FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
19 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Βοήθεια και συμβουλές

Δημοφιλή θέματα

Κάθε χρήστης Merkandi, αφού εγγραφεί στην ιστοσελίδα μας, έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με πωλητές με ενδιαφέρουσες προσφορές.

Η επαφή με τον προσφέροντα είναι δυνατή με διάφορους τρόπους:

1. Μέσω της φόρμας επικοινωνίας για την προσφορά - και κάνοντας κλικ στο «Data Warehouse» στο κάτω δεξιά μέρος της προσφοράς είναι η «Αποστολή μηνύματος», η οποία φέρνει τη φόρμα επικοινωνίας. Με τη βοήθειά του, μπορείτε να στείλετε μια άμεση ερώτηση στο χονδρέμπορο. Μια έρευνα με αυτή τη μορφή, ο πωλητής θα δείτε στην προσφορά θέμα τίτλος στην οποία στάλθηκε το μήνυμα.

2. Μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο προφίλ χονδρεμπόρων - στην περίπτωση των ερωτήσεων σχετικά με τα διαθέσιμα προϊόντα ή άλλα - πιο απλά χρησιμοποιήστε τη φόρμα στην αποθήκη προφίλ. Το μήνυμα θα σταλεί απευθείας στον χρήστη.

3. Για τα στοιχεία επικοινωνίας - στη δεξιά πλευρά της κάθε προσφοράς (αφού συνδεθείτε), με το «Προφίλ χονδρεμπόρων» και η ίδια αποθήκη δεδομένων προφίλ φαίνεται να κατευθύνει χονδρέμπορος, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών τηλεφώνου, αριθμούς φαξ και τις θέσεις των αποθηκών. Γι 'αυτό υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, εξαρτάται μόνο από ένα χονδρέμπορο, γιατί δημοσιεύει και επικαιροποιεί σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να προκύψει ένα ερώτημα - ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Merkandi και της άμεσης επαφής; Τα μηνύματα που αποστέλλονται από τη φόρμα αποστέλλονται στα εισερχόμενα του λογαριασμού Merkandi. Επιπλέον, αποστέλλονται επίσης στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη. Σε περίπτωση απάντησης, το ίδιο συμβαίνει - το μήνυμα θα σταλεί στην επαφή και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μια εξίσου σημαντική πτυχή της επαφής είναι αυτό που γράφουμε ή τι θα ζητήσουμε. Είναι σημαντικό να ρωτάτε για όλα όσα είναι σημαντικά, αλλά χωρίς περιττό περιεχόμενο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε σύντομες και συγκεκριμένες ερωτήσεις όπως: ποια είναι η τιμή κατά την παραγγελία 100 τεμαχίων; Είναι τα ρούχα πρωτότυπα; κλπ. Ένα μήνυμα σχετικά με την επιχείρησή σας, χρόνια εμπειρίας στην αγορά κ.λπ. μειώνει την πιθανότητα απάντησης - ζητώντας αγαθά δεν είναι για την παρουσίαση της εταιρείας σας. Επιπλέον, κάθε χονδρέμπορος δεν έχει χρόνο να απαντά σε μηνύματα σε τακτική βάση. Ως εκ τούτου, για να λάβετε πληροφορίες το συντομότερο δυνατό, είναι καλύτερο να καλέσετε τη συγκεκριμένη αποθήκη και να ρωτήσετε για τα προϊόντα που προσφέρει στο Merkandi. Συχνά, παρεμπιπτόντως, θα λάβουμε επίσης πληροφορίες για άλλα αποθέματα που προσφέρονται επί του παρόντος.

Και τελικά κάτι πολύ σημαντικό - ορισμένοι χονδρέμποροι, ειδικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και στο τέλος του έτους, κάνουν απογραφές ή έχουν διακοπή διακοπών. Αξίζει να ληφθεί υπόψη αυτό πριν από την έκδοση αρνητικού ή ουδέτερου σχολίου μετά την αναμονή της απάντησης.

Για να προσθέσετε μια νέα γνώμη, μεταβείτε στο προφίλ του χονδρέμπορου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη γνώμης".

