FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
11 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Baseus Type-C - Type-C Superior καλώδιο Γρήγορη φόρτιση / Παράδοση ισχύος /

3,68 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Baseus - Nintendo
Κωδικός SKU:
CATYS-C02
EAN:
6953156208469
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 μέρα

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Το καλώδιο USB-C σε USB-C της Baseus σάς επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα τις συσκευές σας με ισχύ έως και 100 W. Σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε αρχεία με ταχύτητες έως και 480 Mbps. Ανθεκτικό και ανθεκτικό στη φθορά - θα σας εξυπηρετήσει τέλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο σετ θα βρείτε επίσης ένα πρακτικό λουράκι, που διευκολύνει την αποθήκευση του καλωδίου και αποτρέπει το μπέρδεμα του. Το προϊόν είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές εξοπλισμένες με θύρα USB-C.
Θα φορτίσει τον εξοπλισμό σας σε χρόνο μηδέν
Το προϊόν υποστηρίζει έως και 100 W ισχύος, έως 5A ρεύματος και πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης όπως FCP και QC3.0. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει άμεσα το laptop ή το smartphone σας, εξοικονομώντας χρόνο! Δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε ατελείωτα μέχρι το τηλέφωνό σας να είναι ξανά έτοιμο για χρήση - με το Baseus, χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο για να φορτίσετε την κονσόλα Nintendo Switch - θα χρειαστούν μόνο περίπου 2,5 ώρες!
Θα αντιγράψετε τα αρχεία σας σε χρόνο μηδέν
Αυτό το πρακτικό καλώδιο όχι μόνο σας επιτρέπει να φορτίζετε γρήγορα - σας επιτρέπει επίσης να μεταφέρετε αρχεία σε ελάχιστο χρόνο. Η ταχύτητα μετάδοσης έως και 480 Mbps σίγουρα θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας. Μια ταινία 1 GB μπορεί να αντιγραφεί σε μόλις 24 δευτερόλεπτα! Με το καλώδιο μπορείτε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και να μεταφέρετε δεδομένα ταυτόχρονα.
Για την ασφάλεια του smartphone σας
Με το Baseus, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το υλικό σας. Το ενσωματωμένο έξυπνο τσιπ E-Marker με πιστοποίηση USB-IF θα το προστατεύσει αποτελεσματικά από ζημιές. Το καλώδιο προσαρμόζει αυτόματα το ρεύμα και την τάση κατά τη φόρτιση για να διατηρείτε τις συσκευές σας ασφαλείς.
Στιβαρή, ανθεκτική κατασκευή
Το καλώδιο αποτελείται από 8 σκέλη πυκνωμένου, επικασσιτερωμένο χαλκό. Προστατεύεται από θήκη από ανθεκτικό TPE. Αυτό καθιστά το καλώδιο ανθεκτικό σε κάμψη, θραύση ή σχίσιμο. Το μέρος που είναι εξαιρετικά επιρρεπές σε ζημιά - η σύνδεση μεταξύ του καλωδίου και του βύσματος - έχει προστατευτεί επιπλέον. Επιπλέον, το κέλυφος ABS είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη φθορά.
Προδιαγραφές:

Μάρκα: Baseus
Όνομα: Καλώδιο δεδομένων γρήγορης φόρτισης Superior Series
Μοντέλο: CATYS-C02
Τύπος: USB-C σε USB-C
Υλικό: ABS + TPE
Ασπρο χρώμα
Μέγιστη ισχύς 100W
Ταχύτητα μετάδοσης: Έως 480 Mbps
Μήκος: 2μ



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.