FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

4x110 LED ηλιακό τροφοδοτημένο φως αισθητήρων κινήσεων

10,64 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
10 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
15 τεμάχια
Χώρα
Ουγγαρία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
holm6986
EAN:
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Αυτό το ηλιακό φως αισθητήρα κίνησης μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στον κήπο ή το αίθριο σας. Ο λαμπτήρας, κατασκευασμένος από μαύρο πλαστικό, διαθέτει ενσωματωμένο LED ισχύος 6 W, εκπέμποντας 60 lm φωτός. Η λάμπα έχει γωνία δέσμης 120°, η οποία σας επιτρέπει να φωτίζετε μεγαλύτερες περιοχές. Ο δείκτης χρωματικής απόδοσης του Ra>70 βελτιώνει την ορατότητα και την αίσθηση των αληθινών χρωμάτων.
Η λάμπα διαθέτει ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου χωρητικότητας 1200 mAh, η οποία χρειάζεται 4-6 ώρες για να φορτιστεί σε ηλιακό πάνελ. Ο τύπος αισθητήρα λαμπτήρα είναι PIR (παθητική υπέρυθρη), η οποία ανιχνεύει κίνηση σε απόσταση 8 μέτρων και ανάβει αυτόματα τη λάμπα. Το επίπεδο αντοχής στο νερό IP65 επιτρέπει τη χρήση της λάμπας σε όλες τις καιρικές συνθήκες και ο επιτοίχιος σχεδιασμός επιτρέπει την εύκολη εγκατάσταση. Η λάμπα ανάβει για 8-10 ώρες μετά τη φόρτιση, παρέχοντας έτσι νυχτερινό φωτισμόΤο εύρος ανίχνευσης είναι περίπου.8m και η γωνία ανίχνευσης είναι 120°, επομένως καλύπτει μεγαλύτερη περιοχή.

Η εγκατάσταση της λάμπας είναι απλή, επειδή μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο. Η λάμπα διαθέτει αισθητήρα PIR που ανιχνεύει κίνηση, καθώς και αισθητήρα νύχτας CDS που ανιχνεύει την ένταση του φωτός, ώστε να ανάβει και να σβήνει αυτόματα και να βοηθά τη λάμπα να διαρκεί περισσότερο. Η λάμπα μπορεί να αλλάξει σε 3 διαφορετικές λειτουργίες φωτισμού, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τη σωστή λειτουργία ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Συνολικά, ένας λαμπτήρας αισθητήρα ηλιακής κίνησης που τροφοδοτείται από πηγή ηλιακής ενέργειας είναι η τέλεια επιλογή για εξοικονόμηση ενέργειας και ασφαλή φωτισμό κήπου ή αυλής. Η εύκολη εγκατάσταση και τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας διασφαλίζουν ότι θα έχετε ένα μακροχρόνιο και αξιόπιστο προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Καταλύματα:
Μήκος (mm) 150 mmΠλάτος (mm) 100 mmΎψος (mm) 55 mmΥλικό ΠλαστικόΕνσωματωμένο LEDΕΚΤΙΞΗ (W) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmΔείκτης χρωματικής απόδοσης (CRI) Ra >70Γωνία δέσμης 120°Χωρητικότητα 1200 mAhΕπαναφορτιζόμενη YesIP Code IP65Πληροφορίες ηλιακού πάνελ 5.5 V, 0.55 W, 45 x 80 mmΗλιακός χρόνος φόρτισης (ώρες) 4-6 ώρεςΧρόνος φωτισμού μετά τη φόρτιση (ώρες) 8-10 ώρεςΤύπος αισθητήρα PIR



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.