FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Autokamera TRACER MobiMirror FHD TRAKAM46150

33,11 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
999 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Η συσκευή εγγραφής βίντεο είναι μια συσκευή που χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο από τα προγράμματα οδήγησης. Προστατεύει από μια προσπάθεια εκβιασμού της ασφάλισης από έναν ανέντιμο οδηγό σε περίπτωση βλάβης αυτοκινήτου ή ατυχήματος. Το Tracer MobiMirror σας κάνει να νιώθετε ακόμα πιο ασφαλείς στο δρόμο από πριν. Η συσκευή Tracer MobiMirror θα είναι χρήσιμη όχι μόνο για την καταγραφή όμορφων διαδρομών και όψεων, αλλά κυρίως ως απόδειξη σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλου τροχαίου ατυχήματος. Μια μεγάλη οθόνη 4,3" διευκολύνει επίσης τη λειτουργία. Η συσκευή εγγραφής βίντεο, έξυπνα ενσωματωμένη στον καθρέφτη οπισθοπορείας, δεν περιορίζει την προβολή μέσω του παρμπρίζ και εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση.

• Υψηλής ποιότητας εικόνα Full HD.
• Δύο κάμερες: εμπρός και πίσω - διπλασιάστε την περιοχή εγγραφής και περισσότερα στοιχεία σε περίπτωση επικίνδυνου συμβάντος κατά την οδήγηση.
• Κάμερα οπισθοπορείας για στάθμευση.
• Συνεχής εγγραφή.
• Εύκολη εγκατάσταση – κάμερα σε μορφή επικάλυψης καθρέφτη αυτοκινήτου.

Εγγραφές υψηλής ποιότητας σε ανάλυση Full HD
Η κάμερα Tracer καταγράφει οποιοδήποτε ατύχημα ή ανεύθυνη συμπεριφορά άλλου χρήστη του δρόμου. Και όλα αυτά σε Full HD High Definition. Κάθε λεπτομέρεια της λήψης είναι καθαρά ορατή ανεξάρτητα από την ώρα της ημέρας ή τις καιρικές συνθήκες.

Βοήθεια με δύσκολη στάθμευση
Η συσκευή Tracer MobiMirror σάς επιτρέπει να βλέπετε το πίσω μέρος του αυτοκινήτου σας ενώ κάνετε όπισθεν, ιδανική για επικίνδυνο παρκάρισμα σε στενούς χώρους. Η συσκευή εγγραφής βίντεο Tracer MobiMirror καταγράφει μια ευρεία οθόνη 170 μοιρών, ενώ το πίσω μέρος - 120 μοίρες - τα πάντα μπροστά και πίσω από το αυτοκίνητο είναι καθαρά και εύκολα ορατά. Η συσκευή διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία που διατηρεί τις ρυθμίσεις σε κάθε δυσάρεστη οδική κατάσταση.

Λειτουργία εγγραφής βρόχου
Το αναμφισβήτητο πλεονέκτημα της συσκευής Tracer MobiMirror είναι επίσης η μεγάλη και καθαρή οθόνη TFT LCD 4,3 ιντσών. Επιπλέον, η λειτουργία εγγραφής βρόχου διασφαλίζει ότι δεν θα εξαντληθεί ποτέ ο αποθηκευτικός χώρος στην κάρτα μνήμης. Η εγγραφή βρόχου σημαίνει ότι όταν το εγγεγραμμένο υλικό γεμίζει ολόκληρη την κάρτα μνήμης, άλλα αρχεία αποθηκεύονται πάνω από τα υπάρχοντα, η συσκευή αντικαθιστά νέες εγγραφές αντί για τις παλαιότερες.

Γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση
Η συσκευή εγγραφής βίντεο Tracer MobiMirror έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Η συσκευή είναι μια επικάλυψη που ταιριάζει σε έναν τυπικό καθρέφτη αυτοκινήτου. Μπορείτε να εγκαταστήσετε γρήγορα και εύκολα την κάμερα στο αυτοκίνητό σας. Η συσκευή εγγραφής βίντεο καταγράφει αρχεία σε κάρτα μνήμης microSD και συμπιέζει βίντεο στον δημοφιλή κωδικοποιητή H.264. Το Tracer MobiMirror FHD είναι ο απαραίτητος σύντροφός σας σε κάθε ταξίδι.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.