FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
8 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Τιμή ανά τεμάχιο ή τιμή ανά ολόκληρη παρτίδα;

Τιμή ανά τεμάχιο ή τιμή ανά ολόκληρη παρτίδα;

Στην περίπτωση ορισμένων προσφορών, ιδίως προσφορών στο απόθεμα εκκαθάρισης, σε χρεοκοπημένο απόθεμα ή σε υπερβολικό απόθεμα, υπάρχει η τάση να εμφανίζεται η τιμή ολόκληρης της κατηγορίας. Αυτή είναι μια απλούστερη και πιο άνετη λύση για να διαλέξετε, καθώς θα πουλήσουμε τελικά πολλά. Γιατί να ασχοληθούμε με την τιμή ανά τεμάχιο, σωστά; Λοιπόν, αυτό δεν είναι απολύτως σωστό… :-)

Η τιμή ανά τεμάχιο διευκολύνει τον πωλητή να εκτιμήσει την αξία των προϊόντων.

Είναι πολύ ευκολότερο να εκτιμηθεί εάν τα προσφερόμενα προϊόντα είναι ελκυστικά για τον αγοραστή και ειδικά για τους πελάτες τους, καθώς τα προϊόντα που αγοράζονται χονδρικής προορίζονται να φτάσουν στο λιανικό εμπόριο στο τέλος, και αυτό χρησιμοποιεί αποκλειστικά τη μορφή τιμής ανά τεμάχιο.

Η τιμή ανά τεμάχιο είναι πιο ελκυστική.

Και αυτό δεν είναι μόνο επειδή είναι χαμηλότερο. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι οι καθημερινές μας συνήθειες και η προσήλωσή μας σε αυτό που είμαστε εκτεθειμένοι κάθε μέρα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, εκτός από την επαγγελματική μας ζωή, είμαστε όλοι οι καταναλωτές στην πρώτη θέση.

Η τιμή ανά τεμάχιο είναι πιο εύκολο να συγκριθεί.

Πριν οι αγοραστές επιλέξουν να αγοράσουν αγαθά από τη συγκεκριμένη προσφορά, ελέγχουν άλλες πηγές για να συγκρίνουν τις τιμές. Δεν έχει νόημα να γίνει πιο δύσκολο για αυτούς: όσο σημαντικό είναι, η τιμή δεν είναι ο μόνος παράγοντας για να αποφασίσουμε αν θα πρέπει να αγοράσουμε το απόθεμα ή όχι.

Πότε και πώς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την τιμή λήψης όλων;

Μόνο ως έσχατη λύση. :-) Εάν η προσφορά αφορά πραγματικά μη τυποποιημένα προϊόντα όπως γραμμές παραγωγής ή σετ βιομηχανικών μηχανημάτων, η χρήση της τιμής λήψης φαίνεται δικαιολογημένη. σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, είναι καλύτερο να εμφανίζεται η τιμή ανά τεμάχιο.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Προηγούμενη καταχώρηση Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.