FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

3-ΣΕ-1 ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΌ, ΔΡΟΣΕΡΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ, 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ, 6L LED ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΉΡΙΟ

78,93 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Προς διαπραγμάτευση

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1811 τεμάχια
Χώρα
Πολωνία
Βαθμός
A-Ware  
Κωδικός SKU:
AD 7922
EAN:
5902934839396
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 ώρες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς


ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ 3σε1 ADLERΟκλιματιστικό υψηλής λειτουργίας με υψηλή απόδοση με λειτουργία ιονισμού αέρα. Αυτός ο εξοπλισμός είναι ιδανικός αν έχετε κουραστεί από υψηλές θερμοκρασίες το καλοκαίρι ή ενοχλείστε από ξηρό αέρα στο διαμέρισμα.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΉΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΎ: 3IN1 - ΨΎΞΗ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ, ΎΓΡΑΝΣΗLED ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΑΦΉΣΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΉΡΙΟ STEROWANIA3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΑΝΕΜΙΣΤΉΡΑ - ΚΑΝΟΝΙΚΉ, ΦΥΣΙΚΉ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ NIGHTCOOL - ΜΕΙΏΝΕΙ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΞΕΚΙΝΏΝΤΑΣ ΤΗ ΡΟΉ ΑΈΡΑ ΑΝΤΛΊΑΣ ΝΕΡΟΎ 220m3 / H60 ° ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΑΛΆΝΤΩΣΗΣ 0.5-7.5H2 ΔΟΧΕΊΑ ΝΕΡΟΎ ΓΙΑ ΚΑΤΆΨΥΞΗ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗ ΧΡΉΣΗΓΕΜΊΣΤΕ INDICATOR4 ΤΡΟΧΟΎΣ ΝΕΡΟΎ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΉ ΛΑΒΉ ΓΙΑ ΔΕΞΑΜΕΝΉ ΝΕΡΟΎ PRZENOSZENIA6 ΛΊΤΡΩΝ ΜΕ ΠΡΌΣΛΗΨΗ ΒΎΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΡΆΓΓΙΣΗΣ 500ML / Hhεξασφαλίζοντας καλύτερες συνθήκες για Εμείς και το δέρμα και τα μαλλιά μας θα πρέπει να ενδιαφέρονται για το κλιματιστικό 3in1

~ ΕΥΚΟΛΊΑ ΚΑΙ MULTITASKING ΠΆΝΕ ΧΈΡΙ-ΧΈΡΙ! Η υψηλή απόδοση και ο συνδυασμός λειτουργιών ψύξης, ύγρανσης και καθαρισμού αέρα το κάνουν να ξεχωρίζει από παρόμοια προϊόντα της αγοράς! ΦΩΤΙΖΌΜΕΝΟΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥΕΝΣΩΜΑΤΩΜΈΝΗ ΔΕΞΑΜΕΝΉ ΝΕΡΟΎ 6 ΛΊΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΨΎΞΕΙ ΤΟΝ ΑΈΡΑ ΓΙΑ ΏΡΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΎΓΡΑΝΣΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΥΞΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΊΑ ΤΟΥ ΑΈΡΑ ΣΕ ΞΗΡΈΣ ΗΜΈΡΕΣ3 ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΈΠΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΌΣΕΤΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΌ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΣΤΙΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΣΑΣΤο δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε όλες τις λειτουργίες ταυτόχρονα, αλλά να ορίζουμε μόνο τις παραμέτρους που χρειαζόμαστε αυτήν τη στιγμή.

~ ΌΛΑ ΌΣΑ ΧΡΕΙΆΖΕΣΤΕ! Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με βολική λαβή μεταφοράς και 4 τροχούς μεταφοράς. Ο ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΌΣ ΠΊΝΑΚΑΣ ΕΛΈΓΧΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΎΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΉ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΎ ΤΡΌΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣΤΟ ΚΟΥΜΠΊ ΨΎΞΗΣ ΣΆΣ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΏΣΕΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ ΤΟΥ ΑΈΡΑ ΕΞΑΓΩΓΉΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΛΊΑ ΝΕΡΟΎΧΡΟΝΟΔΙΑΚΌΠΤΗ, ΧΆΡΗ ΣΤΟΝ ΟΠΟΊΟ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΣΕΤΕ ΠΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΊ Η ΣΥΣΚΕΥΉ ΠΡΙΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊ ΜΌΝΗ ΤΗΣΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΉΡΙΟ ΓΙΑ ΕΎΚΟΛΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΉΡΙΟΗ οριζόντια ταλάντωση σημαίνει ότι ο αέρας κατανέμεται σε κύματα αντί να συγκεντρώνεται σε ένα μόνο σημείο.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΈΣ ΠΑΡΆΜΕΤΡΟΙ: ΤΆΣΗ - 220-240V ~50HzΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΉΣ - ADLERMOC - 65WMOC MAX - 350WFN ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟΥ - 1 x CR2025 3V περιλαμβάνεταιΕΠΊΠΕΔΟ ΘΟΡΎΒΟΥ - 53dBΔΙΑΣΤΆΣΕΙΣ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ (ΜΕ ΤΡΟΧΟΎΣ) - 30,0 x 27,0 x 74,0cmΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΠΟΥ ΣΥΣΚΕΥΆΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΉ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΟΔΗΓΊΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΩΝΙΚΆ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΆΛΛΑ.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.