FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κιτ ραδιοφωνικός σταθμός CB TTi TCB-550 + Κεραία PNI ML145 με μαγνήτη 145/PL

64,41 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
Διαθέσιμη ποσότητα
1 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
TTI-PACK28
EAN:
5949066513886
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς

Ραδιοφωνικός σταθμός CB TTi TCB-550

Νομική ισχύς 4W
Ο ραδιοφωνικός σταθμός CB TTi TCB-550 συμμορφώνεται με την ισχύουσα νομοθεσία στη Ρουμανία εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, έχοντας τη μέγιστη επιτρεπόμενη νομική ισχύ 4 W.

Αυτόματο τετράγωνο - DSS
Ένας από τους σταθμούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη Ρουμανία και την Ευρώπη, υπερέχει λόγω του μικρού μεγέθους, της ευκολίας χρήσης και της εξαιρετικής απόδοσης τόσο στη λήψη όσο και στη μετάδοση σε κανάλια infotrafic και όχι μόνο.

Πολλαπλών ζωνών
Ο σταθμός συμμορφώνεται με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και επιτρέπει την επικοινωνία στα 40 κανάλια στη ζώνη των 27 Mhz που χρησιμοποιούνται για το infotrafic.

Κινητός σταθμός
Ένας από τους πιο εκτιμημένους σταθμούς, υπερέχει για το μικρό του μέγεθος, την ευκολία χρήσης και την πολύ καλή απόδοση τόσο στη λήψη όσο και στην εκπομπή σε infotrafic κανάλια και όχι μόνο.

40 κανάλια
Ο σταθμός συμμορφώνεται με τα ισχύοντα ευρωπαϊκά πρότυπα και επιτρέπει την επικοινωνία στα 40 κανάλια στη ζώνη των 27 Mhz που χρησιμοποιούνται για το infotrafic.

ΦΜ/ΑΜ
Ο ραδιοφωνικός σταθμός TTi TCB-550 θα επιτρέψει την επικοινωνία και στους δύο τύπους ζωνών: AM και FM. Είναι επίσης εξοπλισμένος με έναν γρήγορο επιλογέα των διεθνών καναλιών έκτακτης ανάγκης και infotrafic, δηλαδή 9-19.

Μικρόφωνο 4 ακίδων
Η ραδιοεπικοινωνία γίνεται σε σύστημα simplex με τη βοήθεια του μικροφώνου και του ηχείου: ο ένας μιλάει και οι άλλοι ακούνε. Το μικρόφωνο είναι κανονικού μεγέθους, εύκολο στο χειρισμό και είναι τύπου electret με υποδοχή 4 ακίδων.

Cb κεραία PNI ML145

Απόδοση κεραίας CB PNI ML145
Η απόδοση του προϊόντος συνδέεται στενά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει η κεραία σε ιδανικές συνθήκες συναρμολόγησης και χρήσης: SWR < = 1,0, μέγιστη ισχύς που εφαρμόζεται για μικρό χρονικό διάστημα 400 W, αντίσταση αντίστασης 50 Ohm, ανοξείδωτο χάλυβα κ.λπ.

Απόσταση επικοινωνίας
Η απόσταση επικοινωνίας είναι ένας άλλος αποφασιστικός παράγοντας για την απόκτηση και τη χρήση μιας κεραίας CB. Έτσι, η μέγιστη απόσταση επικοινωνίας των 15 χιλιομέτρων επιτυγχάνεται σε ιδανικές συνθήκες εργασίας: βαθμονομημένη κεραία, ανοικτό πεδίο χωρίς εμπόδια, ο σταθμός με μέγιστη νόμιμα επιτρεπόμενη ισχύ 4W και με τυπική λήψη. Οποιοδήποτε εμπόδιο όπως: λόφοι, βουνά, κτίρια, τοίχοι μπορεί να οδηγήσει στη μείωση αυτής της απόστασης.

Μήκος κεραίας
Το μήκος της κεραίας είναι ένας άλλος πολύ σημαντικός παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την απόσταση επικοινωνίας στην κυκλοφορία. Έτσι, όσο μεγαλύτερη είναι η κεραία, τόσο μεγαλύτερη είναι η εμβέλεια. Η κεραία CB PNI ML145 έχει μήκος 145 εκ.

Μαγνητική βάση PNI 145/PL

Μαγνητική βάση
Η μαγνητική βάση PNI 145/PL έχει διάμετρο 145 mm, μέγεθος που δίνει σταθερότητα στην κεραία ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, με ευχάριστο σχεδιασμό.

Λαβή με σπείρωμα
Η βάση Pni145/PL είναι συμβατή με κεραίες που διαθέτουν εσωτερικό σύστημα στερέωσης με σπείρωμα.

Μήκος καλωδίου
Το μήκος του καλωδίου είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την επιλογή μιας μαγνητικής βάσης. Η βάση από PNI 145 / PL διαθέτει ποιοτικό καλώδιο μήκους 4 m, το οποίο επιτρέπει την τοποθέτηση της κεραίας στον θόλο του αυτοκινήτου χωρίς κανένα πρόβλημα και την τοποθέτηση του καλωδίου έτσι ώστε να μην ενοχλεί τους επιβάτες.

Ισχυρός μαγνήτης
Η βάση PNI145/PL διαθέτει ισχυρό μαγνήτη για το μέγεθός της, γεγονός που της δίνει πολύ καλό κράτημα στον θόλο του αυτοκινήτου και αντοχή και σταθερότητα ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες.

Υποδοχή PL259
Η μαγνητική βάση PNI 145/PL είναι εξοπλισμένη με ομοαξονικό καλώδιο RG58 και υποδοχή PL259 για άμεση σύνδεση με το σταθμό.

Περιλαμβάνεται λαστιχένια βάση
Προκειμένου να προστατευθεί ο θόλος του μηχανήματος από πιθανές γρατζουνιές, αλλά χωρίς να επηρεάζεται η βέλτιστη λειτουργία της κεραίας, η μαγνητική βάση 145 / PL είναι εφοδιασμένη με ένα λεπτό και ανθεκτικό ελαστικό στήριγμα, το οποίο προστατεύει επίσης από το νερό τις συνδέσεις και τη συγκόλληση μέσα σε αυτό.Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.