FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
16 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Ασύρματο σύστημα συναγερμού PNI Χρηματοκιβώτιο HS550 Wifi GSM 3G με monitoriz

84,51 € /τεμάχιο τιμή εξαίρεση. δεξαμενη

Κατάσταση
Η προσφορά είναι ξεπερασμένη
Ελάχιστη παραγγελία
1 τεμάχια
Διαθέσιμη ποσότητα
100 τεμάχια
Χώρα
Ρουμανία
Βαθμός
A-Ware  
Μάρκες
gsm - Jako-o - easy home - Modern Produkt
Ο χρόνος παράδοσης
5 ημέρες
Κωδικός SKU:
PNI-SHS550
EAN:
5949066515866
Τελευταία ενημέρωση
Περισσότερο από ένα μήνα πριν

Τρέχουσες προσφορές σε αυτή την κατηγορία
Περιγραφή προσφοράς


Ειδική εφαρμογή για smartphone
Όντας ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού pni, το SafeHouse HS550 μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις απευθείας στο smartphone σας και μπορεί να ελεγχθεί και να διαμορφωθεί χρησιμοποιώντας ειδικές εφαρμογές: Easy Security ή εναλλακτική λύση SafeHouse HS550. Είναι διαθέσιμο τόσο για smartphone Android όσο και για iOS. Έτσι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, θα ειδοποιηθείτε αμέσως από το σύστημα, εάν συμβεί κάποιο συμβάν. 

Πλήρως έτοιμο προς χρήση σύστημα
Το ασύρματο σύστημα συναγερμού PNI SafeHouse HS550 περιέχει όλα τα εξαρτήματα για άμεση εγκατάσταση και χρήση. Το πακέτο περιέχει έναν ασύρματο αισθητήρα κίνησης, έναν ασύρματο αισθητήρα πόρτας, 2 τηλεχειριστήρια, 2 κάρτες TAG και μια εσωτερική σειρήνα για ηχητική ειδοποίηση 120 dB.

Πλήρης προστασία του σπιτιού
Το σύστημα προσφέρει απόλυτη προστασία του σπιτιού, παρέχοντας στον χρήστη πλήρη έλεγχο και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο του συστήματος και των συμβάντων που καταγράφονται. Η ειδική εφαρμογή smartphone και το μενού που διατίθεται στην κεντρική μονάδα παρέχουν εύκολες και διαισθητικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο τόσο τοπικά όσο και απομακρυσμένα, σχετικά με τις ειδοποιήσεις και τα συμβάντα που καταγράφονται για κάθε τύπο αισθητήρα που εγκαθίσταται. Προσθέτουμε σε αυτή την κατηγορία τη λειτουργία παρακολούθησης και επικοινωνίας ήχου σε πραγματικό χρόνο με την προστατευόμενη περιοχή, μέσω σύνδεσης gsm.

Πλήρης γκάμα συμβατών αξεσουάρ
Εκτός από τα συνηθισμένα αξεσουάρ και αισθητήρες κίνησης και θυρών/παραθύρων, η PNI ολοκληρώνει τη γκάμα των προαιρετικών αξεσουάρ με τα ακόλουθα προϊόντα, απολύτως απαραίτητα σε ένα σύγχρονο σπίτι:
1. Ασύρματος αισθητήρας κίνησης PR PNI SafeHouse HS003.      2. Έξυπνο βύσμα PNI Ασφαλές σπίτι HS710 ασύρματο
3. Αισθητήρας καπνού PNI ασφαλές σπίτι HS260 ασύρματο;                4. Ασύρματος ανιχνευτής πλημμύρας PNI SafeHouse HS520
5. Ασύρματος αισθητήρας αερίου PNI SafeHouse HS110                  6. Τηλεχειριστήριο ασφαλούς αποθήκευσης PNI HS190.
7. Μαγνητική επαφή PNI SafeHouse HS002 ασύρματη?

