APRIL SAVINGS
-40%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Διαδικτυακός ΦΠΑ - αλλαγές στον ΦΠΑ στο διαδικτυακό εμπόριο

Διαδικτυακός ΦΠΑ - αλλαγές στον ΦΠΑ στο διαδικτυακό εμπόριο

Για αρκετό καιρό τώρα, έχουν ειπωθεί πολλά για τις αλλαγές που προτείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στον ΦΠΑ για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτές οι αλλαγές θα επηρεάσουν κυρίως τις πολύ μικρές επιχειρήσεις, τις λεγόμενες νεοσύστατες επιχειρήσεις και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά το σημαντικό είναι ότι οι πελάτες τους θα επωφεληθούν επίσης από τις αλλαγές.

Εκκαθάριση ΦΠΑ - Η βασική αλλαγή ισχύει για τους διακανονισμούς ΦΠΑ - μετά την πραγματοποίηση των αλλαγών, ο επιχειρηματίας υποχρεούται να ιδρύει τριμηνιαία στην τελική χώρα του διεθνούς εμπορίου του και όχι όπως πριν σε κάθε μία από τις χώρες όπου πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές. Αυτή η λύση στοχεύει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες να εξοικονομήσουν χρήματα με ΦΠΑ σε οποιαδήποτε χώρα δικαιοδοσίας, καθώς και να εξοικονομήσουν φόρο από διεθνείς βοηθούς. Μια επιπλέον βελτίωση είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που είναι ειδικά προετοιμασμένη για τη διαχείριση του ΦΠΑ. Είναι σημαντικό η πλατφόρμα να υποστηρίζει τη μητρική γλώσσα του επιχειρηματία.

Περιορισμός απάτης ΦΠΑ - Θα υπάρξουν επίσης αλλαγές που σχετίζονται με την απάτη ΦΠΑ και την απάτη για αγαθά εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης αξίας κάτω των 22 ευρώ. Αυτή η λύση θα συμβάλει όχι μόνο στη σωστή σήμανση των ξένων αποστολών και της αξίας τους, αλλά και στην ευκολία των αγορών για πελάτες που έχουν χάσει μέχρι τώρα χρήματα αγοράζοντας ξένα αγαθά καταβάλλοντας πρόσθετα τελωνειακά τέλη κ.λπ.

Γραπτή λέξη φορολογία - Ο ΦΠΑ περιλαμβάνει επίσης αλλαγές στη φορολογία της γραπτής λέξης σε ηλεκτρονική μορφή. Μέχρι στιγμής, ο χαμηλότερος ΦΠΑ έχει χρεωθεί σε έντυπες εκδόσεις βιβλίων και όλων των περιοδικών. Μαζί με τη νέα τροποποίηση, ο ΦΠΑ θα μειωνόταν στα ηλεκτρονικά μέσα της γραπτής λέξης, δηλ. Ήχος και ηλεκτρονικά βιβλία. Μια τέτοια κατάσταση σίγουρα θα ευχαριστούσε όχι μόνο τους πωλητές βιβλιοθηκών, αλλά και πολλούς «βιβλιοφάγους».

Εμπόριο στο Ηνωμένο Βασίλειο - Υπάρχει μια ακόμη σημαντική πτυχή των προτεινόμενων αλλαγών. Οι επιχειρηματίες που σκοπεύουν να λειτουργήσουν διαδικτυακά στο Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτονται από τους νέους κανονισμούς. Το πρώτο είναι η έλλειψη υποχρέωσης διαμονής στην επικράτεια του Ηνωμένου Βασιλείου στην περίπτωση του διαδικτυακού εμπορίου και το δεύτερο είναι η συμπερίληψη της ευρωπαϊκής νομοθεσίας για τον διακανονισμό και την καταβολή ΦΠΑ για υπηρεσίες και αγαθά που πωλούνται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση .

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.