FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
10 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

BASEUS Powerbank Bipow 20000mAh, 2xUSB, USB-C, 20W BASBAT47040

23,29 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
999 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Baseus - Xiaomi - Huawei - iPhone
Κωδικός SKU:
ROS000493
EAN:
5903886010871
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Power bank Baseus PPDML-M02
Θα θέλατε να μπορείτε να φορτίζετε τις συσκευές σας γρήγορα σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο; Δοκιμάστε το Power bank Baseus PPDML-M02 με χωρητικότητα 20.000 mAh! Μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να μην ανησυχείτε για την ασφάλειά τους - το πολύπλοκο σύστημα προστασίας αποτρέπει αποτελεσματικά την καταστροφή τους. Η ενσωματωμένη οθόνη LED κάνει το προϊόν εύκολο στη χρήση και το μικρό μέγεθος, το μικρό βάρος και η συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα αεροπορίας σάς επιτρέπουν να το έχετε μαζί σας σχεδόν παντού.

Γρήγορη φόρτιση του εξοπλισμού σας
Το power bank υποστηρίζει πολλαπλά πρωτόκολλα γρήγορης φόρτισης. Είναι συμβατό με FCP, QC και AFC, μεταξύ άλλων. Ως εκ τούτου, είναι τέλειο για την τροφοδοσία smartphone Huawei, Xiaomi ή Samsung. Επιτρέπει επίσης, για παράδειγμα, τη γρήγορη φόρτιση του iPhone 12 με ισχύ 20 W - χρειάζονται μόνο περίπου 30 λεπτά για να επαναφέρετε το 50% της ενέργειάς του! Οι συσκευές σας είναι έτοιμες για χρήση σε ελάχιστο χρόνο. Τι γίνεται με το ίδιο το power bank; Χρειάζονται 6-7 ώρες για να φορτιστεί πλήρως με έξοδο 18W.

Συνδέστε πολλές συσκευές ταυτόχρονα
Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με πολλές υποδοχές, χάρη στις οποίες μπορείτε να συνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα. Το προϊόν προσφέρει 2 θύρες εξόδου USB 18 W, 1 θύρα εισόδου Micro USB 18 W και 1 θύρα εισόδου/εξόδου USB-C 18/20 W. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Για παράδειγμα, το power bank σάς επιτρέπει να φορτίζετε το tablet σας και 2 smartphone ταυτόχρονα - δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε να φορτιστεί η πρώτη συσκευή πριν συνδέσετε την επόμενη!

Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια
Μια υψηλής ποιότητας μπαταρία πολυμερών ιόντων όχι μόνο εγγυάται γρήγορη, αλλά και ασφαλή φόρτιση. Μεταξύ άλλων, το Baseus προσφέρει προστασία από υπέρταση, υπερένταση, υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα. Το power bank είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρες θερμοκρασίας NTC που αποτρέπουν την υπερθέρμανση. Το προϊόν αναγνωρίζει έξυπνα τις συνδεδεμένες συσκευές, προσαρμόζει την ένταση φόρτισης σε αυτές και έτσι τις προστατεύει από ζημιές.

Σχεδιασμένο για την εξυπηρέτησή σας
Αν διατηρείς το power bank σε άψογη κατάσταση, δεν θα έχεις ούτε το παραμικρό πρόβλημα. Η θήκη του χαρακτηρίζεται από ένα ευχάριστο άγγιγμα που είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και τα δακτυλικά αποτυπώματα - μπορείτε εύκολα να το διατηρήσετε καθαρό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα τη συσκευή ακόμα και το καλοκαίρι. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με μια ευανάγνωστη οθόνη LED που δείχνει το τρέχον επίπεδο μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο.

Ο ονειρεμένος σύντροφος του ταξιδιού
Αποκτήστε μια αξιόπιστη πηγή ενέργειας που μπορεί να σας μεταφέρει σχεδόν παντού. Το power bank της Baseus είναι ελαφρύ και εύχρηστο - δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με τη μεταφορά του. Μπορείτε ακόμη και να πάρετε αυτή τη εύχρηστη συσκευή μαζί σας στο αεροπλάνο - πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις. Η Baseus σας δίνει την ευκαιρία να φορτίζετε εύκολα τις συσκευές σας όπου τις χρειάζεστε.

Θα το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους
Το power bank δεν πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση του τηλεφώνου! Η συσκευή Baseus είναι κατάλληλη για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Θα θέλατε να δροσιστείτε λίγο μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα; Συνδέστε τον φορητό ανεμιστήρα σας και απολαύστε το αεράκι! Υπάρχει διακοπή ρεύματος, ο φορητός υπολογιστής σας αποφορτίζεται και πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο; Το Power bank έρχεται στη διάσωση! Ο μεγάλος χρόνος εργασίας και ο φορητός σχεδιασμός του σίγουρα θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

προσδιορισμός


Παραγωγός Baseus
Το όνομα του Bipow Digital Display Powerbank
Μοντέλο PPDML-M02
Διαστάσεις 68,8 x 153 x 29,5 mm
άσπρο χρώμα
Τύπος μπαταρίας πολυμερές λιθίου
Χωρητικότητα 20.000 mAh / 3,7 V (74 Wh)
Ενεργειακή απόδοση 75%
Είσοδος Micro USB 5V/2A, 9V/2A
Είσοδος USB-C 5V/3A, 9V/2A
Έξοδος USB-C 5V/3A, 9V/2.22A, 12V/1.5A
Έξοδος USB1/USB2 5V/3A, 9V/2A, 12V/1.5A
συνολικό ρεύμα εξόδου 5 V / 3 A μέγ.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.