FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
19 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Alogy Defense360 Pro θωρακισμένη θήκη προστατευτικό οθόνης για Samsung Galax

4,26 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Samsung
Κωδικός SKU:
68807
EAN:
5905601807100
Τελευταία ενημέρωση
πριν 6 ώρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Προστατευτική θήκη Alogy Defense 360 Περιγραφή προϊόντος + βασικά χαρακτηριστικά

Κύρια χαρακτηριστικά προϊόντος: Μάρκα: Alogy Τύπος προϊόντος: Θωρακισμένη προστατευτική θήκη Μοντέλο: Θήκη Defense 360 Αφιερωμένο σε: Samsung Galaxy S23 Plus Υλικό: TPU (πολυουρεθάνη) + PC (πολυανθρακικό) Προστατευτικό άκρο: διαχωρισμός της οθόνης και της κάμερας από το έδαφος Πιστοποιητικό αντίστασης: MIL STD 810G 516.6 Κουμπιά προστατευμένα με ειδικές επικαλύψεις Δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα κουμπιά και τους συνδέσμους Δεν περιορίζει καμία από τις λειτουργίες του τηλεφώνου Οι ομαλές περικοπές κάνουν τη χρήση πιο ευχάριστη Ορισμός περιεχομένων: 1x θωρακισμένη θήκη Defense360 Pro, 1x προστατευτικό φιλμ οθόνης
Η προστατευτική θήκη υψηλής ποιότητας που έχει σχεδιαστεί τέλεια για το Samsung Galaxy S23 Plus από την Alogy είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη προστασία για τη συσκευή. Η θήκη ξεχωρίζει από άλλα καλύμματα με τον αρχικό σχεδιασμό της, ο οποίος δίνει στη συσκευή έναν κομψό και κομψό χαρακτήρα. Η θήκη πληροί το στρατιωτικό πρότυπο αντοχής Drop-Test MIL STD 810G 516.6, επομένως παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από κραδασμούς.
Υψηλή ποιότητα και ακρίβεια κατασκευής Η θήκη τηλεφώνου Defense360 είναι κατασκευασμένη από υλικά υψηλής ποιότητας. Είναι κατασκευασμένο από θερμοπλαστική πολυουρεθάνη (TPU), η οποία απορροφά όλες τις απροσδόκητες πτώσεις, κατανέμοντας ομοιόμορφα τη δύναμη κρούσης σε όλη τη συσκευή. Η πολυουρεθάνη υποστηρίζεται από ένα ισχυρό πολυανθρακικό πίσω πλαίσιο, το οποίο όχι μόνο δίνει στο σύνολο τη σωστή ακαμψία, αλλά χάρη στο εξαιρετικά πρωτότυπο μοτίβο του, του δίνει ένα μοντέρνο σχέδιο.
Πλήρης λειτουργικότητα Η θήκη είναι πολύ λειτουργική επειδή διαθέτει όλες τις απαραίτητες εγκοπές για κουμπιά και υποδοχές, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάμερα, τα ακουστικά ή το φορτιστή χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τη θήκη. Τα κουμπιά προστατεύονται από ειδικά καλύμματα, τα οποία είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο TPU, χάρη στο οποίο έχει διατηρηθεί η λειτουργικότητά τους
Η θήκη έχει επίσης ένα προστατευτικό άκρο που προεξέχει ελαφρώς πάνω από το μπροστινό και το πίσω μέρος του καλύμματος και την πίσω κάμερα. Έτσι, προστατεύει τα πιο ευαίσθητα μέρη της συσκευής από ζημιές που προκαλούνται από την τοποθέτηση της συσκευής σε επίπεδες επιφάνειες όπως γραφείο ή τραπέζι.
Πλήρης λειτουργικότητα Ο σχετικά λεπτός σχεδιασμός σημαίνει ότι η θήκη δεν περιορίζει τις λειτουργίες του smartphone. Είναι πλήρως συμβατό με ασύρματες τεχνολογίες, οπότε έχουμε τη δυνατότητα φόρτισης με επαγωγικό φορτιστή.
Eco Μικρή Συσκευασία Έχουμε σχεδιάσει τη συσκευασία των προϊόντων μας με τέτοιο τρόπο ώστε να εξοικονομεί χώρο! Ανακαλύψτε την ανησυχία σας για το περιβάλλον. Επιλέξτε μικρά πακέτα!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.