσης. Αγοράστε και απολαύστε την αυθεντική, espadrille επίπεδη σόλα εξωτερική σόλα σε γυναίκες & # 39? S στυλ μοκασίνι Πράσινη ρετρό. Το σπάρτο εσπαντρίγιες στυλ αρχικό μοκασίνι που κατασκευάζει πλήρως στην Ισπανία, τη μάρκα ρούχων και υποδημάτων DOROTHY MAMBO ™ χειροποίητα για εσάς. Πολύ άνετα παπούτσια στο χέρι ραμμένο, ένα προς ένα, με πολλή αγάπη.


Κλειστά αρχεία
Κατεβάστε το αρχείο dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Κατεβάστε το αρχείο dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.