FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
12 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Σωληνωτοί λαμπτήρες Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White G13 - πλήρης παλέτα 1250 μονάδων

0,59 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1250 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
32000 τεμάχια
Χώρα
Λεττονία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
Osram
Ο χρόνος παράδοσης
14 ημέρες
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ανακαλύψτε την αποδοτικότητα και την ποιότητα των λαμπτήρων Osram T8 36W / 640 LUMILUX Cool White, που διατίθενται τώρα σε πλήρη παλέτα 1250 μονάδων. Σχεδιασμένοι για εμπορική και βιομηχανική χρήση, αυτοί οι σωληνωτοί λαμπτήρες παρέχουν ένα τραγανό, δροσερό λευκό φως σε θερμοκρασία χρώματος 4000K.

Κάθε λαμπτήρας διαθέτει μια τυπική πρίζα G13 και έχει μήκος 590mm, καθιστώντας τον κατάλληλο για μια σειρά φωτιστικών. Ως προϊόν της Osram, ενός αξιόπιστου κατασκευαστή στη βιομηχανία φωτισμού, μπορείτε να περιμένετε σταθερή απόδοση και ανθεκτικότητα από την οικογένεια LUMILUX.

Με συνολική διαθέσιμη ποσότητα 32.000 μονάδων, είμαστε εξοπλισμένοι για να χειριστούμε παραγγελίες χονδρικής με αποτελεσματικότητα. Είτε αποθηκεύετε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας είτε για συνεχείς ανάγκες συντήρησης, το απόθεμά μας είναι έτοιμο να καλύψει τις απαιτήσεις σας.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εκτείνεται συνήθως σε 1 εβδομάδα για τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, αν και αυτό μπορεί να διαφέρει. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια ομαλή και βολική διαδικασία παράδοσης προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες της τοποθεσίας σας.

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις επιλογές πληρωμής, η ομάδα μας είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει. Προσπαθούμε να κάνουμε τη διαδικασία συναλλαγής όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να εστιάσετε στις ποιοτικές λύσεις φωτισμού που αναζητάτε.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.