WELCOME SUMMER
-35%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Klausberg KB-7144 Δοχείο ατμού, 3 τεμαχίων, ανοξείδωτο ατσάλι, διαμέτρου 24cm - προσφορά χονδρικής

16,91 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
4 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
750 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
3 ημέρες
Κωδικός SKU:
KB-7144
EAN:
5902666614444
Τελευταία ενημέρωση
πριν 2 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Ανακαλύψτε το Klausberg KB-7144 Steam Pot Set, μια κορυφαία κουζίνα απαραίτητη για μαζικές αγορές. Αυτό το εξαιρετικό σετ περιλαμβάνει τρία βασικά εξαρτήματα που έχουν κατασκευαστεί για να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και την ανθεκτικότητα του μαγειρέματος.

Κάθε κομμάτι είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα σχεδιασμένο να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου. Ο θερμικός πυθμένας εξασφαλίζει εξαιρετική αγωγιμότητα θερμότητας, επιτρέποντας στα τρόφιμα να ζεσταθούν γρήγορα, διατηρώντας παράλληλα την ιδανική θερμοκρασία τους για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

Ο προσεγμένος σχεδιασμός αυτού του σετ ατμού περιλαμβάνει ένα χείλος ανθεκτικό στο στάγδην, ιδανικό για ομαλή, χαριτωμένη έκχυση χωρίς το χάος. Το μαγείρεμα με γνώμονα την υγεία ενθαρρύνεται διευκολύνοντας συνταγές που απαιτούν ελάχιστο νερό και λιγότερο λίπος.

Αυτό το σετ είναι ασφαλές στο πλυντήριο πιάτων, επιβεβαιώνοντας την ευκολία και την ευκολία συντήρησής του. Σε αυτό το σετ περιλαμβάνεται μια κατσαρόλα 5,0 λίτρων, διαστάσεων Ø24x11,5 cm, ένα ευέλικτο ένθετο ατμού και ένα ανθεκτικό γυάλινο καπάκι για την παρακολούθηση του μαγειρέματος.

Μια έξυπνη επιλογή για παρόχους βιομηχανίας φιλοξενίας, υπηρεσίες τροφοδοσίας και εστιατόρια που θέλουν να αγοράσουν σε όγκο, διασφαλίζοντας ότι η κουζίνα τους είναι εξοπλισμένη με αξιόπιστα εργαλεία που έχουν κατασκευαστεί για να διαρκέσουν.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.