Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 75 χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

EB-1510 Edënbërg Classic Line - Φριτέζα – Ø 18 cm - 3,8L 439 ΤΕΜ.

20,82 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη
Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
100 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
439 τεμάχια
Χώρα
Κάτω
Βαθμός
A-Ware  
Τελευταία ενημέρωση
πριν 5 μέρες
Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία Τρέχουσες προσφορές του χονδρεμπόρου
Περιγραφή προσφοράς

EB-1510
Edënbërg Classic Line - Φριτέζα – Ø 18 cm - 3,8L 439 ΤΕΜ.Η φριτέζα EDËNBËRG EB-1510 είναι μια πραγματική αγαπημένη φριτέζα από παλιά με κλασική εμφάνιση, εξοπλισμένη με μεταλλικό καλάθι σταγόνων. Λόγω του μεγέθους του με διάμετρο 18cm και ύψος 16cm, έχει χωρητικότητα για τηγανέλαιο 3,8L. Εξαιρετικό για πατάτες για όλη την οικογένεια ή bitterballen για τους άνδρες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το τηγάνι είναι κατάλληλο για όλες τις πηγές θερμότητας, συμπεριλαμβανομένης της επαγωγής, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε νοικοκυριό.

Το κάτω μέρος είναι καλυμμένο με τουλάχιστον 3 στρώματα μαρμάρου με όμορφο μαύρο εσωτερικό που δεν αποχρωματίζεται. Χάρη στον χοντρό πάτο, τα τηγάνια είναι πολύ ανθεκτικά και το φαγητό ζεσταίνεται ομοιόμορφα.

Η μαρμάρινη βάση 3 στρώσεων είναι η καλύτερη αντικολλητική επίστρωση που θα θέλατε. Το υλικό είναι έως και 7 φορές ισχυρότερο από μια παραδοσιακή αντικολλητική επίστρωση και τα τρόφιμα δεν μπορούν να κολλήσουν.Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.

Με την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μας, συναινείτε στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς μάρκετινγκ.