FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
14 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Κάμερα βιντεοεπιτήρησης PNI IP930W 1080P 2 MP με IP P2P PTZ ασύρματη

33,90 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-IP930W
EAN:
5949066514814
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Συμβατή εφαρμογή
Για να αποκτήσετε πρόσβαση, να παρακολουθήσετε και να ελέγξετε την κάμερα από απόσταση μέσω του Διαδικτύου από οποιαδήποτε κινητή συσκευή με λειτουργικό σύστημα Android ή iOS έχετε στη διάθεσή σας τη δωρεάν εφαρμογή YI IoT και λογισμικό για PC / laptop με Windows με το ίδιο όνομα, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από τη σελίδα του προϊόντος.

Έξυπνη παρακολούθηση κίνησης
Η κάμερα IP930W έρχεται με μια ειδική και μοναδική λειτουργία, δηλαδή αυτή της έξυπνης παρακολούθησης κίνησης. Τι ακριβώς κάνει; Η κάμερα περιστρέφεται μετά το αντικείμενο, το άτομο, το ζώο που κινείται στο πλαίσιο, ακολουθώντας το μέχρι να βγει από την επιτηρούμενη περιοχή.  Φυσικά δεν υπάρχει έλλειψη της λειτουργίας της ειδοποίησης στο Smartphone για την ανίχνευση κίνησης και την αποθήκευση βίντεο μόνο για την ανίχνευση κίνησης.

Αμφίδρομη επικοινωνία
Χάρη στη λειτουργία εγγραφής στο βρόχο, η κάμερα καταγράφει συνεχώς, διαγράφοντας τις παλαιότερες εγγραφές και αποθηκεύοντας τις νεότερες, χωρίς καμία παρέμβαση από τον χρήστη.

Ανάλυση Πλήρους HD
Η κάμερα Ip930W τραβά και καταγράφει βίντεο σε μέγιστη ανάλυση Full HD 1920 x 1080 pixels, γεγονός που θα εξασφαλίσει μια πολύ καλή ποιότητα εικόνας.

Εγγραφή στον βρόχο
Χάρη στη λειτουργία εγγραφής στο βρόχο, η κάμερα καταγράφει συνεχώς, διαγράφοντας τις παλαιότερες εγγραφές και αποθηκεύοντας τις νεότερες, χωρίς καμία παρέμβαση από τον χρήστη.

Προβολή ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού
Η κάμερα IP PNI IP930W ip είναι εξοπλισμένη με 2 υπέρυθρες λυχνίες LED, οι οποίες σας επιτρέπουν να βλέπετε τη νύχτα, σε απόσταση έως 5 - 10 m (η απόσταση ποικίλλει ανάλογα με το χρώμα των αντικειμένων, των τοίχων, του φωτισμού περιβάλλοντος κ.λπ.). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επίβλεψη του σπιτιού, των γραφείων, των εργοστασίων, των καταστημάτων, των νοσοκομείων κ.λπ. Απλό, βολικό και σε πραγματικό χρόνο.

Δυνατότητα περιστροφής PTZ
Η κάμερα προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να ελέγχει εξ αποστάσεως την περιστροφή υπό γωνία 355° οριζόντια και 155° κάθετα για πολύ μεγαλύτερη και σχεδόν πλήρη προβολή του προστατευμένου χώρου. Μια άλλη χρήσιμη λειτουργία είναι η λειτουργία ψηφιακού ζουμ, η οποία επιτρέπει τη μεγέθυνση για περισσότερες λεπτομέρειες.

Τοπική ή απομακρυσμένη εγγραφή
Η φωτογραφική μηχανή Ip930W είναι εξοπλισμένη με υποδοχή κάρτας microSD που σας επιτρέπει, εισάγοντας μια κάρτα μνήμης μέγιστου 64 GB που αγοράζεται ξεχωριστά, να εγγράψετε εικόνες για παρακολούθηση αργότερα. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε τις εικόνες σε έναν υπολογιστή, μέσω του Διαδικτύου, αλλά πρέπει να παραμείνει ενεργοποιημένη καθ 'όλη τη διάρκεια της εγγραφής.Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.