150 ülkeden en iyi hisse senedi fiyatları

75 binin üzerinde memnun kullanıcılar

Başlangıç fiyatının% 90'ına kadar daha ucuz teklifler

Bayiler ve toptancılar ile doğrudan iletişim

Isırgan Yağı 500 ML - açıklama

Isırgan Yağı 500 ML

Isırgan tohumu yağı (Stinging Nettle Seed Oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

INCI : Urtica Dioica Seed Oil

Origin : Turkey (Türkiye)

CAS No : 84012-40-8

Üretim Metodu / Method of Production : Cold Press (Soğuk Pres)

Açıklama
ISIRGAN YAĞI



Stinging Nettle Seed Oil

Gençlik ve Güzellik İksiri Isırgan Tohumu Yağı…

Isırgan otunu faydalarıyla hepimiz biliriz. Isırgan Yağı, doğal ortamda yetiştirilmiş, kimyasala bulaşmamış doğal ısırgan otlarından yapılmaktadır. Isırgan otlarının olgunlaşmasıyla kendiliğinden yetişen tohumları, soğuk pres yöntemiyle sıkılıp çeşitli işlemlerden geçirilerek sizlere ulaştırılmaktadır. Gençlik ve güzellik iksiri diye de anılan Isırgan Yağı içinde bulunan birçok özelliğiyle kozmetik alanında özellikle doğal ve bitkisel yağlar kategorisinde en çok tercih edilen yağlar olarak rağbet görmektedir.

“Tam bir şifa deposu” olarak da anılan ısırgan otununun içeriğinde histamin, organik asitler, potasyum tuzları ve asetilkon bulunmaktadır. Özellikle doğal sabun yapımında kaliteli yağ tercihi çok önem arz eder. Doğadan gelen bitkisel ürünlerin doğal sabun, şampuan, losyon, krem, dudak balmı v.b gibi ürünlerde kaliteli yağ tercih edilerek kullanılması da şüphesiz faydaları açısından çok önemlidir.

Cildimizin ışıl ışıl parlaması, saçlarımızın güzel görünmesi, el ve yüz temizliğimiz, vücut hijyenimiz hepimiz için çok önemlidir. Kendimizi sevip, bakımımızı ihmal etmedikçe bize faydalı olduğuna inandığımız ürünlere yönelmeye ve kullanmaya başlarız. Özellikle doğal ürünleri de tam da bu yüzden tercih etmiyor muyuz? Kullandığımız ya da yaptığımız doğal bir sabunun bize faydası olduğunu görmek, çocuklarımızı kimyasal içerikli ürünlerden uzak tutmak, yaptığımız ürünlerin kalitesini arttırmak, verdiğimiz hediyelerin faydasının çevremize de iyi geleceğini bilmek içimizdeki huzuru arttırmaz mı?

İşte bu yüzden “gençlik ve güzellik iksiri” diye adlandırdık Isırgan Yağı’nı… İçeriğindeki Alfa Hidroksi Asit’in cildinize, saçlarınıza, satışlarınıza olan etkisini görün diye…

Daha detaylı bilgi, farkli çesit ürünler ve fiyat seçenekleri için lütfen satış temsilcilerimizle iletişime geçiniz.

Ödeme yöntemleri

  • Banka havalesi
  • VİSA

Gönderme yöntemleri

  • Yurtiçi gönderi
  • Yurtdışı gönderi

Toptancının diğer teklifleri

Bu kategorideki diğer teklifler

Ücretsiz E-BÜLTEN

Merkandi servisinde yeni ürünler hakkında her gün bilgi al.

Bültenimize abone olarak, kişisel verilerinizin pazarlama amacıyla işlenmesine izin vermiş olursunuz.