FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
23 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

A2 άκρη ακουστικού 3 5 mm καθαριστικό αυτιών και ενδοσκόπιο 6 leds

10,09 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
33 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

1080P HD ασύρματο εργαλείο αφαίρεσης κεριού αυτιού ωτοσκοπίου με το ψηφιακό φως ακουστικών, πολύ εύκολο και ασφαλές στη χρήση, σας βοηθά να ελέγξετε τα αυτιά, το στόμα, τη μύτη ή άλλα μέρη του σώματος οποτεδήποτε και οπουδήποτε.
3,5 χιλιοστά ασφαλής και σταθερή θερμοκρασία: Με αυτό το καινοτόμο ενδοσκόπιο αυτιών, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε το κερί ή να εξετάσετε για λοιμώξεις του αυτιού. Παρέχει μια εικόνα υψηλής ανάλυσης, επιτρέποντάς σας να εκτελέσετε μια πολύ ακριβή εξέταση του καναλιού του αυτιού και του τυμπάνου. Αυτό το ενδοσκόπιο αυτιών 3,5 mm είναι κατάλληλο τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά. Μην ανησυχείτε αν θα είναι ζεστό ή κρύο, το ενσωματωμένο σύστημα θα το ρυθμίσει σε σταθερή θερμοκρασία.

Αδιάβροχος και επαναφορτιζόμενος σχεδιασμός USB: IP67 αδιάβροχο ενδοσκόπιο αυτιών, πιο κατάλληλο για ενήλικες, παιδιά και κατοικίδια ζώα. Κατάλληλο για καθημερινό καθαρισμό, εύκολο να καθαριστεί με νερό ή να σκουπιστεί με οινόπνευμα, απλό και βολικό! Αυτό το ωτοσκόπιο ενδοσκοπίου είναι πρακτικό για την καθημερινή παρακολούθηση των αυτιών, της μύτης, του στόματος, του λαιμού και άλλων προβλημάτων υγείας. Μπορείτε να φροντίσετε την υγεία της οικογένειας ή των φίλων σας, ακόμη και των κατοικίδιων ζώων σας.

Ένα απαραίτητο οικιακό εργαλείο: εάν αισθάνεστε φαγούρα ή δυσφορία στα αυτιά σας, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε το αυτί σας για φλεγμονή με ένα ενδοσκόπιο αυτιών. Είναι εξοπλισμένο με επαναφορτιζόμενη μπαταρία 350mAh για πολλές ώρες εργασίας, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Κατασκευασμένο από ιατρικό υλικό σιλικόνης PC +, οργανικής ποιότητας, μαλακό και το προστατευτικό βύσμα σιλικόνης μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά αυτιά. Με κατάλληλη γωνία κλίσης, η οποία όχι μόνο καθαρίζει αποτελεσματικά το κερί του αυτιού, αλλά επίσης δεν γρατζουνίζει το κανάλι του αυτιού. Ταιριάζει στο βάθος του ακουστικού πόρου, το οποίο μπορεί να προστατεύσει το κανάλι του αυτιού και το τύμπανο μας από τραυματισμούς.

Χαρακτηριστικά:1. Εξαιρετικά επίπεδος φακός 3,5 mm2. Εικονοστοιχεία 500W, αισθητήρας υπερευαισθησίας3. Ασύρματη σύνδεση WiFi, εύκολη στη χρήση4. Καινοτομία Q-ελαστικοί κάδοι αυτιών

Προδιαγραφές:

Διάμετρος λίνου: 4,5 mm.
Εστιακό μήκος: 1,5-2 cm.
Εικονοκύτταρα: 5.0MP
Ανάλυση: 1080P
Αισθητήρας εικόνας: COMS
Ρυθμός καρέ: 30fps
Περιβαλλοντική θερμοκρασία: -10~50°C.
Αισθητήρας βαρύτητας: 4 άξονες
Πηγή φωτός: 6 x LED (5 x λευκό φως, 1 x μπλε φως)
Χωρητικότητα μπαταρίας: 250 mAh.
Φόρτιση από Ti Ich: 90 λεπτά
Χρόνος εργασίας: 90 λεπτά.
Χρόνος αναμονής: 120 ημέρες
Αντοχή στο νερό: (μόνο φακός!)
Συμβατές συσκευές: Τα περισσότερα smartphone και tablet Android και iOS (δεν υποστηρίζουν προβολή σε υπολογιστή).

Το πακέτο περιλαμβάνει:
1 x ωτοσκόπιο.5 x ωτοασπίδα.5 x μπατονέτα3 x στυλεό απολέπισης.5 x τολύπιο με οινόπνευμα.1 x βύσμα προστασίας ακουστικού πόρου.1 x καλώδιο δεδομένων USB.1 x εγχειρίδιο χρήστη (δεν είναι εγγυημένη η αγγλική γλώσσα).1 x κουτί αποθήκευσης.

Σημείωση: Ελέγξτε το περιβάλλον σας πριν το χρησιμοποιήσετε. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν σε περιβάλλον όπου κάποιος τρέχει για να αποφύγετε χτυπήματα. Αυτό το προϊόν δεν συνιστάται για παιδιά κάτω των 3 ετών.

Εύκολη σύνδεση και γρήγορη λειτουργία: κατεβάστε την εφαρμογή σε μόλις 4 βήματα και εγκαταστήστε την στη συσκευή σας. Συνδέστε το WiFi στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας. Ανοίξτε την εφαρμογή και το ζωντανό βίντεο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Μπορείτε να τοποθετήσετε το ενδοσκόπιο αυτιού 1080P στη θήκη για εύκολη επιθεώρηση. Αποθηκεύστε εικόνες του καθρέφτη.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.