FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
21 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Δημιουργούμε ένα κατάστημα μπουτίκ ή ρούχων - πού να πάρετε τα αγαθά;

Δημιουργούμε ένα κατάστημα μπουτίκ ή ρούχων - πού να πάρετε τα αγαθά;

Η κατοχή της δικής σας επιχείρησης είναι πιθανώς ένα όνειρο κάθε άλλου ατόμου. Πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν τις ευθύνες του ιδιοκτήτη - αυτό το άρθρο πρόκειται να γίνει μια μικρή συλλογή γνώσεων σχετικά με την έναρξη της δικής σας επιχείρησης ενδυμάτων.

Κατά τη δημιουργία της δικής σας εταιρείας, όλα τα έγγραφα και οι νομικές πτυχές είναι φυσικά εξαιρετικά σημαντικά, τα οποία καθορίζουν τη δημιουργία της επιθυμητής εταιρείας. Επιπλέον, οι χώροι - το ζήτημα των χώρων δεν μπορεί να είναι μια γρήγορη απόφαση, αλλά μάλλον μια καλά μελετημένη, γιατί θα είναι ο τόπος όπου θα πρέπει να βρίσκονται όλα τα είδη ένδυσης που σκοπεύουμε να εμπορευόμαστε.

Πού να αγοράσετε ρούχα σε μπουτίκ; Τι αγαθά να αγοράσετε;

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες καταστημάτων ρούχων και μικρών μπουτίκ κατακλύζονται από αυτές τις ερωτήσεις. Η απάντηση είναι απλή, αλλά όχι τόσο προφανής σε όλους. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προμηθευτείτε υγιεινά είδη ένδυσης, αλλά θα αναφερθούμε στον καλύτερο.

Σταθεροί και διαδικτυακοί χονδρέμποροι

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε μια ποικιλία ενδυμάτων είναι να επισκεφθείτε χονδρεμπόρους σε στάση ή να περιηγηθείτε στους ιστότοπους διαδικτυακών χονδρεμπόρων για αναζήτηση των επιθυμητών προϊόντων. Αυτή η επιλογή από την αρχή μας επιτρέπει να αποκτήσουμε προϊόντα χονδρικής και μακροπρόθεσμα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να καθοριστεί η ομάδα-στόχος για την οποία θα ληφθούν τα αγαθά.

Εισαγόμενα ρούχα

Η προμήθεια ρούχων από το εξωτερικό είναι πολύ δημοφιλής - οι δυτικές και ανατολικές αγορές ανοίγουν όλο και περισσότερο και προσφέρουν ευκαιρίες να αποκτήσουν μια ποιοτική ποικιλία.

Κίνα - Η πιο δημοφιλής αγορά για την εισαγωγή ενδυμάτων είναι, φυσικά, η Κίνα - τα ενδύματα και τα υποδήματα που εισάγονται από εκεί είναι δελεαστικό με πολύ χαμηλή τιμή και μεγάλη ποικιλία μοντέλων και χρωμάτων, η οποία μεταφράζεται σε μια εκτεταμένη προσφορά για τον πελάτη. Είναι σημαντικό το τιμολόγιο να περιλαμβάνει το όνομα των ρούχων, τη σύνθεση, το καθαρό και το μεικτό βάρος. Επιπλέον, πρέπει να πληρώσετε δασμό 12% και 22% ΦΠΑ.

το Ηνωμένο Βασίλειο - Ένας άλλος δημοφιλής εισαγωγέας είναι η Αγγλία - Primark, Next, Atmosphere και πολλές άλλες εταιρείες δελεάζουν με την προσφορά τους. Η έλλειψη δασμών στην Ευρωπαϊκή Ένωση τροφοδοτεί επιπλέον αυτή τη λύση, αλλά το συνολικό κόστος μιας συγκεκριμένης κατηγορίας από την GB αποδεικνύεται μη κερδοφόρο, εκτός εάν πρόκειται για μεταχειρισμένα καταστήματα ή καταστήματα.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες - είναι επίσης μια εξαιρετική λύση, ειδικά όταν πρόκειται για πώληση ρούχων από δυσπρόσιτους παραγωγούς όπως η GAP, η Banana Republic ή η American Eagle. Εάν θέλετε να εισαγάγετε ρούχα από τις ΗΠΑ, χρειάζεστε μια κατάλληλη άδεια, η οποία θα επιβεβαιώνει ότι ο κατασκευαστής δεν θα υποστεί ζημιά. Το να το αποκτήσετε δεν είναι εύκολο - μια εναλλακτική λύση είναι να ανοίξετε ένα κατάστημα με ρούχα από τις ΗΠΑ, αλλά για αυτήν τη λύση χρειαζόμαστε επίσης τη συναίνεση του κατασκευαστή και δεν θέλουν όλοι να εμφανίζονται στην ανατολική αγορά. Εκτός από την άδεια, υπόκειται σε δασμό 2% και ΦΠΑ 23%.

