FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Amaz Ηλεκτρικό Αφαίρεσης Μαύρων Στιγμάτων

5,72 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
93 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm7005
EAN:
=VLOOKUP(A347,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Η συσκευή μας καθαρίζει τους πόρους σας ιδιαίτερα διεξοδικά και βαθιά, απορροφά αξιόπιστα το υπερβολικό σμήγμα, προστατεύει και προστατεύει μόνιμα το δέρμα σας από τα μαύρα στίγματα και παρέχει αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας.

Το δέρμα μας εκτίθεται σε πολλές εξωτερικές επιρροές.
Ο ήλιος, τα καυσαέρια, ο αέρας θέρμανσης, αλλά και το άγχος ή οι ορμόνες μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ποιότητα του δέρματος.
Πιθανώς όλοι γνωρίζουν τις συνέπειες: Τα μαύρα στίγματα, οι μεγάλοι πόροι ή ακόμα και η ακμή καταστρέφουν το δέρμα μας και συχνά είμαστε δυσαρεστημένοι με την εμφάνισή μας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω καθαριστικό πόρων; Το καθαριστικό πόρων μας εφαρμόζει άνετα στο χέρι σας και είναι γρήγορο και εύκολο στη χρήση.
Χρησιμοποιήστε το καθαριστικό πόρων σε μεγάλες ή μικρές περιοχές του δέρματος για στοχευμένη εφαρμογή χάρη σε 5 διαφορετικές κεφαλές που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν ανάλογα με τις ανάγκες. Ως εκ τούτου, η συσκευή μας είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, για την απομάκρυνση των νεκρών στρωμάτων του δέρματος ή ακόμα και για μασάζ προσώπου: χάρη στην ισχύ αναρρόφησης, το δέρμα φαίνεται πιο σφριγηλό, καθώς διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και ταυτόχρονα έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα.
Τα 3 διαφορετικά επίπεδα ισχυρής έντασης σας επιτρέπουν να επιλέξετε ευέλικτα ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας, επομένως είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Καθαρισμός του προσώπου σας1. Πριν από τη χρήση, καθαρίστε προσεκτικά το πρόσωπο με τον συνήθη τρόπο, χρησιμοποιώντας τα συνήθη προϊόντα σας.
2. Είναι καλύτερο να προετοιμάσετε το πρόσωπο με ατμόλουτρο προσώπου για να ανοίξετε απαλά τους πόρους. Για να το κάνετε αυτό, απλά γεμίστε ένα μικρό δοχείο με βραστό νερό και καλύψτε το κεφάλι σας με μια πετσέτα.

Φροντίδα μετά την εφαρμογή3. Επιλέξτε το σωστό σταθεροποιητή και οδηγήστε το απαλά κατά μήκος του προσώπου σας χωρίς να παραμείνετε σε ένα μέρος για πολύ καιρό (όχι περισσότερο από 2 δευτερόλεπτα) για να αποφύγετε ερυθρότητα και τραυματισμούς. Για να το κάνετε αυτό, ξεκινήστε από τη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη, πηγούνι) και σιγά-σιγά εργαστείτε από έξω προς τα μέσα.
5. Μετά την εφαρμογή, καθαρίστε προσεκτικά τη συσκευή και τα χρησιμοποιημένα αξεσουάρ και συνεχίστε με την περιποίηση του δέρματος ως συνήθως, π.χ. εφαρμόζοντας μια καταπραϋντική κρέμα προσώπου για να καταπραΰνετε και να περιποιηθείτε το δέρμα.

Σημείωση: Μην αφήνετε το καθαριστικό πόρων στη μέση του προσώπου σας, αλλά σύρετέ το αργά στην άκρη του προσώπου σας, ώστε να μην είναι επώδυνο να αφαιρεθεί.
Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να αποφύγετε τον ερεθισμό του δέρματος.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.