WELCOME SUMMER
-35%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Apple iPhone 6s 64GB+ Νέο καλώδιο γρήγορης φόρτισης μαγνήτη και νέα προσαρμογή

150,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
10 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
iPhone - Apple
Τελευταία ενημέρωση
πριν 11 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Apple iPhone 6s 64GB + Νέο καλώδιο γρήγορης φόρτισης μαγνήτη και νέο προσαρμογέα για iPhone και νέο βύσμα τροφοδοσίας καθώς και νέο κάλυμμα flip flop.
Το Apple iPhone 6s 64GB σε διαστημικό γκρι πείθει με την κάμερα 12 megapixel και τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID.
Τι προσφέρει το iPhone 6s;
Το Apple iPhone 6s 64GB σας προσφέρει μια οθόνη Retina HD 4,7" με 3D Touch. Η κάμερα διαθέτει Focus Pixels και True Tone Flash και σας επιτρέπει να τραβήξετε ζωντανές φωτογραφίες: Καταγράφονται επίσης 1,5 δευτερόλεπτα πριν και μετά την πραγματική εικόνα. Στο μπροστινό μέρος, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με κάμερα FaceTime HD 5 megapixel , η οποία είναι επίσης ιδανική για selfies. LTE έως 300 Mbit/s και WLAN επιτρέπουν γρήγορη πλοήγηση στο Διαδίκτυο. Ο σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από τη συνεχή εμφάνιση unibody.
Γιατί το iPhone 6s εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο
Το iPhone 6s είναι ένα smartphone ένατης γενιάς από την Apple και ήταν διαθέσιμο για πρώτη φορά τον Σεπτέμβριο του 2015. Από τότε, ο κατασκευαστής των ΗΠΑ έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από άλλα διάδοχα μοντέλα. Η αγορά του Apple iPhone 6s εξακολουθεί να αξίζει τον κόπο: Η συσκευή βαθμολογείται με τη χαμηλή τιμή της και εξακολουθεί να υποστηρίζει όλες τις νέες ενημερώσεις iOS. Ως αποτέλεσμα, το iPhone σας έχει πάντα το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα και σας προσφέρει όλες τις συνήθεις λειτουργίες. Αυτό που είναι ξεχωριστό για το 6s είναι το μέγεθός του: είναι το πιο συμπαγές iPhone στην αγορά.
Για ποιον είναι κατάλληλο το 6s;
Το Apple iPhone 6s είναι μια πραγματική σύσταση για όλους τους οπαδούς της Apple που θέλουν μια φθηνή συσκευή. Πληρώστε λιγότερα για το iPhone σας χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα και τις δυνατότητες. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, οι δύο βραβευμένες κάμερες και το τσιπ A9 με αρχιτεκτονική επιτραπέζιου υπολογιστή 64 bit καθιστούν το iPhone 6 ένα ολοκληρωμένο smartphone για καθημερινή χρήση. Ένα άλλο θετικό σημείο είναι η άνετη και διαισθητική λειτουργία, η οποία διευκολύνει ακόμη και για νέους χρήστες.
Η συσκευή είναι σε κατάσταση Α / τόσο καλή όσο καινούργια, αλλά πωλείται όπως χρησιμοποιείται χωρίς εγγύηση.
Όλες οι συσκευές που λειτουργούν μπαταρίες είναι όλες 70-100% φορτισμένες
Η συσκευή έχει δοκιμαστεί με το iTunes.
Χωρίς Simlock έτσι δωρεάν για όλα τα δίκτυα.
Τα προϊόντα πωλούνται με εξαίρεση οποιασδήποτε εγγύησης, χωρίς μείωση μετατροπής ή επιστροφή.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.