FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Baseus Αστραπή Καλώδιο Θρύλος Κινητό Παιχνίδι Αγκώνας με 90 μοίρες περιστρέφεται

4,16 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Σλοβακία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Baseus
Κωδικός SKU:
CALCS-A01
EAN:
6953156207523
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 εβδομάδα

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Σας αρέσουν τα παιχνίδια για κινητά; Με το Baseus μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η μπαταρία του τηλεφώνου σας δεν θα αρνηθεί να σας εξυπηρετήσει στην πιο κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού! Το καλώδιο CALCS-A01 υποστηρίζει φόρτιση 2.4A, μεταφέρει αρχεία με ταχύτητα έως και 480Mbps και διακρίνεται από έναν ενδιαφέροντα, φιλικό προς τους παίκτες σχεδιασμό. Ο σύνδεσμος έχει τοποθετηθεί σε γωνία 90°, γεγονός που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο. Επιπλέον, το έξυπνο τσιπ παρέχει προστασία από ζημιές.
Σχεδιασμένο για παίκτες
Τώρα μπορείτε να φορτίσετε άνετα το τηλέφωνό σας ενώ παίζετε - το προεξέχον καλώδιο δεν θα σας εμποδίζει πλέον. Η καμπύλη 90° του βύσματος κάνει το προϊόν να ταιριάζει καλύτερα στο σχήμα του smartphone σας. Το αξεσουάρ είναι εξοπλισμένο με μπλε φως που αναβοσβήνει, το οποίο υποδεικνύει την κατάσταση φόρτισης. Δίνει επίσης στο καλώδιο έναν μοναδικό χαρακτήρα παιχνιδιού.
Μικρότερος χρόνος φόρτισης
Το καλώδιο υποστηρίζει έως και 2,4A, επιτρέποντάς σας να μειώσετε σημαντικά το χρόνο φόρτισης. Το χάλκινο καλώδιο 4 ζωνών είναι υπεύθυνο για την αξιόπιστη απόδοσή του. Πρόσθετη προστασία από ζημιές παρέχεται από ειδική επίστρωση PE. Όλα αυτά κάνουν τη φόρτιση του καλωδίου Baseus ταχύτερη και πιο σταθερή.
Προστασία από ζημιές
Το έξυπνο τσιπ παρέχει αποτελεσματική προστασία από υπερθέρμανση και υπερφόρτιση, μεταξύ άλλων. Επιπλέον, το καλώδιο προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία του σε νέα συστήματα και ενημερώσεις. Έτσι μπορείτε να φορτίσετε τις συσκευές σας χωρίς ανησυχία - το Baseus παρέχει άνεση και ασφάλεια χρήσης.
Γρήγορη μεταφορά αρχείων
Αυτό δεν είναι το τέλος των δυνατοτήτων σας! Το καλώδιο σάς επιτρέπει να φορτίζετε ταυτόχρονα το smartphone σας και να μεταφέρετε αρχεία με ταχύτητες έως 480Mbps. Αυτή είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου! Δεν χρειάζεται πλέον να σπαταλάτε πολύτιμα λεπτά περιμένοντας να αντιγραφούν τα βίντεο, οι φωτογραφίες ή τα έγγραφά σας - με το Baseus θα χρειαστούν μόνο λίγα λεπτά.
Ανθεκτικό σε ζημιές
Το προϊόν έχει κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας που όχι μόνο εξασφαλίζουν την αντοχή του, αλλά και φαίνονται υπέροχα. Η θήκη είναι κατασκευασμένη από κράμα ψευδαργύρου ανθεκτικό στη φθορά, τις γρατσουνιές και την οξείδωση, το οποίο επιπλέον προσελκύει την προσοχή με την κομψή λάμψη του. Η νάιλον πλεξούδα καθιστά το καλώδιο εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκαμπτο. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σπάσει ή λυγίσει πάρα πολύ.
Προσδιορισμός:

Εμπορικό σήμα: Μπέιζους
Όνομα: Υπόμνημα σειρά αγκώνας καλώδιο δεδομένων γρήγορης φόρτισης
Πρότυπο: ΑΣΒΕΣΤΗΣ-A01
Τρέχουσα: 2.4A
Ρυθμός μετάδοσης 480Mbps
Είσοδος: USB
Παραγωγή: Αστραπή
Μήκος: 2m
Χρώμα: Μαύρο



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.