FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
20 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

αγνότητα ; Edison Vintage Light Bulb [3 πακέτο] - Ρετρό λαμπτήρας

από 4,85 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
5,05 € από 1 μεχρί 249 τεμάχια
4,85 € από 250 μεχρί 500 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
250 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
499 τεμάχια
Χώρα
Γερμανία
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 9 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

? ??????? & ??????????: Ο λαμπτήρας E27 μπορεί να ανάψει και να σβήσει έως και 20.000 φορές! Ο λαμπτήρας LED 4W αντικαθιστά έναν συμβατικό λαμπτήρα 40W και είναι εύκολος στο πορτοφόλι σας! Το κεχριμπαρένιο γυαλί με την υψηλή χρωματική λάμψη και το υψηλής ποιότητας νήμα LED δημιουργούν ένα vintage-ρετρό στυλ!
? ????????? ???????: Ο λαμπτήρας E27 vintage με την πρίζα E27 χωράει σχεδόν σε κάθε λάμπα! Είναι απαλλαγμένο από τρεμόπαιγμα και τρεμόπαιγμα και απλώνει ένα ζεστό φως μόλις ανάψει. Γεμίζει το σαλόνι, την τραπεζαρία, την κρεβατοκάμαρα, την κουζίνα, το γραφείο, την καφετέρια και το εστιατόριο με νοσταλγική αίσθηση!
? ???? ???????????? : Με διάρκεια ζωής πάνω από 25.000 ώρες, ο λαμπτήρας E27 είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός. Επιπλέον, το E27 LED έχει υψηλό δείκτη απόδοσης χρωμάτων CRI>80 για ιδιαίτερα ζωντανά και φυσικά χρώματα. Όλοι οι λαμπτήρες μας είναι ελεγμένοι στην TÜV στη Γερμανία και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά!
? ??????Ü??????????: Με 2200K, ο ρετρό λαμπτήρας είναι ζεστός λευκός και προσφέρει τον ιδανικό φωτισμό για μια ζεστή ατμόσφαιρα. Μοιάζει με τον αυθεντικό λαμπτήρα Edison - ρετρό σχεδιασμός σε τέλειο συνδυασμό με μοντέρνα νήματα LED εξοικονόμησης ενέργειας! Ακόμη και όταν είναι απενεργοποιημένα, τα έξυπνα νήματα τραβούν τα βλέμματα!
? ??????? ????????????: Θέλουμε να μείνετε τόσο ικανοποιημένοι με τα vintage διακοσμητικά φωτιστικά IPurity όπως εμείς. Γι' αυτό σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής 30 ημερών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων για τα προϊόντα μας. Μια γερμανόφωνη υποστήριξη πελατών είναι στη διάθεσή σας!



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.