Ινδία - Η δημοτικότητα του ασιατικού πολιτισμού και του στιλ αυξάνεται πρόσφατα, γεγονός που καθιστά δυνατό να επωφεληθείτε από την ασιατική ποικιλία. Η εισαγωγή ρούχων από την Ινδία είναι ενδιαφέρουσα επειδή, όπως η κινεζική ποικιλία, τα ινδικά ρούχα είναι φθηνά και επικερδή για εισαγωγή. Επιπλέον, είναι ένα πολύ πωλήσιμο προϊόν - η γοητεία με τα αυθεντικά χρώματα και ο μοναδικός σχεδιασμός πωλείται στη χώρα τόσο από την άποψη της ένδυσης, των υποδημάτων, όσο και των επίπλων και της εσωτερικής διακόσμησης.

Ευρωπαϊκή Ένωση - Η εισαγωγή ρούχων από το εξωτερικό είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για την προμήθεια μπουτίκ και καταστημάτων ενδυμάτων στην Πολωνία. Η προσχώρηση της Πολωνίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση δημιούργησε νέες ευκαιρίες για επιχειρηματίες - η εισαγωγή ρούχων και παπουτσιών από χώρες της ΕΕ δεν απαιτεί ειδικές άδειες και, το σημαντικότερο, δεν υπόκεινται σε δασμούς. Επιπλέον, η γειτνίαση με τις ευρωπαϊκές χώρες επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη προμήθεια καταστημάτων και απεριόριστη επιλογή αγαθών.

 

Φυσικά, η ευρεία αγορά πωλήσεων που προσφέρει η Κίνα ή η Ινδία και οι δελεαστικές τιμές μεμονωμένων κατηγοριών αποτελούν πραγματικό ανταγωνισμό για την ευρωπαϊκή αγορά, αλλά όλα εξαρτώνται από τον επιχειρηματία - το μέγεθος των εισαγόμενων αγαθών, η συνεργασία και η ποικιλία της ποικιλίας θα έχουν τον τελικό αντίκτυπο στην επιλογή του προμηθευτή και την τελική ποικιλία που θα αρχίσουμε να διαπραγματευόμαστε. .

Τα παραπάνω ζητήματα απαιτούν περαιτέρω διευκρίνιση - εάν θα συνεργαστούμε ανεξάρτητα με έναν ξένο παραγωγό ή, ωστόσο, θα το αναθέσουμε σε άτομα που ασχολούνται με αυτό το είδος δραστηριότητας σε καθημερινή βάση. Αξίζει να εξοικειωθείτε με τον επιχειρηματικό κόσμο και να βρείτε τους σωστούς εισαγωγείς που θα φροντίσουν να εισαγάγουν την ποικιλία από μια δεδομένη χώρα - θα αναλάβουν όλες τις υποχρεώσεις που θα μας επιβληθούν: τεκμηρίωση, άδειες, κατάλληλες μεταφορές κ.λπ.

Συγγραφέας:
Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi χονδρική πλατφόρμα συναλλαγών

Merkandi είναι μια διεθνής πλατφόρμα συναλλαγών για το χονδρικό εμπόριο αγαθών που προσφέρονται τόσο τακτικές χονδρικής, πώς και από δικαστικές, το πλεόνασμα παραγωγής και αποθήκευσης, εκκαθάριση εταιρειών, αποδόσεις των καταναλωτών, κ.λπ.

Επόμενη καταχώρηση
Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.