Για να προσθέσετε με επιτυχία μια γνώμη, βεβαιωθείτε ότι:

 • Έχετε ορίσει το είδος / τον τύπο μιας γνώμης (θετικό, ουδέτερο ή αρνητικό)
 • Έχετε εισαγάγει το κείμενο της γνώμης σας
 • Έχετε αξιολογήσει όλες τις πτυχές μιας συμφωνίας (Περιγραφή αντικειμένου, Επικοινωνία με τον προμηθευτή, Χρόνος παράδοσης, Κόστος παράδοσης).

Θυμηθείτε, ότι το 1 αστέρι είναι το χαμηλότερο ποσοστό και 5 αστέρια είναι το υψηλότερο.
Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί "Αποθήκευση" στο κάτω μέρος του παραθύρου, η γνώμη σας θα αποθηκευτεί και θα προστεθεί στην ουρά εποπτείας. Μόλις εγκριθεί, θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα μέλη PREMIUM του Merkandi.

Merkandi επαληθεύει την επιχειρηματική δραστηριότητα του καθενός από τους χονδρεμπόρους, οι οποίοι θα ήθελαν να λίστα τα προϊόντα τους στην ιστοσελίδα. Ο χονδρέμπορος ζητηθεί να μας στείλετε τα έγγραφα της εταιρείας του, για να ολοκληρωθεί η επαλήθευση και έχουν αυτή την επιλογή ενεργοποιημένη. Τα έγγραφα που χρειαζόμαστε είναι ΦΠΑ πιστοποιητικό εγγραφής (ή άλλο πιστοποιητικό φορολογικού μητρώου), και ένα πιστοποιητικό εγγραφής που εκδίδεται ή το εξουσιοδοτημένο από κατάλληλο ίδρυμα. 

Για παράδειγμα, για το ηνωμένο βασίλειο εταιρειών, τα απαιτούμενα έγγραφα Πιστοποιητικό  ? Εγγραφής για το Φόρο Προστιθέμενης Αξίας, το οποίο εκδόθηκε από το HM Revenue &Customs, και ένα Πιστοποιητικό Σύστασης της Εταιρείας, που εκδίδεται από τις Επιχειρήσεις το Σπίτι.

σας Παρακαλώ να θυμάστε, όπου οι ιδιώτες δεν είναι σε θέση να λίστα προσφέρει στο Merkandi. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη για τις επιχειρηματικές οντότητες και μόνο.

Η πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών Merkandi συγκεντρώνει χονδρεμπόρους και αγοραστές όγκου από πολλές διαφορετικές χώρες. Κάθε μέρα, νέοι χονδρέμποροι, μεσίτες, διανομείς και αγοραστές συμμετέχουν στο Merkandi, για να αγοράσουν ή να πουλήσουν αποθέματα εκκαθάρισης, αποθέματα εκκαθάρισης, πλεονασματικά αποθέματα, μετοχές τέλους γραμμής κ.λπ. Ο κύριος σκοπός της πλατφόρμας συναλλαγών μας είναι να συνδέουμε εύκολα αξιόπιστους αγοραστές και πωλητές.

Το βασικό χαρακτηριστικό του Merkandi είναι η πρόσβαση στη βάση δεδομένων αυτών των χονδρεμπόρων, οι οποίοι γενικά πωλούν τακτικά προϊόντα και παράτυπες παρτίδες χονδρικής, όπως υπερβολικά αποθέματα και υπερβολικά αποθέματα, μη δοκιμασμένες επιστροφές πελατών, προϊόντα στο τέλος της γραμμής, ex leasing και ex demo προϊόντα χονδρικής, χρεοκοπημένα αποθέματα και stock close

Χάρη στον έξυπνο ιστότοπό μας και στην εύχρηστη μηχανή αναζήτησης, η εύρεση των σωστών προϊόντων και χονδρεμπόρων είναι πολύ εύκολη.