Διαφορετικές περιοχές ανάλογα με το στόχο και τον προορισμό
Κάθε χώρος ή δωμάτιο σε ένα σπίτι χρειάζεται έναν διαφορετικό και ειδικό αισθητήρα για μια συγκεκριμένη εκδήλωση. Έτσι, μπορούμε να διαμορφώσουμε τις παραμέτρους ενός αισθητήρα έτσι ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή εάν έχει ανοίξει ένα παράθυρο, μια πόρτα, εάν έχει ανιχνευθεί καπνός, αέριο ή νερό ή εάν έχει ανιχνευθεί κίνηση σε ένα συγκεκριμένο δωμάτιο.
Έτσι, έχουμε προκαθορισμένα ονόματα στη διαμόρφωση για κάθε αισθητήρα που προστίθεται: πόρτα, παράθυρο, υπνοδωμάτιο, σαλόνι, μπαλκόνι, περίμετρος, φωτιά, αέριο ή πλημμύρα.
Και έχουμε επίσης προκαθορισμένους τύπους περιοχών για κάθε αισθητήρα που προστίθενται: περίμετρος, σύνολο, 24 ώρες, κουδούνισμα, κλειστό, 24 ώρες αθόρυβο, περίμετρο χωρίς καθυστέρηση, εντελώς χωρίς καθυστέρηση

Διπλή λειτουργία απομακρυσμένης ειδοποίησης: Wifi / Διαδίκτυο και GSM 3G
Το σύστημα συναγερμού μπορεί να στείλει ειδοποιήσεις στους χρήστες με 2 τρόπους, προσφέροντας έτσι είτε τη δυνατότητα επιλογής του καταλληλότερου τρόπου, είτε ένα εφεδρικό σύστημα ασφαλείας, εάν μία από τις συνδέσεις δεν είναι προσωρινά διαθέσιμη: 1. μέσω GSM μέσω SMS και τηλεφωνική κλήση στους αριθμούς τηλεφώνου που έχουν διαμορφωθεί στο σύστημα. 2. μέσω Wifi / Internet στην εφαρμογή που είναι αφιερωμένη στο PNI SafeHouse HS550 που είναι εγκατεστημένο στο smartphone του χρήστη.

Προστατέψτε αυτόματα το σπίτι σας
Ξεχάσατε να ενεργοποιήσετε το σύστημα συναγερμού όταν φύγετε;
Πήρατε από τη δουλειά και μπήκατε στο σπίτι χωρίς να αφοπλίσετε το σύστημα συναγερμού;
Να είστε σίγουροι ότι το PNI SafeHouse HS550 έχει τη δυνατότητα αυτόματης ενίσχυσης / αφοπλισμού στις επιθυμητές ώρες ανάλογα με το πρόγραμμά σας: αναχώρηση / επιστροφή από την εργασία ή γιατί όχι ακόμη και αργά το βράδυ / νωρίς το πρωί χρησιμοποιώντας περιμετρική ενίσχυση.

Ελέγξτε ηλεκτρονικά / οικιακές συσκευές από απόσταση από την εφαρμογή Smartphone
Εκτός από την κύρια λειτουργία του συστήματος διάρρηξης/ συναγερμού, το PNI SafeHouse HS550 έρχεται επίσης με μια σύγχρονη λειτουργία, ιδιαίτερα περιζήτητη σήμερα, δηλαδή τον απομακρυσμένο έλεγχο στην κινητή εφαρμογή συμβατών πριζών και ρελέ 230V. Έτσι μπορείτε να ξεκινήσετε / σταματήσετε από την εφαρμογή για κινητά έως και 8 ηλεκτρονικές συσκευές / οικιακές συσκευές, οι οποίες είναι συνδεδεμένες με τα προαιρετικά ασύρματα αξεσουάρ: Υποδοχή PNI SafeHouse HS710 και PNI SafeHouse HS810 Relay.Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.