FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
6 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Τι μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο αγοράς πλαστών;

Τι μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο αγοράς πλαστών;

Τα πλαστά προϊόντα είναι ένας πραγματικός εφιάλτης των εμπόρων χονδρικής. Η αγορά τέτοιων αγαθών συνεπάγεται απώλεια χρημάτων και, μερικές φορές, πρόσθετα προβλήματα που συνδέονται με την ανάγκη παροχής εξηγήσεων πριν από το Zakup takich produktów zawsze wiąże się ze stratą pieniędzy, czasem może się również wiązać z dodatkowymi kłopotami i koniecznością γραφεία των κυβερνητικών οργάνων και των γραφείων της κυβέρνησης των γραφείων της κυβέρνησης. Παρακάτω, θα βρείτε μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο αγοράς πλαστών.

Να είστε ύποπτοι για ασυνήθιστα χαμηλές τιμές ευκαιρίας

Εάν η αγοραία τιμή των επώνυμων προϊόντων είναι αδικαιολόγητα χαμηλή, μπορείτε να περιμένετε ότι τα προϊόντα δεν είναι γνήσια. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να προσδιοριστεί το εύρος τιμών που οφείλεται. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να ελέγξετε τις τιμές λιανικής και, στη συνέχεια, να συγκρίνετε πολλές προσφορές χονδρικής για την επιλεγμένη ποικιλία. Εάν ένα από αυτά περιέχει μια εξαιρετικά χαμηλότερη τιμή χωρίς να παρέχει καμία δικαιολογία, όπως η ανάγκη να γίνει μια πολύ μεγάλη παραγγελία, σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί.

Ζητήστε απόδειξη πληρωμής

Η απόδειξη πληρωμής για τα προϊόντα που αγοράστηκαν από τον πωλητή θα παρουσιάζεται πιο συχνά με τη μορφή ενός λεγόμενου «αποτιμημένου τιμολογίου», δηλαδή ενός εγγράφου χωρίς τα στοιχεία της εταιρείας του εμπορικού εταίρου. Ωστόσο, θα βρείτε εκεί βασικές πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, και έτσι θα επιβεβαιώσετε εάν ο πιθανός εμπορικός σας εταίρος έχει πράγματι το προσφερόμενο προϊόν σε απόθεμα.

Ζητήστε το πιστοποιητικό γνησιότητας του προϊόντος

Ορισμένες επωνυμίες εκδίδουν πιστοποιητικά στα προϊόντα τους, και με αυτόν τον τρόπο διευκολύνουν την επαλήθευση του αν είναι πρωτότυπα ή όχι,… και καθιστούν ακόμη πιο δύσκολη την παραχάραξή τους. Εάν αγοράζετε επώνυμα ρούχα πολυτελείας (π.χ. Armani) ή ηλεκτρονικά υψηλής τεχνολογίας από συγκεκριμένους κατασκευαστές (π.χ. Xiaomi), μπορείτε να περιμένετε ότι ο πωλητής επιβεβαιώνει ότι κατέχει τα πιστοποιητικά.

 

Οι προαναφερθείσες δραστηριότητες θα σας βοηθήσουν να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο αγοράς ψεύτικων προϊόντων. Τέλος, θυμηθείτε ότι η Merkandi δεν δέχεται πώληση αγαθών που δεν είναι γνήσια. Επομένως, εάν έχετε αμφιβολίες σχετικά με την πρωτοτυπία ορισμένων προϊόντων, ενημερώστε μας αμέσως επικοινωνώντας με την υπηρεσία υποστήριξης πελατών.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.