FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
15 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Πώς να προωθήσετε διεθνή αγαθά;

Πώς να προωθήσετε διεθνή αγαθά;

Η εκτέλεση της δικής σας επιχείρησης συνεπάγεται συχνά επιπλοκές που είναι πολύ πιο δύσκολες όταν η επιχείρηση βασίζεται στο εξωτερικό εμπόριο και η κατανόησή μας για το νόμο είναι αμελητέα. Η υποβολή καταγγελίας για την ποιότητα των αγαθών που παρέχονται στο πλαίσιο του διεθνούς εμπορίου είναι μια από τις συνήθεις ενέργειες - περιλαμβάνει ορισμένα σημαντικά βήματα που πρέπει να ληφθούν για την υποβολή της καταγγελίας.

Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών

Η κύρια και πιο θεμελιώδης πηγή αξιώσεων για καταγγελίες είναι τα δικαιώματα που διέπουν τις σχέσεις των μερών σε μια διεθνή σύμβαση αγοράς, η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τις συμβάσεις για τη διεθνή πώληση αγαθών από τη Βιέννη της 11ης Απριλίου 1980. Εάν λάβουμε υπόψη τους κανονισμούς Για να εφαρμόσουμε την παραπάνω σύμβαση, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι τα μέρη που έχουν υπογράψει τη συμφωνία έχουν την έδρα τους στις χώρες που έχουν υιοθετήσει τη σύμβαση. Όπως και στο δίκαιο των καταναλωτών, ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να διαφημίζει τα αγαθά εάν δεν συμμορφώνονται με τη σύμβαση. Αυτή η ρύθμιση καλύπτει τόσο την περίπτωση κατά την οποία ο πωλητής δεν έχει παραδώσει τα αγαθά στον αγοραστή, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς την ποσότητα, τα αγαθά δεν είναι επαρκώς ασφαλισμένα ή παραδίδονται σε συσκευασίες διαφορετικές από αυτές που ορίζονται στη σύμβαση.

Μη συμμόρφωση των αγαθών με τη σύμβαση που έχει συναφθεί

Σε περίπτωση που τα αγαθά δεν είναι σύμφωνα με τη σύμβαση που υπέγραψαν τα μέρη, ο αγοραστής υποχρεούται να ειδοποιήσει αμέσως τον πωλητή και πρέπει να επιλέξει τα ένδικα μέσα που δικαιούται (διατάξεις που ορίζονται στο Άρθρα 46-52 της προαναφερθείσας Σύμβασης).

Παροχή προϊόντων αντικατάστασης - Ένα από τα δικαιώματα του αγοραστή είναι η δυνατότητα να ζητήσει την παράδοση προϊόντων αντικατάστασης - αυτή η ενέργεια μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν η μη συμμόρφωση των αγαθών με τη σύμβαση επηρεάζει την υλική παραβίαση του.

Μείωση ποσού - Ένα άλλο δικαίωμα είναι η επιλογή να ζητήσετε μείωση του ποσού ανάλογα με την αξία των αγαθών που παρέχονται για προϊόντα που αγοράστηκαν και δεν ήταν σύμφωνα με τη σύμβαση.

Αίτημα επισκευής - Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το δικαίωμα του αγοραστή είναι επίσης ένα αίτημα για επισκευή, δηλαδή η άρση ελαττωμάτων ποιότητας στα αγορασμένα προϊόντα.

Απόσυρση από τη σύμβαση - Ο προφανής και πιο γνωστός νόμος είναι η δυνατότητα απόσυρσης από τη σύμβαση σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της ποιότητας των προϊόντων με τη σύμβαση μεταξύ των μερών. Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η ανάκληση αφορά το μέρος της σύμβασης που είναι ασυμβίβαστο - η πλήρης απόσυρση από τη σύμβαση έχει το δικαίωμα να υφίσταται όταν η μη συμμόρφωση αποτελεί σοβαρή παραβίαση της σύμβασης.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.