FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
10 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

BASEUS Powerbank Bipow 10000mAh, 2xUSB, USB-C, 15W Μαύρο

13,94 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
999 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Baseus - Xiaomi - Huawei - Samsung
Κωδικός SKU:
ROS000493
EAN:
5903886010871
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Powerbank Baseus PPDML-I01
Θέλετε να μπορείτε να φορτίζετε γρήγορα τις συσκευές σας σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο; Δοκιμάστε το Baseus PPDML-I01 Powerbank με 10.000 mAh! Μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να μην ανησυχείτε για την ασφάλειά τους - το πολύπλοκο σύστημα προστασίας αποτρέπει αποτελεσματικά την καταστροφή τους. Η ενσωματωμένη οθόνη LED διευκολύνει τη χρήση του προϊόντος και το μικρό μέγεθος, το μικρό βάρος και η συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα αεροπορικής μεταφοράς σάς επιτρέπουν να το έχετε μαζί σας σχεδόν παντού.

Γρήγορη φόρτιση του εξοπλισμού σας
Το power bank υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως και 15 W. Είναι τέλειο για την τροφοδοσία smartphone Huawei, Xiaomi και Samsung. Οι συσκευές σας μπορούν να είναι έτοιμες για χρήση ξανά σε ελάχιστο χρόνο - μια εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου! Τι γίνεται με το ίδιο το powerbank; Έως και 5,5 ώρες αρκούν για την πλήρη φόρτισή του.

Συνδέστε πολλές συσκευές ταυτόχρονα
Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με πολλές υποδοχές, χάρη στις οποίες μπορείτε να συνδέσετε περισσότερες από μία συσκευές ταυτόχρονα. Το προϊόν προσφέρει 2 θύρες εξόδου USB 15 W, 1 θύρα εισόδου micro USB 10 W και θύρα εισόδου / εξόδου USB-C 15 W. Τι σημαίνει στην πράξη; Με το powerbank μπορείτε, για παράδειγμα, να τροφοδοτήσετε το tablet σας και 2 smartphone ταυτόχρονα - δεν χρειάζεται πλέον να περιμένετε να φορτιστεί η πρώτη συσκευή πριν συνδέσετε την επόμενη!

Μην ανησυχείτε για την ασφάλεια
Μια υψηλής ποιότητας μπαταρία πολυμερούς λιθίου εγγυάται όχι μόνο γρήγορη, αλλά και ασφαλή φόρτιση. Η Baseus προσφέρει προστασία από υπέρταση, υπερένταση, υπερφόρτωση και βραχυκύκλωμα, μεταξύ άλλων. Το powerbank είναι επίσης εξοπλισμένο με αισθητήρες θερμοκρασίας NTC που αποτρέπουν την υπερθέρμανση. Το προϊόν εντοπίζει έξυπνα τις συνδεδεμένες συσκευές και προσαρμόζει την ένταση φόρτισης σε αυτές, προστατεύοντάς τες από ζημιές.

Σχεδιασμένο για την εξυπηρέτησή σας
Η διατήρηση του power bank σε άριστη κατάσταση δεν θα σας δημιουργήσει ούτε το παραμικρό πρόβλημα. Το περίβλημά του διακρίνεται από μια ευχάριστη υφή στην αφή που είναι ανθεκτική στον ιδρώτα και τα δακτυλικά αποτυπώματα - μπορείτε εύκολα να το διατηρήσετε καθαρό. Χάρη σε αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άνετα τη συσκευή και το καλοκαίρι. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με μια ευανάγνωστη οθόνη LED, η οποία εμφανίζει το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας σε πραγματικό χρόνο.

Ο ονειρεμένος σύντροφος του ταξιδιού
Αποκτήστε μια αξιόπιστη πηγή ενέργειας που μπορεί να σας συνοδεύει σχεδόν παντού. Το Baseus Powerbank είναι ελαφρύ και εύχρηστο - η μεταφορά του δεν θα σας δημιουργήσει πρόβλημα. Μπορείτε ακόμη και να φέρετε αυτήν την πρακτική συσκευή σε αεροσκάφος - πληροί όλες τις απαραίτητες απαιτήσεις. Το Baseus σας δίνει τη δυνατότητα να φορτίζετε άνετα τον εξοπλισμό σας όπου τον χρειάζεστε.

Θα το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους
Ένα power bank δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται μόνο για τη φόρτιση του τηλεφώνου! Η συσκευή Baseus είναι κατάλληλη για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Θέλετε λίγη δροσιά σε μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα; Συνδέστε τον φορητό ανεμιστήρα σας και απολαύστε το ευχάριστο αεράκι! Υπάρχει διακοπή ρεύματος, ο φορητός υπολογιστής σας πρόκειται να αποφορτιστεί και πρέπει να ολοκληρώσετε ένα σημαντικό έργο; Το Powerbank έρχεται στη διάσωση! Ο μεγάλος χρόνος εργασίας και ο φορητός σχεδιασμός του σίγουρα θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες σας.

Προσδιορισμός


Produzent Baseus
Το όνομα Bipow Powerbank mit Digitalanzeige
Μοντέλο PPDML-I01
Διαστάσεις 153 x 68,8 x 16,9 mm
Μαύρο χρώμα
Τύπος μπαταρίας Πολυμερές λιθίου
Χωρητικότητα 10.000 mAh / 3,7 V (Wh)
Ενεργειακή απόδοση; 75%
Είσοδος Micro-USB 5V / 2A
Είσοδος USB-C 5V / 3A
Έξοδος USB-C 5V / 3A
Έξοδος USB1 / USB2 5V / 3A



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.