FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

COVID-19. Επιδράσεις στη χονδρική πώληση και συμβουλές από το Merkandi

Το COVID-19, επίσης γνωστό ως coronavirus, είναι σήμερα μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς και συμβάλλει σε σημαντική μείωση των κερδών σε πολλές εταιρείες, και σε ορισμένες βιομηχανίες, ακόμη και σε απολύσεις. Οι αρνητικές επιπτώσεις μιας πανδημίας γίνονται αισθητές οικονομικά. Πώς επηρέασε η επιδημία COVID-19 τη συνολική κατάσταση χονδρικής;

Υπάρχει μεγάλο χάος πληροφοριών τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στην τηλεόραση. Τα μέσα ανταγωνίζονται να παρέχουν συχνά αποκλίνουσες πληροφορίες. Ενώ ο ίδιος ο ιός είναι θανατηφόρα επικίνδυνος και δεν πρέπει να υποτιμάται, το κλείσιμο της αποθήκης και τα προβλήματα παράδοσης είναι μάλλον οριακά. Το χονδρικό εμπόριο είναι σταθερό και χωρίς μεγάλες διαταραχές. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε όλη την κατάσταση στις απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις.


Πώς είναι το χονδρικό εμπόριο σήμερα;

Οι περιορισμοί που επιβάλλονται από τις κυβερνήσεις των περισσότερων χωρών στον κόσμο και οι αποφάσεις ορισμένων εταιρειών μπορούν να επηρεάσουν με δύο τρόπους κυρίως δύο βασικές πτυχές:

μεταφορά

Επί του παρόντος, η μεταφορά πραγματοποιείται αμετάβλητη. Παρά τους περιορισμούς που επιβάλλονται από διάφορες χώρες, οι διεθνείς μεταφορές πραγματοποιούνται με τυπικό τρόπο. Η μόνη ταλαιπωρία μπορεί να είναι παρατεταμένος χρόνος παράδοσης λόγω ελέγχων στα σύνορα, αλλά ισχύει μόνο για μικρές καθυστερήσεις και όχι για την αδυναμία ολοκλήρωσης παραγγελιών. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για τις διεθνείς εμπορευματικές μεταφορές.

εμπόριο

Σε πολλές χώρες έχουν επιβληθεί περιορισμοί σε διάφορους τομείς του εμπορίου και της βιομηχανίας. Εμπορικά κέντρα, καφετέριες, καταστήματα ρούχων και άλλες τέτοιες εταιρείες δεν λειτουργούν ή λειτουργούν σε περιορισμένο βαθμό. Πρέπει να ανησυχείτε για αυτό; Κατά τη γνώμη μας, όχι, επειδή αυτό ισχύει μόνο για λίγες βιομηχανίες, ενώ οι υπόλοιπες λειτουργούν αμετάβλητες, και ορισμένοι μάλιστα καταγράφουν υψηλές πωλήσεις. Επιπλέον, βρισκόμαστε στο στάδιο της άρσης ορισμένων από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί, και γι 'αυτό πλησιάζουμε καθημερινά στο φυσιολογικό.
Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χονδρέμποροι λειτουργούν αμετάβλητοι, αν και φυσικά αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται. Οι χονδρέμποροι ρούχων έχουν λιγότερες παραγγελίες λόγω κλεισίματος καταστημάτων, αλλά εξακολουθούν να λειτουργούν. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε.

 

Ομάδα Merkandi και εξυπηρέτηση πελατών

Η ομάδα του Merkandi ασκεί εξ αποστάσεως εργασία για 5 χρόνια. Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, εργαλεία και γνώσεις χάρη στα οποία μπορούμε να παρέχουμε υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο χωρίς δυσκολίες. Στην τρέχουσα κατάσταση, ολόκληρη η ομάδα μας λειτουργεί εξ αποστάσεως και λόγω του επαγγελματισμού μας σε αυτό το θέμα, αυτή η αλλαγή παραμένει πρακτικά ανεπαίσθητη στους πελάτες μας. Το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών λειτουργεί κανονικά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:30 έως τις 15:30 σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας - Skype, τηλέφωνο, ζωντανή συνομιλία και e-mail. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Είναι καλή στιγμή να επενδύσετε;

Στην τρέχουσα κατάσταση, πολλές εταιρείες εγκαταλείπουν τις επενδύσεις τους με φόβο για το μέλλον. Αυτό είναι εν μέρει κατανοητό επειδή δεν υπάρχει ανάγκη αποθήκευσης των εμπορευμάτων σε κλειστό κατάστημα. Ωστόσο, είναι καλή στιγμή να επενδύσετε για διάφορους λόγους:

