Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Merkandi

Χονδρικό εμπόριο χωρίς σύνορα

Τι είναι Merkandi;

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Merkandi
σε αριθμούς

πάνω από 75.000

χρήστες

πάνω από 1.000

σχόλια

πάνω από 150

χώρες κόσμος

Οραμα

Δημιουργούμε το μέλλον της χονδρικής. Εξαλείφουμε τα σύνορα, τα γλωσσικά εμπόδια και αυξάνουμε την ασφάλεια των συναλλαγών. Δημιουργούμε ένα μέρος όπου το διεθνές χονδρικό εμπόριο γίνεται απλό, προσβάσιμο και ασφαλές. Εφαρμόζουμε το όραμα μιας ενιαίας πύλης που συνδέει τους χονδρεμπόρους και τις προσφορές από όλο τον κόσμο, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα της αγοράς και την πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα προϊόντων, διασφαλίζοντας παράλληλα τη δυνατότητα κλιμάκωσης των επιχειρήσεων με νέες αγορές και πελάτες.

έκθεση

Τον Σεπτέμβριο του 2019, επισκεφθήκαμε τη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικού εμπορίου της IAW. Εκπροσώπηση 3 μελών της ομάδας μας για 3 ημέρες φιλοξένησε πελάτες και επισκέπτες ενημερώνοντας για τις δραστηριότητές μας και τα οφέλη από τη χρήση της πλατφόρμας μας. Σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε στην επόμενη έκθεση, όπου θα εκθέσουμε τακτικά.

Merkandi IAW 2019


Γλωσσική έκδοση

Βοηθάμε στην αγορά και την πώληση των προϊόντων χονδρικής για συμφέρουσες τιμές και είμαστε διαθέσιμοι στις ακόλουθες χώρες και γλώσσες:


Εμείς λειτουργούν στις παρακάτω χώρες:

Εμείς λειτουργούν στις παρακάτω χώρες:

 
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.