FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Περιλαμβάνεται κιτ βιντεοεπιτήρησης PNI House PTZ1200 Full HD με σκληρό δίσκο 1Tb - D

168,98 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
C&A - Jako-o - C&C - MORE&MORE
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-PTZ121TB
EAN:
5949066514524
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Μέθοδοι πρόσβασης και ελέγχου
Το κιτ PNI House PTZ1200 μπορεί να ελεγχθεί τοπικά ή απομακρυσμένα από κινητές συσκευές μέσω της εφαρμογής XMEye συμβατή με Android και iOS και από τον υπολογιστή μέσω του λογισμικού General CMS. Μπορείτε να βρείτε το αρχείο εγκατάστασης CMS στο CD που περιλαμβάνεται στο πακέτο ή μπορείτε να το κατεβάσετε από τον ιστότοπό μας, στη σελίδα του προϊόντος, ενότητα Λήψη.

4 εξωτερικά δωμάτια
Το κιτ PNI House PTZ1200 περιέχει μια μονάδα εγγραφής (NVR) και 4 κάμερες AHD που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Τόσο το NVR όσο και οι κάμερες έχουν μεταλλικό περίβλημα.

DVR, NVR, HVR 3 σε 1
Το NVR στο κιτ PTZ1200 υποστηρίζει τη σύνδεση και των δύο φωτογραφικών μηχανών AHD 1080P, των καμερών IP και την ταυτόχρονη σύνδεση αναλογικών + IP καμερών.
Επιτρέπω:

Αναλογικό: 4 x 1080N / 4 x 720P / 4 x 960H
IP: 8 x 1080P / 12 x 960P / 8 x 720Ρ
Αναλογικό + IP: 2 x 720P + 2 x 720P

Ανάλυση AHD 1080P
Οι κάμερες που περιλαμβάνονται σε αυτό το κιτ έχουν ανάλυση AHD (Αναλογική υψηλή ευκρίνεια 1080P).

Συνδέσεις
Μπορείτε να συνδέσετε διάφορους τύπους οθονών, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με έξοδο HDMI και VGA. Οι εγγραφές βίντεο που είναι αποθηκευμένες στον σκληρό δίσκο που είναι εγκατεστημένος στο NVR μπορούν να μεταφορτωθούν τοπικά σε ένα κλειδί USB, μέσω διεπαφής USB2.0 ή απομακρυσμένα μέσω του Διαδικτύου, απευθείας σε έναν υπολογιστή. Το NVR μπορεί να συνδεθεί στο Διαδίκτυο μέσω της θύρας RJ45 LAN.

Συμβατότητα με σκληρό δίσκο
Το κιτ PNI House PTZ1200 υποστηρίζει τη σύνδεση μέγιστου σκληρού δίσκου 6 TB. Συνιστούμε τη χρήση μόνο με αποκλειστικούς σκληρούς δίσκους CCTV με εγγυημένη αξιοπιστία, αντοχή και ποιότητα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Έλεγχος XVI
Το PNI House PTZ1200 είναι συμβατό με το πρωτόκολλο XVI. XVI επιτρέπει την αναπαραγωγή εικόνας υψηλής ποιότητας και τον έλεγχό του (φωτεινότητα, αντίθεση, κορεσμός κ.λπ.) σε κάθε κανάλι.

Δείτε περισσότερα. Αποθηκεύστε περισσότερα.
Βελτιστοποιημένες για DVR και NVR, οι συσκευές αποθήκευσης SkyHawk έχουν ρυθμιστεί για εγγραφές 24 × 7 σε χωρητικότητες έως 10 TB. Εξοπλισμένο με το αναβαθμισμένο υλικολογισμικό ImagePerfect, το SkyHawk βοηθά στην ελαχιστοποίηση των καρέ και του χρόνου διακοπής λειτουργίας με φόρτο εργασίας 3 φορές μεγαλύτερο από αυτόν ενός σκληρού δίσκου υπολογιστή και είναι έτοιμο να εγγράψει έως και το 90% του χρόνου, ενώ υποστηρίζει έως και 64 κάμερες HD.

ΣκάιΧάουκ Έξυπνο
Το καινοτόμο υλικολογισμικό ImagePerfect παρέχει ομαλή και καθαρή ροή βίντεο για μόνιμα και αδιάκοπα περιβάλλοντα παρακολούθησης , βοηθώντας σας να βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί ομαλά. μπορεί πάντα να έχει ένα τρομερό επίπεδο προστασίας.

Ασφαλής
Προσφέρετε την απόλυτη ηρεμία σας με συσκευές παρακολούθησης SkyHawk και μην χάσετε ποτέ ένα πλαίσιο, ακόμη και σε σκληρά περιβάλλοντα. Η ακραία αξιολόγηση του φόρτου εργασίας skyhawk, η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και ο σχεδιασμός με δυνατότητα NVR μπορούν να βελτιώσουν την αξιοπιστία μακροπρόθεσμα. Το SkyHawk μπορεί επίσης να λειτουργήσει με ασφάλεια σε θερμοκρασίες λειτουργίας - από 0 ° C έως 70 ° C - ενώ τα ανθεκτικά στους κραδασμούς εξαρτήματα προσφέρουν πρόσθετη προστασία στο έδαφος.Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.