FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
20 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πώς να διασφαλίσετε την ασφάλεια των χονδρικών συναλλαγών;

Πώς να διασφαλίσετε την ασφάλεια των χονδρικών συναλλαγών;

Η ασφάλεια συναλλαγών είναι ένα από τα κύρια ζητήματα που προκύπτουν κατά τη συζήτηση χονδρικής διαπραγμάτευσης, εισαγωγής και εξαγωγής. Οι προσδοκίες του αγοραστή είναι πιθανό να είναι συγκρίσιμες με αυτές της αγοράς B2C: πραγματοποιείτε παραγγελία μέσω Διαδικτύου, πληρώνετε για αυτήν και στη συνέχεια περιμένετε να παραδοθούν τα προϊόντα. Εάν κάτι πάει στραβά, δεν ανησυχώ γιατί οι συναλλαγές προστατεύονται από τους παρόχους πληρωμών.

Ωστόσο, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι οι χονδρικές συναλλαγές είναι διαφορετικές. Η μέση αξία της συναλλαγής είναι πολλές φορές υψηλότερη από αυτήν της λιανικής αγοράς. Επιπλέον, ο τομέας B2B δεν εφαρμόζει νόμους για την προστασία των καταναλωτών επειδή ... δεν υπάρχουν καταναλωτές σε αυτόν. Η ουσία της χονδρικής δεν είναι να αγοράζετε για τις δικές σας ανάγκες, αλλά να αγοράζετε με σκοπό την περαιτέρω μεταπώληση.

Λοιπόν, πώς να διασφαλίσουμε την ασφάλεια της συναλλαγής;

Παραγγελία δειγμάτων

Κατά την αγορά από κατασκευαστές και διανομείς, υπάρχει συνήθως η επιλογή παραγγελίας δειγμάτων των προϊόντων. Αυτό δεν είναι μεγάλη επένδυση, ενώ σας επιτρέπει να προ-αξιολογήσετε την ποιότητα των αγαθών και τις δυνατότητές τους για μεταπώληση. Αξίζει πραγματικά να ρωτήσετε σχετικά με αυτήν την επιλογή, ειδικά αν έχετε κατά νου να αγοράσετε μια μεγάλη παρτίδα αγαθών.

Συλλέξτε αυτοπροσώπως και επιθεώρηση των εμπορευμάτων

Μεγάλο μέρος των επιχειρήσεων χονδρικής και B2B εξακολουθούν να πραγματοποιούνται πρόσωπο με πρόσωπο - κυρίως λόγω των προαναφερθεισών διαφορών μεταξύ χονδρικής και λιανικής πώλησης. Η προβολή των προϊόντων στο κατάστημα ή στο εκθεσιακό χώρο του αντιπροσώπου συχνά βοηθά στην αποφυγή παρεξηγήσεων και αμφιβολιών σχετικά με την κατάσταση και την ποιότητά τους.

Πιστωτική επιστολή

Αυτή είναι μια λύση που συνιστάται ειδικά στο εξωτερικό εμπόριο, στις εισαγωγές. Η συναλλαγή εξασφαλίζεται από τράπεζα καταπιστευματοδόχου που γίνεται συμβαλλόμενο μέρος στην εμπορική συμφωνία. Συνήθως, αυτό βασίζεται σε συμβατική συμφωνία που καθορίζει σαφώς τις υποχρεώσεις του αγοραστή και του πωλητή. Ο εισαγωγέας καταθέτει τα χρήματα στην τράπεζα και ο εξαγωγέας τα λαμβάνει μόνο εάν πληροί τη σύμβαση. Έτσι, η πιστωτική επιστολή διασφαλίζει και τα δύο μέρη της συναλλαγής: τον εισαγωγέα, σε περίπτωση προβλημάτων με τα αγαθά και την παράδοση. και ο εξαγωγέας, σε περίπτωση αφερεγγυότητας του αγοραστή.

 

Οι παραπάνω μέθοδοι αυξάνουν σημαντικά την ασφάλεια των εισαγωγών και των εξαγωγών, καθώς και του χονδρικού εμπορίου. Κατά την επόμενη συναλλαγή, αξίζει λοιπόν να ρωτήσετε τον πωλητή ποια (ες) προσφέρει και να το χρησιμοποιήσει.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.