WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Χειροποίητα μοκασίνια εσπαντρίγιες παπούτσια για τις γυναίκες KOI IN LOVE

11,50 € /ζευγάρι τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
24 ζευγάρια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ισπανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 χρόνος

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Αποκτήστε τα πιο πρωτότυπα εσπαντρίγιες ή μοντέρνα εσπαντρίγιες. εσπαντρίγιες Σχεδιασμός με επίπεδη σόλα του σπάρτο στυλ μοκασίνι για τις γυναίκες, χειροποίητα στην Ισπανία το χειροποίητο τρόπο. Σπουργίτια από σπάρτο ή φυσική γιούτα χέρι-ραμμένα με πολλή αγάπη. Η αυθεντική KOI ΣΤΟΝ εσπαντρίγιες ΑΓΑΠΗ εσπαντρίγιες για τις γυναίκες είναι χειροποίητα σε πικέ ύφασμα με 100% οικολογικό βαμβάκι υποστήριξη. Οι εσπαντρίγιες με επίπεδη σόλα του σπάρτο είναι το τέλειο συμπλήρωμα που συνδυάζει με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο τάσης ή μοντέρνα εμφάνιση. Η υψηλή ποιότητα των εσπαντρίγιες μόδα μας με επίπεδη πλατφόρμα φυσικό σπάρτο στυλ μοκασίνι για τις γυναίκες είναι η ποιότητα των υποδημάτων. Αγοράστε online τα μοντέρνα εσπαντρίγιες που είναι η τάση φέτος την άνοιξη το καλοκαίρι. Να Mambo φίλε μου!

Αγοράστε εσπαντρίγιες μόδα σας με σπάρτο επίπεδη εξωτερική σόλα πλατφόρμα για τις γυναίκες σε απευθείας σύνδεση. Ένα πολύ άνετο υποδήματα που προκαλεί οργή στο διαδίκτυο. Εσπαντρίγιες ολοκλήρου με το χέρι από την αυθεντική τεχνίτες σπάρτο.

Η KOI ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ γυναίκες & # 39? S πλατφόρμα μοκασίνι μοναδική πλατφόρμα σπάρτο αποτελείται από μια επίπεδη πλατφόρμα μοναδικό χειροποίητο ή στριμμένα γιούτα στην Ισπανία. Σπάρτο εσπαντρίγιες διακοσμημένα με πικέ ύφασμα τυπωμένο με φιλικό προς το περιβάλλον μελάνια που σέβονται το περιβάλλον. Ένα πολύ άνετο χειροποίητο παπούτσι, γίνονται σε πορτοκαλί, κόκκινο, μπλε και λευκό χρώμα. Χέρι ραμμένη στην κουμπότρυπα βελονιά στο φυσικό μοναδικός σπάρτο.

Ανακαλύψτε τα πιο πρωτότυπα διακοσμημένα εσπαντρίγιες μόδα από το διαδίκτυο. Γνήσια εσπαντρίγιες με επίπεδη σόλα του σπάρτο στυλ μοκασίνι για τις γυναίκες, χειροποίητα στην Ισπανία, ένα προς ένα, σε περιορισμένη έκδοση.

Μια υποδήματα μη hormado πολύ άνετα. Τα παπούτσια μας δεν είναι Horman, δεδομένου ότι κάθε ζεύγος προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του κάθε προσώπου & # 39? s πόδι. Ενεργοποίηση σαν αυτό σε ένα σπάρτο εσπαντρίγιες για τις γυναίκες εξατομικευμένες και πολύ αποκλειστική.

Οι χειροποίητες εσπαντρίγιες που DOROTHY MAMBO ™ κάνει σε περιορισμένη έκδοση, είναι ένας τεχνίτης υποδημάτων και απόλυτα οικολογική. Στην κατασκευή του δεν παρεμβαίνει οποιαδήποτε παραγωγική διαδικασία που παράγει ρύπους. Κάνουμε σανδάλια σπάρτο μας ή φυσική γιούτα με τις φυσικές ίνες από γιούτα ή σπάρτο ότι η ίδια η φύση μας παρέχει με βιώσιμο τρόπο.

Αγοράστε σήμερα της μόδας μοκασίνι στυλ σε απευθείας σύνδεση εσπαντρίγιες σας που έχουν γίνει τάση φέτος την άνοιξη το καλοκαίρι. Συνδυάστε τα με το βλέμμα σας μόδα ή τάση που ταιριάζει περισσότερο με τα γούστα σας. Είτε πρόκειται για chic, αστικές, vintage ή οποιοδήποτε άλλο στυλ της μόδας. Πάρτε για εσπαντρίγιες που συνδυάζουν με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο ενδύματος ή συμπλήρωμα. Είτε σορτς, παντελόνια, τζιν ή φούστα. Χειροποίητα υποδήματα, πολύ άνετα και πλήρως χειροποίητα στην Ισπανία.

