MAY SALE
-30%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Auna Boomtown Δέκτης Λευκό CD USB ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ

36,06 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
4260509685252
EAN:
4260509685252
Τελευταία ενημέρωση
πριν 1 μήνας

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Κανονική τιμή: 280 PLNΉ τιμή μας: 180 PLN

Auna BoomtownΑούνα Boomtown USB είναι ένας συνδυασμός cd player και ραδιοφώνου. Το ραδιόφωνο βαλίτσας διακρίνεται από ένα μοντέρνο λειτουργικό φινίρισμα, είναι επίσης κατάλληλο για κινητές εφαρμογές - θα λειτουργεί στο σπίτι, στην εργασία και εν κινήσει.

Μετα-εκθεσιακά προϊόντα - μπορεί να έχουν μικρο-γρατζουνιές στην επιφάνεια του περιβλήματος. Θα σταλεί σε κουτί αντικατάστασης. 

Βρίσκεστε εν κινήσει, στο γραφείο ή στο σπίτι: το Auna Boomtown USB CD player σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας μελωδίες οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.

Η ενσωματωμένη μονάδα CD διαβάζει CD, CD-R και δίσκους CD-RW, με τα αρχεία MP3 και CD να αντιμετωπίζονται από μια μονάδα flash. και USB. Με την auna Boomtown USB συσκευή αναπαραγωγής, μπορείτε να ακούτε τις αγαπημένες σας επιτυχίες εν κινήσει. Το ραδιόφωνο είναι κινητό χάρη στην ισχύ της μπαταρίας και μια πρακτική λαβή, χάρη στην οποία θα κάνει το χρόνο μας πιο ευχάριστο όταν βρισκόμαστε στο δρόμο. Χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη FM, μπορείτε πάντα να είστε ενημερωμένοι και να παρακολουθείτε π.χ. παιχνίδια Bundesliga στο ραδιόφωνο. Η έξοδος ακουστικών σάς επιτρέπει να ακούτε μουσική ξεχωριστά και να ανεξαρτητίζεστε από τους θορύβους του περιβάλλοντος.

Βασικές πληροφορίεςΜουσική για το δρόμο: Το εύχρηστο βάρος, το μικρό μέγεθος και η λαβή στην κορυφή το καθιστούν τον τέλειο μουσικό σύντροφο. Κλασική συσκευή αναπαραγωγής CD: Η κάθετα ενσωματωμένη μονάδα CD διαβάζει τόσο κανονικά CD ήχου, δίσκους CD-R, CD-RW, όσο και δίσκους MP3 / CD.Μείνετε συντονισμένοι: Το ραδιόφωνο FM με χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών διαθέτει μονοφωνικό / στερεοφωνικό διακόπτη για FM και αναδιπλούμενη τηλεσκοπική κεραία. Νοσταλγική σχεδίαση: Κλασικό φορητό ραδιόφωνο με σύγχρονη γκάμα λειτουργιώνΣυμβατό και πρακτικό: Αναπαραγωγή MP3 με μονάδα flash και έξοδο ακουστικών για ατομική ακρόαση μουσικής

Καταλύματα

Υποδοχές: Έξοδος ακουστικών 1 x 3,5 mm
Θύρα USB για αναπαραγωγή MP3
Δέκτης/πομπός με χειροκίνητη αναζήτηση καναλιών
Fm μονοφωνικός / στερεοφωνικός διακόπτης
Λειτουργία προγραμματισμού
Λειτουργία επανάληψης
Ανασυρόμενη τηλεσκοπική κεραία
Πίσω θήκη μπαταριών
Μορφές μονάδων CD που αναπαράγονται: CD, CD-R, CD-RW, MP3-CD
Υποστηριζόμενες μορφές αναπαραγωγής USB: MP3
Τροφοδοσία: 220-240V ~ | Μπαταρίες 50/60Hz ή 6 x 1,5V C (δεν περιλαμβάνονται)

Φυσικές παράμετροιΔιαστάσεις: περίπου 30 x 17 x 9 cm (ΠxΥxΒ)Βάρος: περίπου 1,2 kgΠεδίο παροχής1 x Ραδιόφωνο1 x Καλώδιο τροφοδοσίαςΤο εγχειρίδιο χρήσης δεν περιλαμβάνεται στην παράδοση.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.