WEEKEND SALE
-25%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ασύρματος πομπός ήχου βίντεο PNI AV601 και RJ45 airfun και aircontr

41,40 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
50 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Μονάδα Miracast / ΌλαΚοινή μετάδοση
Τώρα μπορείτε να απολαύσετε με την οικογένειά σας τις εικόνες ή τα βίντεο από το Smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, επειδή μπορούν να αναπαραχθούν σε πραγματικό χρόνο στην τηλεόραση ή τον προβολέα με τη βοήθεια της λειτουργίας Miracast. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση ή τον προβολέα ως κλώνο του Smartphone, του tablet, του φορητού υπολογιστή σας και μπορείτε να απολαύσετε εφαρμογές, ταινίες εικόνες σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη.

Μονάδα DLNA / ΚαθρέφτηςOp
Στη λειτουργία DLNA μπορείτε να παίξετε στην τηλεόραση / προβολέα HD εικόνες και ταινίες που παίζονται μέσω του Διαδικτύου από το τηλέφωνο / tablet / υπολογιστή σας. Η συσκευή υποστηρίζει αναπαραγωγή διαδικτυακού περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο σε ανάλυση 1080P από το τηλέφωνο / tablet σας στην τηλεόραση ή τον προβολέα σας.

Αναπαραγωγή αρχείων από το tablet / smartphone σας
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εφαρμογή είναι το AirFun, με το οποίο μπορείτε να αναπαράγετε απευθείας στην οθόνη επιλεγμένα αρχεία από το τηλέφωνο ή το tablet σας: ταινίες, μουσική, εικόνες.

Εικονικό τηλεχειριστήριο
Η εφαρμογή AirFun έχει ενσωματώσει διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του εικονικού τηλεχειριστηρίου για αυτό το προϊόν. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smartphone σας ως εικονικό τηλεχειριστήριο, αντί για αυτό στο πακέτο.

Αναπαραγωγή αρχείων από μνήμη USB
Επειδή είναι η τελευταία γενιά, η συσκευή PNI AV601 διαθέτει επίσης μια πρόσθετη ενσωματωμένη λειτουργία αναπαραγωγής πολυμέσων. Έτσι, μπορείτε να εκτελέσετε από μια εξωτερική μνήμη (USB stick ή HDDextern) ένα ευρύ φάσμα αρχείων πολυμέσων: ταινίες, μουσική, εικόνες.

Σημείο πρόσβασης
Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το PNI AV601 μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως σημείο πρόσβασης που επιτρέπει την επέκταση ενός ασύρματου δικτύου σε μεγαλύτερη περιοχή ή ακόμα και μεταξύ ορόφων, παρέχοντας έτσι μια ασύρματη πηγή διαδικτύου σε περιοχές που δεν ήταν προσβάσιμες στον κανονικό όχλο.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.