  • Το χονδρικό εμπόριο πρέπει πάντα να ανταποκρίνεται εκ των προτέρων. Εάν οι περιορισμοί σε μια δεδομένη χώρα καταργηθούν σε ένα μήνα, οι επιχειρηματίες πρέπει να παραγγείλουν αγαθά σήμερα.
  • Παρατηρήσαμε ότι πολλοί χονδρέμποροι έχουν ήδη προσαρμοστεί στις ταχέως μεταβαλλόμενες αλλαγές. Έχουν επεκτείνει την προσφορά τους με είδη όπως γάντια, μάσκες, απολυμαντικά τζελ και άλλα προστατευτικά προϊόντα. Με αυτόν τον τρόπο, ελαχιστοποίησαν τις αρνητικές επιπτώσεις της τρέχουσας κατάστασης που προκαλείται από το COVID-19, και μερικοί πέτυχαν ακόμη και ρεκόρ πωλήσεων.
  • Παρόλο που ορισμένα στάσιμα καταστήματα έχουν κλείσει και έχουν απαγορευτεί στους πολίτες να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, το εμπόριο και η βιομηχανία εξακολουθούν να λειτουργούν. Ο αριθμός των ηλεκτρονικών παραγγελιών έχει αυξηθεί σημαντικά, διασφαλίζοντας στους επιχειρηματίες τη συνέχεια και τη σταθερότητα των εταιρειών τους.

Τι αλλαγές φέρνει μια πανδημία χονδρικής;

Πρώτα απ 'όλα, πρέπει να δοθεί προσοχή στην αλλαγή της προσέγγισης των ανθρώπων στην τρέχουσα κατάσταση. Η αποταμίευση θα είναι ένας σημαντικός πυλώνας για οικογένειες και εταιρείες. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και μετά την άρση όλων των περιορισμών, οι διαδικτυακές αγορές θα συνεχίσουν να είναι οι πιο δημοφιλείς. Ως εκ τούτου, κατά τη γνώμη μας, οι διαδικτυακές πωλήσεις αποτελούν επί του παρόντος την καλύτερη κατεύθυνση για την ανάπτυξη εταιρειών χονδρικής και λιανικής.
Η δεύτερη σημαντική αλλαγή στην κοινωνική ζωή είναι η προσέγγιση της υγιεινής, η οποία στην παρούσα κατάσταση έχει γίνει ακόμη πιο σημαντική. Ως εκ τούτου, τα προϊόντα που σχετίζονται με αυτό επιτυγχάνουν ρεκόρ πωλήσεων. Η ζήτηση θα μειωθεί μετά από μια πανδημία, αλλά θεωρείται ότι τα είδη υγιεινής και προσωπικής προστασίας θα συνεχίσουν να προσελκύουν μεγάλο ενδιαφέρον. Η επέκταση της γκάμας προϊόντων με αυτόν τον τύπο προϊόντων μπορεί να έχει πολύ θετικά αποτελέσματα. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι η αγορά σύντομα θα κορεστεί πολύ μαζί τους, γι 'αυτό προτείνουμε μέτριες και λογικές επενδύσεις.

Είναι καλή στιγμή για να ανοίξετε λογαριασμό στο Merkandi;

Κατά τη γνώμη μας, αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή γιατί:

  • Ο λογαριασμός Merkandi ισχύει για 12 μήνες και το Merkandi δεσμεύεται να αρχίσει να μετρά την ισχύ του από το τέλος της πανδημίας. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας για να επεκτείνετε την εγκυρότητα του λογαριασμού σας.
  • Η τρέχουσα κατάσταση είναι μια καλή στιγμή για νέες επενδύσεις. Αυτό ισχύει τόσο για την αναζήτηση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών όσο και για την αγορά αγαθών σε χαμηλότερες τιμές. Η τρέχουσα κατάσταση ευνοεί τις διαπραγματεύσεις για τις τιμές.

 

Εν κατακλείδι

Αν και η πανδημία έχει εξαπλωθεί έντονα σε ορισμένες χώρες, είμαστε στο στάδιο όπου την έχουμε υπό έλεγχο. Οι κυβερνήσεις προσφέρουν χρηματοδότηση, πολλές χώρες έχουν ήδη φτάσει ή ακόμα και στο αποκορύφωμα της ασθένειας, και οι περιορισμοί που επιβάλλονται καταργούνται ένας-ένας. Αν και η όλη κατάσταση σίγουρα θα αλλάξει την καθημερινή μας ζωή, το χονδρικό εμπόριο θα παραμείνει αμετάβλητο. Επομένως, παρά τις μικρές ενοχλήσεις, οι περισσότεροι χονδρέμποροι και χονδρέμποροι λειτουργούν και θα λειτουργούν αμετάβλητοι. Επομένως, σας ενθαρρύνουμε να κάνετε συναλλαγές, να αναζητήσετε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και να αναπτύξετε τη χονδρική σας επιχείρηση. Εν τω μεταξύ, θα προσπαθήσουμε να σας ενημερώσουμε για την τρέχουσα κατάσταση σε ολόκληρο τον κλάδο. Σας ευχόμαστε καλή υγεία, η ομάδα του Merkandi.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.