Πρόσβαση στη βάση δεδομένων των επαληθευμένων χονδρεμπόρων. Μετά τη δημιουργία λογαριασμού και την ολοκλήρωση της πληρωμής της συνδρομής, ένας χρήστης έχει πρόσβαση 12 μηνών στη βάση δεδομένων των χονδρεμπόρων. Το προφίλ κάθε χονδρικής περιλαμβάνει τη διεύθυνση, τους αριθμούς τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη διεύθυνση URL του ιστότοπου. Η χρήση της βάσης δεδομένων χονδρεμπόρων είναι πολύ εύκολη. Μόλις συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Merkandi, απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Χονδρική" στο επάνω μέρος της αρχικής σελίδας, για να μεταβείτε στη λίστα των επαληθευμένων χονδρεμπόρων. Θυμηθείτε, ότι έχουμε επαληθεύσει καθεμία από τις εταιρείες που είναι διαθέσιμες στη βάση δεδομένων, επομένως μπορείτε να είστε βέβαιοι, ότι θα αγοράζετε πάντα τα αποθέματα χονδρικής από εταιρείες που υπάρχουν πραγματικά. Το Merkandi είναι επομένως ένας πολύ βολικός και χρονοβόρος τρόπος εύρεσης χονδρεμπόρων, οι οποίοι πωλούν τακτικά αποθέματα και υπερβολικά αποθέματα, αποθέματα εκκαθάρισης, χρεοκοπημένα αποθέματα κ.λπ.

Το προφίλ κάθε χονδρέμπορου περιλαμβάνει επίσης χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, όπως επιλογές πληρωμής, επιλογές παράδοσης ή γλώσσες για επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων. Τα μέλη του PREMIUM θα βρουν επίσης απόψεις σχετικά με τον χονδρέμπορο, που έχουν προστεθεί από άλλα μέλη του Merkandi.

Για να γίνει πιο αποτελεσματική η αναζήτηση, ένα μέλος μπορεί να χρησιμοποιεί επιλογές σύνθετης αναζήτησης. Μπορείτε να φιλτράρετε τους χονδρεμπόρους ανά χώρα (δηλ. Ηνωμένο Βασίλειο), κατηγορίες χονδρικών εμπορευμάτων που πωλούνται από τους χονδρεμπόρους (δηλ. Χονδρικά προϊόντα για βρέφη και παιδιά ή αποθέματα εκκαθάρισης) ή την κατάσταση των προϊόντων Merkandi (δηλ. Νέα, ανακαινισμένα, μη δοκιμασμένα). Τέλος, μπορείτε επίσης να προβάλετε προφίλ εκείνων των χονδρεμπόρων, οι οποίοι στέλνουν τις προσφορές τους ανά αίτημα μόνο και δεν τις αναγράφουν στο Merkandi.

Πρόσβαση στον κατηγοριοποιημένο κατάλογο προϊόντων χονδρικής. Οι προσφορές προϊόντων χονδρικής στο Merkandi περιλαμβάνουν πάντα τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις των συμφωνιών. Η τιμή, η διαθέσιμη ποσότητα ή το ελάχιστο για αγορά είναι οι βασικές και πολύ χρήσιμες πληροφορίες, για την αρχική αξιολόγηση της συγκεκριμένης παρτίδας χονδρικής. Επιπλέον, αυτές οι πληροφορίες θα σας επιτρέψουν επίσης να συγκρίνετε τις προσφορές και τελικά να επιλέξετε την καλύτερη για εσάς.

Για τη μείωση του κινδύνου αγοράς προϊόντων χονδρικής στο διαδίκτυο, οι χονδρέμποροι στο Merkandi ελέγχονται πάντα από εμάς, προτού προστεθούν στη βάση δεδομένων. Επιπλέον, τα μέλη του PREMIUM έχουν επίσης πρόσβαση στις απόψεις σχετικά με τους πωλητές. Οι απόψεις προστίθενται από άλλα μέλη του Merkandi, και είναι ένα είδος κριτικές μετά την πώληση των χονδρεμπόρων.

Εκτός από αυτό, η πλατφόρμα χονδρικής πώλησης Merkandi σάς προσφέρει φόρμες επικοινωνίας, οι οποίες είναι ο ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας με τους χονδρεμπόρους και ενημερωτικό δελτίο με τα πιο πρόσφατα προϊόντα χονδρικής. Εκτός από αυτό, τα μέλη μας μπορούν να επικοινωνήσουν με την Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών από Δευτέρα έως Παρασκευή, σε κάθε μία από τις γλώσσες που υποστηρίζονται από εμάς.

Η πλατφόρμα εμπορικών συναλλαγών Merkandi είναι επομένως μια ολοκληρωμένη λύση, η οποία σας βοηθά στην ανάπτυξη του επιχειρηματικού σας δικτύου και στην εύρεση των προϊόντων χονδρικής που χρειάζεστε.

