FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

BlackBox κάμερα αυτοκινήτου με κάμερα οπισθοπορείας Δείτε καθαρά όλη την κυκλοφορία

15,15 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
175 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm0337
EAN:
=VLOOKUP(A192,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Τελευταία κάμερα αυτοκινήτου DVR κάμερα 1080p Full HD βίντεο - BlackBox κάμερα οπισθοπορείας 

Δώστε προτεραιότητα στην ασφάλεια! 

Πολλοί άνθρωποι σήμερα μπορεί να αισθάνονται ότι οι νόμοι για τους λύκους αρχίζουν να επικρατούν στην κυκλοφορία. Το κόκκινο φως, η γραμμή κλεισίματος ή η ευρετηρίαση θεωρούνται από πολλούς ως ένα μόνο είδος σύστασης.
 
Εάν συμβεί ατύχημα, ποιος μπορεί να πει ποιος έφταιξε; Δεν έχουμε μάρτυρες, επομένως η καταγραφή μιας κάμερας μπορεί να προσφέρει ασφάλεια και να διευκολύνει την αποσαφήνιση της κατάστασης.

Οι κάμερες ταμπλό αυτοκινήτων παίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο στην κυκλοφορία, καθώς μπορούν εύκολα να ασφαλιστούν σε περίπτωση ατυχήματος.
 
Απαθανατίστε κάθε στιγμή της ζωής. Με αυτήν την κάμερα καταγραφής συμβάντων FULL-HD DVR, η οποία διαθέτει έγχρωμη οθόνη, λειτουργία νυχτερινής όρασης, ενσωματωμένο μικρόφωνο, ένδειξη ώρας και ημερομηνίας.
Η κάμερα είναι εύκολη στην εγκατάσταση και τη λειτουργία, ο καθένας μπορεί εύκολα να τη χειριστεί. Καταγράφει συνεχώς βίντεο και ήχο κατά την οδήγηση, ώστε να μην χάσετε ούτε στιγμή!
Η συσκευή καταγράφει συμβάντα εν κινήσει και τα αποθηκεύει σε μια κάρτα SD (επεκτάσιμη έως 32 GB - δεν περιλαμβάνεται) που μπορείτε εύκολα να αντιγράψετε στον υπολογιστή ή το φορητό υπολογιστή σας.
 
Η κάμερα με ισχυρή βεντούζα μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί στο παρμπρίζ και να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη βίντεο υψηλής ποιότητας.
 
Μπορείτε να καταγράψετε όχι μόνο τις ταξιδιωτικές εμπειρίες στο αυτοκίνητο, αλλά και το απροσδόκητο ατύχημα, το οποίο μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο σε μια αμφισβητούμενη διαδικασία!
 
Επιπλέον, η κάμερα σφραγίζει χρονικά το υλικό,
Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι τέλεια απόδειξη σύγκρουσης ή χτυπήματος!
 
Αυτή η συσκευή εγγραφής all-in-one παράγει βίντεο ποιότητας HD, αλλά μπορείτε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε ως συσκευή εγγραφής ήχου.
 
Πώς λειτουργεί η συσκευή: Η κάμερα ξεκινά την αυτόματη εγγραφή μετά την εκκίνηση του αυτοκινήτου και την καταγράφει για 20 δευτερόλεπτα μετά τη διακοπή του οχήματος. Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο διαφορετικής διάρκειας ανάλογα με τη ρύθμισή σας. Εάν η κάρτα μνήμης είναι γεμάτη, η παλαιότερη εγγραφή διαγράφεται αυτόματα, ελευθερώνοντας χώρο για το πιο πρόσφατο βίντεο. Σε περίπτωση ατυχήματος, η συσκευή κλειδώνει το συγκεκριμένο βίντεο, οπότε δεν αντικαθίσταται, μόνο ο χειριστής μπορεί να τα αφαιρέσει.

Καταλύματα:
-G-αισθητήρας:
Σε περίπτωση σύγκρουσης ή ατυχήματος, ο αισθητήρας G ανιχνεύει και απενεργοποιεί την καταγραφή βρόχου, διασφαλίζοντας ότι διατηρείται το υλικό του ατυχήματος. -Καθαρό βάρος (kg) 0,12 -Αισθητήρας εικόνας 3.MP CMOS -Μέγιστη χωρητικότητα 32 GB -Κάρτα εισόδου κάρτας μνήμης TF -Υποδοχές TF υποδοχή, Mini USB -Ευρεία γωνία 120 μοίρες -Κάμερα 1 ευρεία γωνία 120 μοίρες -Αισθητήρας κίνησης -Κυκλική καταγραφή 
-Πολυμερές λιθίου 3.7V / 300mAh -Ανάλυση εγγραφής βίντεο Full HD 1920 x 1080 -Μέγεθος 4,3 ίντσες -Χαρακτηριστικά 1080P Γλώσσα: Αγγλικά
Τι περιέχει το κουτί:
1 τεμ. DVR συσκευή , 1 τεμ. οδηγίες χρήσης, 1 τεμ. Φορτιστής αυτοκινήτου
 
Γλώσσα: HungarianBox περιεχόμενα 1 τεμ. DVR συσκευή , 1 τεμ. οδηγίες χρήσης, 1 τεμ. φορτιστής αυτοκινήτου, 1 κάμερα οπισθοπορείας
                                     



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.