FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Silver Protection 3mk 7H full screen antivirus foil για Galaxy S2

4,75 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Samsung
Κωδικός SKU:
43139
EAN:
5903108340960
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Φύλλο προστασίας από ιούς 3MK για ολόκληρη την οθόνη Περιγραφή προϊόντος + πιο σημαντικά χαρακτηριστικά

Silver Protection 3mk 7H μεμβράνη προστασίας από ιούς πλήρους οθόνης για Galaxy S21 Plus Ιδανικά προσαρμοσμένο στην οθόνη του Samsung Galaxy S21 Plus, το αλουμινόχαρτο Silver Protection από τη διάσημη μάρκα 3mk είναι ένα προϊόν που, εκτός από τις προστατευτικές ιδιότητες της οθόνης μας , αφαιρεί τα βακτήρια που συσσωρεύονται σε αυτό. Η αντιμικροβιακή επικάλυψη που χρησιμοποιείται σε αυτό σκοτώνει το 99,9% των γνωστών ιών, βακτηρίων, μυκήτων και μούχλας. Το αλουμινόχαρτο λειτουργεί συνεχώς, χάρη στο οποίο προστατεύει την οθόνη μας από βακτήρια που συσσωρεύονται πάνω του κατά την καθημερινή χρήση.



Χαρακτηριστικά προϊόντος: Μάρκα
3 mk
Σειρά
Προστασία από ασήμι
Τύπος Προϊόντος
Προστατευτικό φύλλο προστασίας από ιούς
Συμβατότητα
Samsung Galaxy S21 Plus





Γιατί αξίζει να αγοράσετε αυτό το προϊόν; Πάχος: μόνο 0,17 mm Επιφανειακή σκληρότητα: 7H 3x αυξάνει την ανθεκτικότητα της οθόνης Case Friendly - συμβατό με τη θήκη Προστατεύει από γρατσουνιές Ανθεκτική σε ρωγμές Τεχνολογία Self-Heal™ - αυτοθεραπευόμενη Περιεχόμενα σετ: 1 x Αλουμινόχαρτο SilverProtection, Anti-Bubble Card ™, CleaningSet



Πρόσθετες πληροφορίες: Ένα τεράστιο πλεονέκτημα του φύλλου Silver Protection 3mk είναι η ευελιξία του, που του επιτρέπει να προστατεύει και το στρογγυλεμένο τμήμα της οθόνης. Ο κατασκευαστής, προκειμένου να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του φύλλου, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια αυτοαναγεννόμενη επίστρωση, η οποία κάνει το φύλλο να λειτουργεί συνεχώς και είναι σε θέση να εξαλείψει μικρές ζημιές ή γρατσουνιές που προκαλούνται κατά τη χρήση του τηλεφώνου. Χάρη στο Self-Heal™, μπορούμε να απολαμβάνουμε την λεία επιφάνεια του φύλλου ακόμη περισσότερο και οι φυσαλίδες που σχηματίζονται κατά την εγκατάσταση θα εξαφανιστούν μέσα σε 72 ώρες. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ! * Μετά την τοποθέτηση του φύλλου, υπάρχει πιθανότητα φυσαλίδων αέρα ή ίχνη τοποθέτησης. Χάρη στην τεχνολογία Self-Heal™, θα εξαφανιστούν μέσα σε 72 ώρες.


Η 3mk είναι μια πολωνική επωνυμία που παράγει κυρίως γυαλιά με σκληρυμένο κρύο, υβριδικά γυαλιά, θήκες και προστατευτικές μεμβράνες. Όλα τα προϊόντα 3mk® κατασκευάζονται με τη μέγιστη προσοχή, σχεδιασμένα να παρέχουν την καλύτερη, ενδεχομένως αόρατη προστασία στις συσκευές μας. Η μάρκα χαρακτηρίζεται από μεγάλη εμπειρία, η οποία έχει επιβεβαιωθεί από διάφορες δοκιμές, πιστοποιητικά και βραβεία.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.