Αν ένα μέλος της Merkandi ενδιαφέρεται να αγοράσει το συγκεκριμένο χονδρικής πολλά, τότε θα είναι σε θέση να επικοινωνήσει με τον χονδρέμπορο άμεσα, μέσω τηλεφώνου, email, ή να μας εσωτερικό σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι αγοραστές αποφασίζουν να επικοινωνούν με τους χονδρεμπόρους, μέσω του συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων ή e-mail. Για να γίνει πιο αποτελεσματική, και να λάβετε μια σοβαρή απάντηση από έναν χονδρέμπορο, παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω.

 1. Γλώσσα επικοινωνίας - σε παρακαλώ βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό πρόσωπο για να επικοινωνούν στη γλώσσα Σας. Οι γλώσσες να επικοινωνούν με την εταιρία, είναι πάντα αναφέρεται σε εταιρείες που&rsquo? προφίλ στο Merkandi. Εάν δεν μιλάτε οποιαδήποτε από τις γλώσσες που αναφέρονται, στη συνέχεια, παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε ως απλές προτάσεις όσο το δυνατόν, και στη συνέχεια να μεταφράσει την έρευνά Σας με το Google, Bing, ή το Yandex  μετάφραση εφαρμογή. Μπορείτε, επίσης, να περιλαμβάνει τις πληροφορίες σχετικά με τις γλώσσες Που μιλούν, επειδή υπάρχει πάντα μια πιθανότητα, μια ομάδα πωλήσεων της ορισμένες χονδρικής μιλά ένας από αυτούς, αλλά ότι απλά ξέχασε να ενημερώσετε το προφίλ τους στο Merkandi. Για το σκοπό αυτό, γράφοντας μια έρευνα σε μια από τις γλώσσες που αναφέρονται από τον χονδρέμπορο, θα αυξήσει ιδιαίτερα το ποσοστό ανταπόκρισης, και τη γενική απόδοση της επικοινωνίας ανάμεσα σε Εσάς και το άτομό του.
 2. έρευνα - αρχικά, εν συντομία εισαγάγει την εταιρεία Σας και το φάσμα των προϊόντων Που ψάχνετε. Το επόμενο σημαντικό πράγμα, είναι να περικλείουν ένα σύνδεσμο για την προσφορά που Σας ενδιαφέρει. Τέλος, επιβεβαιώστε τις πληροφορίες από την προσφορά, όπως και για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, την τιμή, την ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας, παράδοσης και πληρωμής, κ. λπ.
 3. στοιχεία επικοινωνίας - είναι πολύ σημαντικό να παρέχουν up-to-ημερομηνία, στοιχεία επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για την περαιτέρω επικοινωνία πιο εύκολη.
Ναι, μπορείτε να αγοράσετε τα προϊόντα σε επιλεγμένα χονδρικής, αν δεν εχετε μια επιχείρηση ( στην τιμή που αναγράφεται στην ιστοσελίδα μας θα προστεθεί σε αυτή την περίπτωση το ποσό του φόρου, ο συντελεστής που ισχύει στη χώρα του πωλητή).
Πρόχειρο σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα των προσφορών, που σας ενδιαφέρει, και στη συνέχεια μαζική αποστολή ερωτημάτων σε χονδρεμπόρους και τη διαθεσιμότητά τους. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα, θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε.Από το πρόχειρο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εάν Θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα των προϊόντων για επανεξέταση αργότερα. Προσφορές παραμένουν στο ντουλάπι για κάποιο χρονικό διάστημα, εξαρτώμενη από τον χρόνο λήξης μπισκότο. Αν θέλετε να διατηρήσετε μόνιμα σας ενδιαφέρει η προσφορά, Χρησιμοποιήστε τις δυνατότητες προσθήκη τους στα αγαπημένα σας στο λογαριασμό σας Merkandi.
Για να αγοράσετε Merkandi, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα λογαριασμό και να πληρώσετε μια συνδρομή. Μετά την πληρωμή, ο λογαριασμός σας θα ενεργοποιηθεί και θα έχετε πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας των πωλητών.
Η Merkandi δεν πωλεί προϊόντα που εμφανίζονται στην τοποθεσία - οι πωλητές επαληθεύονται χονδρέμποροι. Τα στοιχεία σχετικά με την τοποθεσία των αποθηκών βρίσκονται στα προφίλ τους και είναι διαθέσιμα μετά την εγγραφή και την πληρωμή του λογαριασμού.

