FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
17 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Λωρίδες Moso Bamboo μήκους 160 εκατοστών διαφόρων μεγεθών για DIY εκπαίδευση κατασκευαστή κανό και ράβδων κ.λπ. Ποσά χονδρικής

από 5,00 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 25,00 €

Προς διαπραγμάτευση
10,00 € από 1 μεχρί 20 τεμάχια
8,00 € από 40 μεχρί 80 τεμάχια
5,00 € από 160 μεχρί 320 τεμάχια

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
3000 τεμάχια
Χώρα
Κίνα
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
30 ημέρες
Κωδικός SKU:
BSF202011
Τελευταία ενημέρωση
πριν 3 εβδομάδες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Οι λωρίδες Moso Bamboo 63"/160 cm διατίθενται σε δύο μεγέθη: 5,0 x 160 cm και 4,0 x 160 cm, με πάχος 0,7-1,0 cm. διάφορα έργα DIY, όπως κανό, τόξα, ράβδοι, πόρτες, παράθυρα, κορνίζες φωτογραφιών και κορνίζες σκαφών. Υποβάλλονται σε αποστείρωση σε υψηλή θερμοκρασία και προξηραίνονται, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και ποιότητα χωρίς παράσιτα. Αν και δεν είναι επίπεδα εσωτερικά, μπορούν να είναι γυαλισμένα για να επιτύχουν μια επίπεδη εσωτερική επιφάνεια.Είναι εύκαμπτα και μπορούν να λυγίσουν σε ημι-στρογγυλό σχήμα μετά από κατάλληλη θέρμανση.
Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι αγοράζοντας και πουλώντας οποιοδήποτε από τα προϊόντα μου, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν οργανικό κύκλο της δικής σας επιχείρησης και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες, σταθερές και αυξανόμενες ταμειακές ροές, κάνοντας τουλάχιστον την αξία του τελικού προϊόντος 5- 10 φορές υψηλότερο.
Λόγω διαφορετικού φάρδους και μήκους, οι τιμές είναι διαφορετικές. Η τιμή που δίνεται είναι για το πλάτος 4cm. Εάν πρέπει να αγοράσετε διαφορετικά φαρδιά και μήκη, επικοινωνήστε μαζί μου.
Χρόνος επεξεργασίας: 4-5 ημέρες.
Χρόνος παράδοσης: Περίπου 2-4 εβδομάδες ή περισσότερες μέσω αεροπορικής αποστολής China Post, οι μεγάλες παραγγελίες θα αποστέλλονται δια θαλάσσης/τρένου, κάτι που συνήθως διαρκεί περίπου 5-8 εβδομάδες.
Το φορτίο υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον όγκο, μέσω ταχυδρομικών εξπρές και αεροπορικών μεταφορών. Αν ξεπεράσει τα 20 κιλά, θα αποσταλεί ακτοπλοϊκώς ή σιδηροδρομικώς. Είναι μια υπηρεσία από πόρτα σε πόρτα με αριθμό παρακολούθησης, που είναι βολικό για να παρακολουθείτε στο διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Προσαρμοσμένα αιτήματα είναι ευπρόσδεκτα.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.