FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Για 1 χρόνο ΕΓΓΡΑΦΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ
οι προσφορές δεν μπορούν να συνδυαστούν
22 Αριθμός υπόλοιπων πακέτων

Οι καλύτερες προσφορές από 150 χώρες

Πάνω από 100 000 ικανοποιημένοι χρήστες

Προσφέρει φθηνότερα έως και το 90% της τιμής εκκίνησης

Άμεση επαφή με μεταπωλητές και χονδρεμπόρους

Περιγραφή προσφοράς

Ειδική Big Bore μοντέλο κυλίνδρου με περισσότερη ισχύ και ροπή, η μεγάλη οπή PB50R μοντέλο μας είναι το πιο ισχυρό ποδήλατο τσέπη στην ίδια βάση με τα μαρσπιέ ανοδιωμένο PB Racing παίρνει τη θέση του συστήματος εξάτμισης άθλημα διακόπτη, βαμμένο, συκώτια στάμνα αλουμινίου για φίλτρο αέρα από αλουμίνιο και πίσω χρώμα αλουμινίου.

Το μοντέλο αυτό διαθέτει δύο - χρονους κινητήρες υψηλής απόδοσης χωρίς προβλήματα. Η ταχύτητα bridable προσαρμοστούν σε ένα πιο νεανικό. Το πρότυπο τσάντα κάνει να πάρει. Γύρω από τον κορμό ενός αυτοκινήτου, για παράδειγμα,

Η συντήρηση είναι πολύ απλή. Πολύ καλές κριτικές για αυτό το μίνι - moto

Αυτό το μίνι ποδήλατο έχει εγκριθεί CE, έχει μια αλυσίδα και το σχέδιο είναι σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Απαγορεύεται σε δημόσιους δρόμους, ποδήλατο τσέπη χρησιμοποιείται μόνο σε ιδιωτική γη. Θα πρέπει να φορούν κράνος και προστατευτικά ρούχα και να χρησιμοποιείτε κατάλληλα.

Οδηγίες Χρήσης: Θα πρέπει να προσθέσετε 2% του πετρελαίου, αν ξεκινήσετε είναι με μια εκτοξευτή στα δεξιά, κατευθείαν μέσα στη δεξαμενή καυσίμου ν 'ότι δεν υπάρχει διέλευση στο ποδήλατο τσέπη επιταχύνει σαν τιμές σκούτερ.



Δωρεάν NEWSLETTER Merkandi

Ημερήσιες ειδοποιήσεις για νέα προϊόντα και ειδήσεις στο site Merkandi.