Εάν είστε αγοραστής


Εάν δεν έχετε ενεργό επιλογή πωλητή, έχετε την κατάσταση αγοραστή στο σύστημά μας. Αυτό σημαίνει ότι οι πωλητές μπορούν να δουν μόνο το όνομα και την ημερομηνία συμμετοχής σας στο Merkandi. Για να τους επιτρέψετε να βλέπουν τα δεδομένα τους, πρέπει να το αποδεχτείτε. Μπορείτε να το κάνετε στην ενότητα Τα δεδομένα μου -> Συμφωνίες -> Συμφωνώ να κοινοποιήσω τα στοιχεία επικοινωνίας μου. Αφού ορίσετε αυτήν την επιλογή και επιβεβαιώσετε τα δεδομένα θα εμφανίζονται στους πωλητές στην ενότητα ανταλλαγής μηνυμάτων στον πίνακα χρήστη. Από προεπιλογή, αυτή η επιλογή είναι ανενεργή επειδή αποφασίσετε αν θέλετε να κοινοποιήσετε τα δεδομένα σας.

Η εκφρασμένη συγκατάθεση μπορεί να ανακληθεί ανά πάσα στιγμή, η οποία θα αποκρύψει αμέσως τα δεδομένα σας.

Δεδομένα που παρουσιάζονται μετά από συγκατάθεση:

 • Ονομα και επίθετο
 • Τηλεφωνικό νούμερο
 • Δεδομένα διευθύνσεων

Η διεύθυνση email σας δεν παρουσιάζεται σε καμία περίπτωση.

Σημαντικές σημειώσεις:

 • Δεν είναι δυνατή η επιλογή των δεδομένων που θα παρουσιαστούν. Αφού συμφωνήσετε, εμφανίζονται όλα τα δεδομένα που αναφέρονται παραπάνω.
 • Δεν είναι δυνατή η επιλογή των πωλητών στους οποίους θα κοινοποιηθούν τα δεδομένα. Η συγκατάθεση για κοινή χρήση δεδομένων είναι καθολική και ισχύει για όλες τις συνομιλίες.
 • Τόσο η συγκατάθεση όσο και η ανάκληση της συγκατάθεσης είναι αναδρομικά. Αυτό σημαίνει ότι και στις δύο περιπτώσεις τα δεδομένα θα κοινοποιηθούν ή θα κρυφτούν σε όλες τις προηγούμενες συνομιλίες.
 • Τα δεδομένα είναι διαθέσιμα μόνο στην ενότητα μηνυμάτων που ανταλλάσσονται με πωλητές. Δεν είναι διαθέσιμα σε καμία άλλη δημόσια βάση δεδομένων και οι πωλητές με τους οποίους δεν έχετε επικοινωνήσει δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να δουν τα δεδομένα σας.

Εάν είστε πωλητής


Εάν έχετε την επιλογή του πωλητή, τα δεδομένα σας θα εμφανίζονται πάντα για κάθε μήνυμα που ανταλλάσσεται με άλλο χρήστη. Η συγκατάθεση για κοινή χρήση δεδομένων είναι απαραίτητη προκειμένου να ενεργοποιηθεί η επιλογή του πωλητή. Αυτό είναι ένα σύνολο δεδομένων που είναι επίσης διαθέσιμο στο προφίλ της αποθήκης σας. Δεν έχει σημασία αν ο πελάτης έχει επικοινωνήσει μαζί σας ή επικοινωνείτε με άλλο χονδρέμπορο για να συνεργαστείτε ή να αγοράσετε αγαθά. Δεν είναι δυνατή η απόκρυψη αυτών των δεδομένων. Εάν δεν συμφωνείτε να τα μοιραστείτε, η μόνη επιλογή είναι να απενεργοποιήσετε τις επιλογές του πωλητή, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πουλήσετε και να εμφανίσετε τα προϊόντα σας στο Merkandi.

Χρειάζεσαι βοήθεια?

Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.