FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

AwpLand Σιντριβάνι αβοκάντο 2 λίτρα

6,55 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 13,10 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm9006
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Awpland Avocado Dog Drinker - Η υγιής πηγή νερού του κατοικίδιου ζώου σας
Awpland Avocado Dog Πότης! Ο χαριτωμένος σχεδιασμός αβοκάντο αυτού του πότη προσελκύει το κατοικίδιο ζώο σας, παρέχοντάς τους φρέσκο και καθαρό νερό και κάνοντάς τους να αγαπούν το πόσιμο νερό.

Βασικά χαρακτηριστικά:

Ασφαλής κατασκευή χωρίς BPA: Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά ABS που είναι υγιεινά, ανθεκτικά και ανθεκτικά στις γρατσουνιές. Το σύστημα με έξυπνη αντλία παρέχει ασφάλεια και υποδεικνύει διακοπές ρεύματος, αποφεύγοντας έτσι την ξηρή καύση.

Εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία και ενθάρρυνση κατανάλωσης αλκοόλ: Η εξαιρετικά αθόρυβη αντλία (κάτω από 30 dB) έχει χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, ώστε να ακούτε μόνο το ευχάριστο θρόισμα του τρεχούμενου νερού. Είναι ιδανική επιλογή για ντροπαλά ή ντροπαλά κατοικίδια ζώα να πίνουν άνετα από τον πότη χωρίς να ενοχλούν εσάς ή το κατοικίδιο ζώο σας.

Μεγάλη χωρητικότητα και αποθήκευση νερού έκτακτης ανάγκης: Ο αυτόματος πότης σκύλου 2L διαθέτει έναν αποτελεσματικό χώρο κατανάλωσης, ιδανικό για μικρά έως μεσαία κατοικίδια ζώα. Είτε βρίσκεστε σε επαγγελματικό ταξίδι είτε απλά μακριά από το σπίτι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο γούνινος φίλος σας θα έχει πάντα πρόσβαση σε γλυκό νερό.

Παράθυρο στάθμης νερού με εφέ μπλε φωτός: Η έκδοση αναβάθμισης του πότη σκύλου Awpland διαθέτει ένα διαφανές παράθυρο που διευκολύνει την παρακολούθηση της συνολικής κατανάλωσης νερού του κατοικίδιου ζώου σας. Το μπλε φως είναι πάντα αναμμένο, υποδεικνύοντας κανονική λειτουργία, έτσι ώστε το κατοικίδιο ζώο σας να μπορεί εύκολα να βρει έναν πότη ακόμα και τη νύχτα.

Με βολική υποδοχή USB: Ο πότης μπορεί εύκολα να φορτιστεί με υποδοχή USB, εξαλείφοντας την ανάγκη για βύσμα τροφοδοσίας ή μπαταρίες. Απλώς συνδέστε το καλώδιό σας, ώστε το κατοικίδιό σας να μπορεί πάντα να απολαμβάνει γλυκό νερό.

Μην διστάσετε να πάρετε το Awpland Musk Avocado Dog Drinker σήμερα και βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι σωστά ενυδατωμένο και υγιές!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.