FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
10 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Autokamera TRACER MobiMirror FHD V2 PRO TRAKAM46557

39,84 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
999 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Με τη συσκευή εγγραφής βίντεο Tracer MobiMirror FHD V2 Pro, θα νιώσετε ακόμα πιο ασφαλείς στο δρόμο από πριν. Η συσκευή Tracer MobiMirror θα είναι χρήσιμη όχι μόνο για την καταγραφή όμορφων διαδρομών και απόψεων, αλλά κυρίως ως απόδειξη σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλου τροχαίου ατυχήματος. Η μεγάλη οθόνη με διαγώνιο 5 ιντσών διευκολύνει επίσης τη λειτουργία.

• Υψηλής ποιότητας εικόνα Full HD.
• Δύο κάμερες: εμπρός και πίσω - διπλασιάστε την περιοχή εγγραφής και περισσότερα στοιχεία σε περίπτωση επικίνδυνου συμβάντος κατά την οδήγηση.
• Αισθητήρας ανίχνευσης συμβάντων με αισθητήρα G.
• Εύκολη εγκατάσταση – κάμερα σε μορφή επικάλυψης καθρέφτη αυτοκινήτου.

Εξαιρετική εικόνα σε υψηλή ποιότητα Full HD
Η κάμερα καταγράφει ένα ατύχημα, ένα χτύπημα ή μια ανεύθυνη συμπεριφορά άλλου χρήστη του δρόμου. Και όλα σε Full HD High Definition, κάθε λεπτομέρεια είναι ξεκάθαρα ορατή ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή τις καιρικές συνθήκες, παρέχοντάς σας ακόμη καλύτερη προστασία από τους ανέντιμους χρήστες του δρόμου. Το Tracer MobiMirror VCR είναι ο προσωπικός σας μάρτυρας εν κινήσει.

βοήθεια στάθμευσης
Η συσκευή Tracer MobiMirror σάς επιτρέπει επίσης να παρακολουθείτε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου όταν κάνετε όπισθεν με τη βοήθεια της συνδεδεμένης κάμερας οπισθοπορείας, η οποία μπορεί να είναι χρήσιμη, για παράδειγμα, όταν παρκάρετε σε περιορισμένο χώρο. Η συσκευή εγγραφής βίντεο Tracer MobiMirror καταγράφει την εικόνα με πλάτος 170 μοιρών, ενώ το πίσω μέρος είναι 120 μοίρες, κάνοντας τα πάντα μπροστά και πίσω από το αυτοκίνητο καθαρά και ευδιάκριτα.

Λειτουργία ανίχνευσης περιστατικών
Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της συσκευής Tracer MobiMirror είναι επίσης ο αισθητήρας G, ο οποίος αντιδρά σε υπερφορτώσεις που προκαλούνται από ένα χτύπημα στο δρόμο ή ένα ατύχημα. Η συσκευή εγγραφής βίντεο που είναι εξοπλισμένη με έναν τέτοιο αισθητήρα προστατεύει την εγγραφή από τη διαγραφή σε περίπτωση επικίνδυνου συμβάντος. Επιπλέον, η εικόνα εγγράφεται στην κάμερα σε βρόχο, έτσι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από τον χώρο της κάρτας μνήμης.

Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση
Το Tracer MobiMirror Video Recorder είναι ένα εύκολο στην τοποθέτηση καπάκι που ταιριάζει σε έναν τυπικό καθρέφτη αυτοκινήτου. Χάρη σε αυτό, μπορείτε γρήγορα και εύκολα να εγκαταστήσετε την κάμερα στο αυτοκίνητό σας. Η κάμερα καταγράφει σε κάρτα μνήμης microSD και συμπιέζει βίντεο στον δημοφιλή κωδικοποιητή H.264. Το Tracer MobiMirror FHD V2 Pro είναι ένας απαραίτητος σύντροφος σε κάθε ταξίδι.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.