FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
24 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κυνηγετική κάμερα PNI κυνήγι 300C πλήρης HD 3G 12MP νυχτερινή όραση 56LED +

236,58 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
1 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
ava - M M M - ELITE - ELO
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-HU300C-A2
EAN:
5949066519475
Τελευταία ενημέρωση
πριν 4 μήνες

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Τηλεχειριστήριο
Η κάμερα PNI 300C μπορεί να λαμβάνει παραγγελίες από την ειδική εφαρμογή για Android και iOS: TrailCamera. Μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε μια εικόνα από την κάμερα από εκείνη τη στιγμή ή μπορείτε να κάνετε κάποιες βασικές ρυθμίσεις στο δωμάτιο με τη βοήθειά της. Φυσικά η φωτογραφική μηχανή πρέπει να περιέχει μια λειτουργική κάρτα GSM SIM με διαθέσιμα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και SMS.

Αποστολή φωτογραφίας μέσω e-mail
Η κάμερα στέλνει φωτογραφία 12MP (4000x3000 px) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να χρειαστούν έως και 5 διαδοχικές εικόνες σε 5 δευτερόλεπτα. Η ελάχιστη χρονική απόσταση μεταξύ 2 φωτογραφιών που αποστέλλονται μπορεί να είναι 40 δευτερόλεπτα.

Χρώμα
Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη 2 ιντσών για προβολή φωτογραφιών και βίντεο.

Νυχτερινή όραση
Η κυνηγετική κάμερα PNI Hunting 300C είναι εξοπλισμένη με 56 υπέρυθρα LED (25 LED στην κορυφή και 31 στο κάτω μέρος), έτσι ώστε η ορατότητα τη νύχτα να φτάνει σε απόσταση έως και 20 μέτρων. Τα IR LED της κάμερας, αν και αναμμένα, είναι αόρατα τη νύχτα τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τα ζώα.

Αδιάβροχος
Το δωμάτιο είναι ιδανικό για την επίβλεψη μιας αποθήκης ή την παρακολούθηση άγριων ζώων, λόγω της καμουφλάζ εμφάνισής του. Είναι κατασκευασμένο για να είναι αντιανεμικό. Είναι επίσης αδιάβροχο, IP54.

Κάμερα 12 MP
Με τη βοήθεια προγραμματιζόμενης ανάλυσης, το μέγεθος μιας εικόνας μπορεί να διαφέρει, φτάνοντας τα 5MP / 8MP / 12MP.

Hd Πλήρης ανάλυση
Τα βίντεό σας θα είναι πλέον ανώτερης ποιότητας λόγω της ανάλυσης Full HD 1080p (1920 x 1080).

Αυτονομία
Το Pni Hunting 300C μπορεί να λειτουργήσει είτε με 4 είτε με 8 αλκαλικές μπαταρίες AA, τοποθετημένες όπως υποδεικνύεται μέσα στη θήκη, είτε με τροφοδοσία 12V από ξεχωριστό τροφοδοτικό ή μεγαλύτερη εξωτερική μπαταρία.

Τηλεχειριστήριο
Η κάμερα PNI 300C μπορεί να λαμβάνει παραγγελίες από την ειδική εφαρμογή για Android και iOS: TrailCamera. Μπορείτε να παραγγείλετε και να λάβετε μια εικόνα από την κάμερα από εκείνη τη στιγμή ή μπορείτε να κάνετε κάποιες βασικές ρυθμίσεις στο δωμάτιο με τη βοήθειά της. Φυσικά η φωτογραφική μηχανή πρέπει να περιέχει μια λειτουργική κάρτα GSM SIM με διαθέσιμα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας και SMS.

Εφαρμογή Κάμερα ίχνους - γρήγορες ρυθμίσεις

Μπορείτε να στείλετε βασικές ρυθμίσεις στην κάμερα, απευθείας από την εφαρμογή για κινητά, Trail Camera, για μια γρήγορη διαμόρφωση της κάμερας, για να λαμβάνετε εικόνες μέσω e-mail.  Απλά τοποθετήστε μια κάρτα SIM με SMS, ενεργό διαδίκτυο και χωρίς κωδικό PIN (δοκιμασμένο σε τηλέφωνο εκ των προτέρων) και ενεργοποιήστε την κάμερα (BUTTON ON και BUTTON GSM ON).
- Προσθέστε τον αριθμό τηλεφώνου της κάρτας στην εφαρμογή Trail Camera Smartphone.
- Αντιγράψτε τις παρακάτω ρυθμίσεις και αλλάξτε μόνο τους αριθμούς τηλεφώνου και τη διεύθυνση email, με αυτούς που σας ανήκουν.
- Στείλτε τις ρυθμίσεις στη φωτογραφική μηχανή πατώντας το κουμπί αποστολής.
- Η κάμερα θα απαντήσει με ένα SMS "Εντολές SMS που εκτελέστηκαν με επιτυχία!"
- Δώστε την παραγγελία από την εφαρμογή Πάρτε μια φωτογραφία: και θα λάβετε το ίδιο sms, και ένα email με τη φωτογραφία που τραβήχτηκε από την κάμερα.
- Εάν δεν λειτουργεί, αυτό σημαίνει ότι το προϊόν δεν έχει σήμα GSM - και η κάμερα πρέπει να αφαιρεθεί στο ανοικτό πεδίο και θα εμφανιστούν τουλάχιστον 2 γραμμές σήματος. Ελέγξτε ταυτόχρονα τις ρυθμίσεις στο δωμάτιο, συμβουλευτείτε προσεκτικά το εγχειρίδιο του προϊόντος.

Απεριόριστη συνδρομή στο Διαδίκτυο και τα SMS
Μέσω της συνδρομής που περιλαμβάνεται σε αυτό το πακέτο θα επωφεληθείτε από την αποστολή εικόνων μέσω email ή sms notifications χωρίς περιορισμούς, όλα απεριόριστα.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ελέγξετε αν στην περιοχή όπου θα τοποθετήσετε την κάμερα υπάρχει σήμα του χειριστή GSM.
Επίσης, θα διαμορφώσουμε την κάμερα για εσάς έτσι ώστε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την εγκαταστήσετε.Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.