Summer sale

-30%
Για κάθε ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Περιορισμένος αριθμός πακέτων προώθησης

21 Αριθμός υπολειπόμενων εκπτώσεων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Λάδι Δάφνης 500 ML

44,70 € /τεμάχιο Τιμή μονάδας χωρίς φόρο
Ελάχιστη παραγγελία
2000 τεμάχια
Ποσότητα
χωρίς περιορισμούς
Χώρα
Βέλγιο
Ομαδα των προϊόντων
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
8 ημέρες
τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μέρες
Επικοινωνία κλήση

Λάδι Δάφνης 500 ML - περιγραφή

Λάδι Δάφνης 500 ML

Αιθέριο Έλαιο Φύλλων Δάφνης (Laurel Bay Oil). Για παραγωγή σαπουνιού και καλλυντικών.

INCI: Λάδι φύλλων Laurus nobilis

Προέλευση: Τουρκία

Αρ. CAS: 8002-41-3

Διαδικασία παραγωγής / διαδικασία παραγωγής : (απόσταξη) απόσταξη

εξήγηση
λάδι από φύλλα δάφνης

Bay Bay Oil

Το λαμπερό δέρμα απέχει μόλις λίγα φύλλα δάφνης!
Εντυπωσιακό με την ομορφιά του. Με τα φύλλα μήκους 8 εκατοστών, το οβάλ σχήμα και τη σκληρή δομή, η δάφνη, που παραμένει πράσινο καλοκαίρι και χειμώνα, μπορεί πλέον να καλλιεργηθεί και στην πόλη χωρίς προβλήματα. Κοινή στις περιοχές της Μεσογείου, του Αιγαίου, της Μαύρης Θάλασσας και του Μαρμαρά, οι δάφνες μπορούν να φτάσουν σε μήκος έως και 8 μέτρα. Καλλιεργείται στη χώρα μας στην Προύσα, την Κωνσταντινούπολη, το Zonguldak, το Kastamonu, τη Sinop, το Balikesir, την Αττάλεια, το Rize, τη Muğla, την Τραπεζούντα, τη Μερσίνα, τη Σμύρνη, το Maras και τη Yalova.
Το φύλλο δάφνης χρησιμοποιείται στα φυσικά σαπούνια όχι μόνο για το άρωμά του, αλλά και για τα αντιοξειδωτικά και τα συστατικά του που ενυδατώνουν το δέρμα. Το «Hydrosol», δηλαδή το φυτικό νερό που λαμβάνεται από φύλλα δάφνης, εφαρμόζεται στις ρίζες των μαλλιών και βοηθά στην απαλλαγή των μαλλιών από την πιτυρίδα. Επίσης, όσοι το δοκίμασαν είπαν ότι αυτό το νερό βοηθά στην ανάπτυξη των μαλλιών.
Δαφνέλαιο? Λαμβάνεται με απόσταξη ατμού από τα φρέσκα φύλλα της δάφνης, της οποίας η επιστημονική ονομασία είναι laurus nobilis. Τα οφέλη του λαδιού από φύλλα δάφνης περιλαμβάνουν τις αντισηπτικές, αντιβιοτικές, αντινευραλγικές, αντισπασμωδικές, αναλγητικές, ηρεμιστικές, καθαριστικές και τονωτικές ιδιότητες του σώματος.
Το έλαιο από φύλλα δάφνης αυξάνει την εφίδρωση και βοηθά στην απομάκρυνση των τοξινών, του υπερβολικού αλατιού, του νερού και του λαδιού από το σώμα μέσω της εφίδρωσης. Αυτό κάνει το σώμα πιο ελαφρύ. Είναι επίσης γνωστό ότι προστατεύει το σώμα από ασθένειες που μπορεί να προκύψουν από τη συσσώρευση τοξινών, αλατιού και νερού στο σώμα. Αυτό το υπέροχο λάδι είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά που είναι εξαιρετικά για την περιποίηση του δέρματος. Σας προσφέρει αντιφλεγμονώδη και αντιμικροβιακά οφέλη που μπορούν να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το δέρμα σας καθαρό και να το προστατέψετε από τις τοξίνες που βλάπτουν το δέρμα σας. Το λάδι από φύλλα δάφνης μπορεί να βοηθήσει στην υποστήριξη της υγείας των μαλλιών σας. Μπορεί να λειτουργήσει ως φυσική θεραπεία για την πιτυρίδα. Αυτό το λάδι μπορεί ακόμη και να είναι μια εναλλακτική λύση για να απαλλαγείτε από τις ψείρες.
Το έλαιο Bay Leaf, το πολυπόθητο λάδι για την παρασκευή φυσικών σαπουνιών, λοσιόν, κρέμες, lip balms, σαμπουάν, προσθέτει ποιότητα στα ποιοτικά προϊόντα σας!

Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, διαφορετικούς τύπους προϊόντων και επιλογές τιμολόγησης, επικοινωνήστε με τους αντιπροσώπους πωλήσεών μας.

Τρόποι πληρωμής

  • Τραπεζικό έμβασμα
  • VISA

Τρόποι αποστολής

  • Αποστολές εσωτερικού
  • Αποστολές εξωτερικού

Άλλες προσφορές

Άλλες προσφορές σε αυτή την κατηγορία

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.