FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ακουστικά TRACER Stillo ANC BT TRASLU46652

20,58 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
200 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
ROS000796
EAN:
5903886020825
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

Τα Tracer Stilo είναι ασύρματα ακουστικά στο αυτί που προσφέρουν ασύρματη άνεση που μπορείτε να εκτιμήσετε σε κάθε περίσταση. Είτε βρίσκεστε στη μέση του συναρπαστικού παιχνιδιού του αγαπημένου σας παιχνιδιού υπολογιστή είτε κατά τη διάρκεια μιας σκληρής προπόνησης καρδιο, τα ακουστικά Tracer σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική χωρίς ντροπή. Επιπλέον, χάρη στην μπαταρία υψηλής χωρητικότητας, δεν χρειάζεται να μετράτε αντίστροφα για την επόμενη φόρτιση.

• Ενεργή μείωση θορύβου
• Τεχνολογία Bluetooth 5.0
• Οδηγοί 40mm
• Μπαταρία μεγάλης διάρκειας
• Υποστήριξη για προφίλ Bluetooth
• Ενσωματωμένο μικρόφωνο
• Ωτοασπίδες από υλικό που είναι ευχάριστο στην αφή

Σιωπή όταν το χρειάζεσαι
Χάρη στο σύστημα ANC, το οποίο ελαχιστοποιεί τον ανεπιθύμητο θόρυβο, απομονώνεστε γρήγορα από τον περιβάλλοντα θόρυβο. Τα ακουστικά Tracer μειώνουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος ακόμα και όταν δεν ακούτε μουσική.

Βολικά χειριστήρια
Τα ασύρματα ακουστικά Tracer Stillo είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία Bluetooth 5.0, χάρη στην οποία λειτουργούν με smartphone και tablet σε εμβέλεια 10 μέτρων.

Απεριόριστη μουσική
Τα ακουστικά Tracer Stillo διαθέτουν ισχυρή μπαταρία 300 mAh που σας προσφέρει έως και 15 ώρες αδιάκοπης αναπαραγωγής της αγαπημένης σας μουσικής ή τηλεφωνικών κλήσεων. Σε κατάσταση αναμονής, τα ακουστικά μπορούν να λειτουργήσουν έως και 180 ώρες, επομένως δεν χρειάζεται να συνεχίσετε να τα φορτίζετε.

Επαναστατικός ήχος
Απολαύστε καθαρό και δυνατό ήχο. Τα μεγάλα και αποδοτικά προγράμματα οδήγησης με διάμετρο 40 mm ενσωματωμένα στα ακουστικά εξασφαλίζουν ακριβή αναπαραγωγή ήχου.

Συναρπαστικό gameplay
Τα ασύρματα ακουστικά Tracer είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των παιχνιδιών. Λειτουργούν με όλες τις κονσόλες που υποστηρίζουν τεχνολογία Bluetooth, ώστε να απολαμβάνετε το παιχνίδι ανενόχλητοι από τον περιβάλλοντα θόρυβο. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο σάς επιτρέπει να διατηρείτε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα σας κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού παιχνιδιού. Επιπλέον, η χρήση μιας γενικής μίνι υποδοχής 3,5 mm σάς επιτρέπει να συνδέεστε εύκολα με τις περισσότερες συσκευές.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.