Ένα πρωτότυπο σχέδιο εμπνευσμένο από την ιαπωνική. Alpargatas διακοσμημένα σε αποχρώσεις του πορτοκαλί, τιρκουάζ, μπλε και μπλε. Τα πιο μοντέρνα εσπαντρίγιες που συνδυάζονται με κάθε είδους ρούχο ή ένα συμμετοχικό τρόπο. Μια υποδήματα μόδας που φέρνει τη φρεσκάδα και την κομψότητα να φαίνεται το σχέδιό σας.

Μοντέρνο εσπαντρίγιες εμπνευσμένο από την ιαπωνική κήπους και πιο συγκεκριμένα Koi λίμνες κυπρίνου. Ένα πολύ άνετο και ευπροσάρμοστο χειροποίητο παπούτσι που θα γίνει ένα βασικό απαραίτητο σε κάθε ντουλάπα κάτω. Πολύ άνετα παπούτσια που δεν μπορείτε να χάσετε σε ταξιδεύουν τσάντα σας κατά τη διάρκεια της άνοιξης καλοκαιρινές διακοπές.

εσπαντρίγιες μας με πλατφόρμα σπάρτο φυσικό στυλ μοκασίνι για τις γυναίκες είναι τα παπούτσια που συνδυάζονται με σχεδόν κάθε είδος των ειδών ένδυσης, αξεσουάρ και ενδυμάτων μόδας. Αυτός ο τύπος εσπαντρίγιες μοντέλο έχει γίνει το τέλειο συμπλήρωμα για να συνδυάσετε με τα αγαπημένα σας ρούχα, αν φούστες, παντελόνια, τζιν, σορτς ή ντύνονται πιο ανεπίσημο.

Οι εσπαντρίγιες με επίπεδη σόλα σπάρτο φυσικό μοκασίνι πλατφόρμα για τις γυναίκες, είναι εργονομικά παπούτσια πολύ άνετα. Μερικά εσπαντρίγιες, η οποία θα γίνει αχώριστοι συνταξιδιώτες σας κατά τη διάρκεια της άνοιξης θερινών διακοπών. Ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες με επίπεδη σόλα του σπάρτο για τις γυναίκες που μπορείτε επίσης να φορούν κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου. Και σε μερικά από τα πιο προνομιούχα σημεία του πλανήτη, όλο το χρόνο.

Πάρτε μαζί σας παντού, σπάρτο εσπαντρίγιες σας για τις γυναίκες. Πολύ άνετα παπούτσια που δύσκολα θα καταλαμβάνουν χώρο στην τσάντα του ταξιδιού σας. τεράστια ευελιξία του, κάνει εσπαντρίγιες μας ένα απαραίτητο αξεσουάρ μόδας. Απολαύστε την απίστευτη περιπάτους μέσα στη φύση, κοντά στη θάλασσα ή σε αστικές περιοχές. Απολαύστε την εμπειρία DOROTHY MAMBO ™.

Σε όλα τα υποδήματα μόδας και τις συλλογές μας, που κατασκευάζει DOROTHY MAMBO ™. Η ποιότητα στο χώρο της ένδυσης και των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται, έχουν γίνει ολοφάνερη σφραγίδα μας ταυτότητας. Ως εκ τούτου, κάναμε όλες τις εσπαντρίγιες μας, πάντα ψάχνει για την τελειότητα, μέγιστη άνεση και την άνεση. Για την επίτευξη αυτών των υψηλών επιπέδων ποιότητας. Εφαρμόζουμε ένα εξαντλητικό έλεγχο της ποιότητας σε όλα τα προϊόντα μας. Αυτοί οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας κάνουν μοκασίνι-πλατφόρμα στυλ σπάρτο μοναδική μας για τις γυναίκες, δίνοντας μια τέλεια εφαρμογή και άνεση.

Η KOI ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ γυναίκες & # 39? S επίπεδο - τέντωμα ξεπηδήσει - σανδάλια μοναδική πλατφόρμα είναι υψηλής - ποιότητας χειροποίητα παπούτσια στην Ισπανία. επίπεδη πλατφόρμα μόνη της, σπάρτο ή φυσική γιούτα, είναι πλεγμένα στο χέρι από ειδικευμένους τεχνίτες σπάρτο στην Ισπανία. Φτιαγμένο με φυσικά υφάσματα σπάρτο ή από γιούτα, αυτά τα μοντέρνα χειροποίητα εσπαντρίγιες προσαρμοστεί απόλυτα στα πέλματα των ποδιών σας. Παρέχοντας ένα ελαφρύ αλλά χαλαρωτικό μασάζ, ενώ τα πόδια τους. Η μοναδική πλατφόρμα φυσικού σπάρτο έχει τη δυνατότητα να απομακρυνθεί η περίσσεια συσσώρευση ιδρώτα. Μόλις χωρίς παπούτσια, το μοναδικό σπάρτο έχει επίσης τη δυνατότητα να αποπνέουν το υπόλοιπο των συσσωρευμένων ιδρώτα. Αφήνοντας τα νέα στα παπούτσια για την επόμενη χρήση τους.

