FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
25 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

3mk Υβριδικό προστατευτικό γυαλί Flexible Glass 7H για Xiaomi Redmi Note 11

2,75 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Παραγγελία

Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Xiaomi - Sil
Κωδικός SKU:
47235
EAN:
5903108446259

Μήνυμα Τηλεφωνική κλήση

3mk Υβριδικό προστατευτικό γυαλί Flexible Glass 7H για Xiaomi Redmi Note 11 - περιγραφή

3mk Hybrid glass Flexible Glass 7H Περιγραφή προϊόντος + τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά

Το προστατευτικό υβριδικό γυαλί 3mk Flexible Glass 7H για Xiaomi Redmi Note 11 5G 3mk Flexible Glass 7H προστατευτικό γυαλί για το Xiaomi Redmi Note 11 5G είναι ένα υβριδικό γυαλί νέας γενιάς. Χάρη στον συνδυασμό των καλύτερων χαρακτηριστικών αλουμινίου και γυαλιού, είναι ανθεκτικό στο ράγισμα και ενισχύει την οθόνη 2,5x, αυξάνοντας την προστασία σε ακραίες καταστάσεις. Το σετ περιλαμβάνει: Κιτ εφαρμογής 3mk FlexibleGlass (μπροστά).



Χαρακτηριστικά προϊόντος: Μάρκα
3 mk
Σειρά
FlexibleGlass
Τύπος Προϊόντος
Υβριδικό γυαλί
Συμβατότητα
Xiaomi Redmi Note 11 5G
Διαστάσεις γυαλιού:
70 mm  (+/- 2 mm) x 157 mm (+/- 2 mm)
Διαστάσεις συσκευής:
75,78 χιλ. x 163,56 χλστ





Γιατί αξίζει να αγοράσετε αυτό το προϊόν; Αρχικό προϊόν από 3mk Πάχος: μόνο 0,3 mm Επιφανειακή σκληρότητα: 7H 2,5x αυξάνει την ανθεκτικότητα της οθόνης Ακριβής εφαρμογή Προστατεύει από γρατσουνιές Ανθεκτική σε ρωγμές τεχνολογία FIT IN



Πρόσθετες πληροφορίες: Το υβριδικό γυαλί 3mk Flexible Glass 7H προσαρμοσμένο στην οθόνη Xiaomi Redmi Note 11 5G είναι μια προστασία οθόνης υψηλής ποιότητας για το smartphone μας. Η σκληρότητα 7H και η προστασία από τις γρατσουνιές θα προστατεύσουν τέλεια το πιο ευαίσθητο μέρος της οθόνης Xiaomi Redmi Note 11 5G. Το γυαλί 3mk έχει βελτιωθεί με ειδικές κεραμικές επιστρώσεις, χάρη στις οποίες το γυαλί έχει υψηλή σκληρότητα που ξεπερνά τα προστατευτικά φύλλα. Το προστατευτικό γυαλί οθόνης που συνδυάζει υβριδικές λύσεις με επιστρώσεις υψηλής ποιότητας θα μας επιτρέψει να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το smartphone μας οπουδήποτε. Η δομή του γυαλιού 3mK είναι ανθεκτική στο ράγισμα, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τις ανεπιθύμητες πτώσεις. Ο κατασκευαστής σχεδιάζει τα προϊόντα του σε πραγματικά τηλέφωνα, κάτι που επιτρέπει ένα τέλειο σχήμα που λαμβάνει υπόψη όλα τα κουμπιά, τα ηχεία, τους αισθητήρες και τις κάμερες - έτσι ώστε να ταιριάζει τέλεια το προϊόν στη συσκευή. Τα προϊόντα 3mk® προσκολλώνται χάρη στο Inviscid-Sil, μια μη κολλώδη σιλικόνη που επιτρέπει την επαναλαμβανόμενη εγκατάσταση.


Η 3mk είναι μια πολωνική επωνυμία που παράγει κυρίως γυαλιά με σκληρυμένο κρύο, υβριδικά γυαλιά, θήκες και προστατευτικές μεμβράνες. Όλα τα προϊόντα 3mk® κατασκευάζονται με τη μέγιστη προσοχή, σχεδιασμένα να παρέχουν την καλύτερη, ενδεχομένως αόρατη προστασία στις συσκευές μας. Η μάρκα χαρακτηρίζεται από μεγάλη εμπειρία, η οποία έχει επιβεβαιωθεί από διάφορες δοκιμές, πιστοποιητικά και βραβεία.


Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • Μετρητά
  • Ηλεκτρονικές πληρωμές
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές αυτού του χονδρέμπου

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.