FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
10 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Γιατί είναι σημαντικό να παρέχετε την τιμή με όλες τις λεπτομέρειες;

Γιατί είναι σημαντικό να παρέχετε την τιμή με όλες τις λεπτομέρειες;

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές του χονδρικού εμπορίου είναι η εξάρτηση των τιμών από την ποσότητα παραγγελίας. Στην πραγματικότητα, κάθε τιμή υπόκειται σε διαπραγμάτευση εφόσον ο αγοραστής προτίθεται να παραγγείλει μια μεγάλη ποσότητα προϊόντων. Φυσικά, πολύ συχνά οι εμπορικές συνομιλίες επικεντρώνονται στο αντίθετο, δηλαδή στην ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Οι καταστάσεις που παρουσιάζονται παραπάνω, αν και διαφορετικές, μπορούν να λυθούν με τον ίδιο πολύ απλό τρόπο. Πως? Zarysowane powyżej sytuacje - choć różne - mogą być rozwiązane w ten sam, bardzo prosty sposób. Τζάκι;

Συνιστούμε να προετοιμάσετε εύρη τιμών για κάθε προσφορά, η οποία θα πρέπει να εξαρτάται από την παραγγελία ποσότητας.

Πρώτα απ 'όλα, η ελάχιστη παραγγελία πρέπει πράγματι να είναι η ελάχιστη ποσότητα προϊόντων που μπορούν να παραγγελθούν.

Σίγουρα, υπάρχει η πιθανότητα ο αγοραστής να επικοινωνήσει μαζί σας για να ρωτήσει εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ακόμη μικρότερη παραγγελία, αλλά αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό. Το κύριο ζήτημα εδώ είναι να βεβαιωθείτε ότι η δεδομένη ποσότητα δεν απομακρύνει τους πιθανούς αγοραστές. Παράδειγμα: Ορίζω μια ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας ως 100 τεμάχια, αλλά στην πραγματικότητα θα πουλούσα ακόμη και 10 τεμάχια αν κάποιος με ζήτησε. Υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο, και οι πιθανότητες δεν θα υπάρχουν τόσοι πολλοί πελάτες που ενδιαφέρονται να αγοράσουν, ειδικά αν είναι μερικές μικρότερες εταιρείες. Ορίζοντας την ελάχιστη παραγγελία στα 10, μπορώ πραγματικά να τους προσελκύσω στην προσφορά μου, ενώ όσοι ενδιαφέρονται για μεγαλύτερες παραγγελίες θα παραμείνουν εκεί.

Το εύρος τιμών δεν πρέπει να είναι μεγάλο.

Πολλοί αγοραστές θα αποφασίσουν να αγοράσουν πολλά επιπλέον κομμάτια μόνο για να πάρουν χαμηλότερη τιμή ανά τεμάχιο. Χάρη σε αυτό τα προϊόντα μπορούν να πουληθούν γρηγορότερα. Παράδειγμα: εάν η τιμή για 10 τεμάχια του προϊόντος ισούται με την τιμή για 1000 τεμάχια, δεν θα αισθανθείτε κίνητρα να αυξήσετε την ποσότητα της παραγγελίας σας. Από την άλλη πλευρά, εάν ο πωλητής μείωνε την τιμή κάθε 100 τεμάχια: 10-99, 100-199, 200-299 κ.λπ., η στάση σας θα ήταν σίγουρα διαφορετική. Οι αλλαγές στις τιμές μπορεί να είναι μικρές από την πρώτη ματιά. Είναι απλώς σημαντικό να γίνουν ορατά καθόλου.

Το Merkandi σας επιτρέπει να διαμορφώσετε τα εύρη τιμών στις προσφορές σας. Κατά την προσθήκη μιας προσφοράς, απλώς πρέπει να επιλέξετε το πλαίσιο "Η τιμή εξαρτάται από την ποσότητα" στο πεδίο "ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΙΜΩΝ" και, στη συνέχεια, ορίστε το εύρος (ποσότητα από… και ποσότητα σε…) και την τιμή, έτσι ώστε κάθε αγοραστής να μπορεί δείτε αυτές τις πληροφορίες στην προσφορά σας.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.