Στο κάτω μέρος της επίπεδης πλατφόρμας μόνη της σπάρτο ή φυσική γιούτα. Έχουμε ενσωματώσει μια λεπτή οργανική φυσικό εξωτερική σόλα από καουτσούκ που τους προστατεύει από περιστασιακή φθορά λόγω τριβής. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής της σπάρτο εσπαντρίγιες σας για τις γυναίκες.

Σε DOROTHY MAMBO ™ παράγουμε υποδήματα μόδας μας εντελώς χειροποίητα. Παράγουμε όλα εσπαντρίγιες μας σε μια περιορισμένη έκδοση γυναίκες & # 39? S μοκασίνι μοναδική πλατφόρμα σπάρτο. Για να είναι σε θέση να προσφέρει τους απαιτητικούς πελάτες μας μια εντελώς χειροποίητα και οικολογικά υποδήματα. Πολύ πρωτότυπο παπούτσια γίνονται σε περιορισμένη έκδοση. Η συμμόρφωση με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας που απαιτεί η αγορά μας.

Όταν το περπάτημα με εσπαντρίγιες μας με φυσικό στυλ μοκασίνι σπάρτο πλατφόρμα για τις γυναίκες. Θα ζήσετε πολλά αισθητήρια ερεθίσματα. Η αφή της σπάρτο, την υφή του και αλάνθαστο άρωμα, είναι σε θέση να σας μεταφέρει σε μια άλλης εποχής.

Χάρη στην επαφή ότι η οικολογική ίνα σπάρτο ή φυσική γιούτα, ασκεί στο πέλμα του ποδιού, θα νιώσετε ένα ελαφρύ, αλλά ωραίο μασάζ, ενώ περπατάτε. Για το λόγο αυτό είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε ζευγάρι παπούτσια ταιριάζουν απόλυτα στο σχήμα του ποδιού.

εσπαντρίγιες μας με επίπεδη μοναδικό του στυλ μοκασίνι φυσικό σπάρτο για τις γυναίκες, είναι χειροποίητα παπούτσια, ραμμένα στο χέρι στην Ισπανία. επίπεδη σπάρτο μόνη της είναι χέρι-πλεγμένο από ειδικούς τεχνίτες σπάρτο.

DOROTHY MAMBO ™ ενσωματώνει ένα 100% φιλικό προς το περιβάλλον βαμβάκι αναπνέει εσωτερική επένδυση σε espadrilles μόδα της, η οποία παρέχει τη μέγιστη άνεση και αντοχή.

Επιλέξτε από την ευρεία γκάμα των σπάρτο εσπαντρίγιες στυλ γυναίκες & # 39? S μοντέλα, η οποία ταιριάζει περισσότερο με τα γούστα σας ή τις τάσεις της μόδας.

Επιλέξτε το μέγεθος ή τον αριθμό πόδι σωστά. Δεν θα πρέπει να ανησυχείτε αν δεν ξέρετε ποιος είναι ο αριθμός πόδι σας είναι. Μπορείτε να συμβουλευθείτε και να εκτυπώσετε πλήρη οδηγό μας μεγεθών. Και ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται, θα είστε σε θέση να γνωρίζουμε, χωρίς αμφιβολία, τι σωστή αρίθμηση σας. Εάν αμφιβολία ανάμεσα σε δύο αριθμούς, επιλέγουν πάντα το μεγαλύτερο.

Δεν πρέπει να δεχτούμε απομιμήσεις χαμηλής ποιότητας και αμφίβολης προέλευσης. Αγοράζουν και να απολαύσετε τις αυθεντικές και πρωτότυπες σανδάλια με επίπεδη σόλα σπάρτο πλατφόρμα για τις γυναίκες Koi στην αγάπη. Οι εσπαντρίγιες μοκασίνι στιλ που κάνουν τη μάρκα DOROTHY MAMBO ™ της μόδας και υπόδησης εξ ολοκλήρου στην Ισπανία.

Πολύ άνετα παπούτσια ραμμένα στο χέρι, ένα προς ένα, με πολλή αγάπη.


Κλειστά αρχεία
Κατεβάστε το αρχείο dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(25).pdf Κατεβάστε το αρχείο dorothy-mambo-mogambo-ss17(25).pdf


Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.