FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Αναγνώστης κωδικών σφάλματος αυτοκινήτου Bluetooth OS DS150e

30,33 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 60,66 €


Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
5 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm8141
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Σουβέρ υφασμάτινης πλάκας 6 τεμαχίων: Τα υφασμάτινα πλυντήρια πιάτων προστατεύουν το τραπέζι σας όταν τρώτε ή σερβίρετε φαγητό. Το μαλακό και παχύ υλικό τους προστατεύει το τραπέζι από γρατζουνιές και θερμότητα που μπορεί να προκληθεί από ζεστά πιάτα ή πιάτα. Αυτά τα πλυντήρια υφασμάτων καθαρίζονται εύκολα και μπορούν επίσης να πλυθούν στο πλυντήριο.

6 κομμάτια σουβέρ: Τα σουβέρ είναι ιδανικά για την προστασία του τραπεζιού από τη συμπύκνωση που προκαλείται από κρύα ποτά ή ζεστά ροφήματα. Αυτές οι πρακτικές ροδέλες απορροφούν την υγρασία από τα ποτά και εμποδίζουν την επιφάνεια του τραπεζιού να βραχεί ή να λερωθεί.

6 κουταλιές μαχαίρια, πιρουνοθήκες: Οι θήκες κουταλιού, μαχαιριού και πιρουνιού προσφέρουν μια πρακτική λύση για να διατηρήσετε τα μαχαιροπίρουνα τακτοποιημένα στο τραπέζι. Έτσι, όχι μόνο διατηρούν το τραπέζι καθαρό, αλλά και δίνουν μια κομψή και τακτοποιημένη εμφάνιση κατά τη διάρκεια των γευμάτων.

Το πλυντήριο επιτραπέζιων σκευών Laxllent δεν είναι μόνο χρήσιμο και λειτουργικό, αλλά έχει και ειδικό σχεδιασμό που δημιουργεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο τραπέζι. Το υλικό του σετ είναι υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό, έτσι θα απολαύσετε τη χρήση του για πολλά χρόνια.
Αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση, είτε πρόκειται για οικογενειακό δείπνο, συγκέντρωση φίλων, εορταστικό γεύμα ή ακόμα και καθημερινή χρήση. Το σουβέρ επιτραπέζιων σκευών Laxllent μπορεί επίσης να είναι ένα εξαιρετικό δώρο για την οικογένεια ή τους φίλους που εκτιμούν την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και το στυλ φαγητού στο σπίτι.

Αυτό το υψηλής ποιότητας σετ σουβέρ επιτραπέζιων σκευών είναι κομψό και πρακτικό για όσους δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και τους αρέσει να περιβάλλουν τον εαυτό τους με κομψά αξεσουάρ στο σπίτι τους. Πηγαίνει την κουλτούρα του τραπεζιού σε ένα νέο επίπεδο και είναι εγγυημένο ότι συμβάλλει σε ένα πιο ευχάριστο γεύμα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.